Szett járássegítő és babakocsi fékkel Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby és készségfejlesztő konyhácska kockákkal

Termék leírása

Járássegítő és babakocsi fékkel Croc Baby Walker és készségfejlesztő konyhácska kockákkal egy csodaszép játékszett legkisebbek többrétű fejlesztésére már 12 hónapos kortól. Időtlen Smoby játékszett gyerekeknek európai csúcsminőséggel és francia dizájnnal büszkélkedik. Járássegitő a készségfejlesztő konyhácskával szinben és dizájnban kiegészitik egymást, vidám és kreativ hangulatot visznek a gyerekszobába. Gyerekek a járássegitőnek köszönhetően magabiztosabbak lesznek az első léptek megtételében, miközben kis kedvencüket is tologathatják a kocsiban. Készségfejlesztő konyhácska fejlesztően hat a finom motorikára, kognitiv képességekre a formaillesztő kockáknak köszönhetően.

Járássegítő és babakocsi játékbabának Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby fékkel és biztonsági övvel 12 hó-tól 

Járássegítő és babakocsi játékbabának Croc Baby Walker 3in1 a francia Smoby vállalat MiniKiss kollekciójából kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 12 hónapos kortól. Többfunkciós gyerekjáték világoskék színkombinációban pompázik, tökéletes társ első léptek megtételéhez. A járássegítőre való támaszkodással a kicsik magabiztosabban kezdenek el járni, könnyebben sajátítják el lépegetés tudományát, ez egy biztonságos társ a legkisebbek számára. A kerekeken nyomógombok vannak, amelyek megnyomásukkor lefékeznek. Járássegítő kihasználható babakocsiként is, melybe két módon ültethető a játékbaba - köszönhetően az elforgatható ülésnek játékbaba ülhet menetiránnyal szemben, vagy szemtől szembe a kis dadussal. Gyermeke egyaránt tanul meg járni és fejleszti kommunikációs képességeit játékbabájáról való gondoskodás közben. 

A járássegítő babakocsi oldalsó részein vidám állatkás ábrák kaptak helyet, tökéletes párosítás az állatkás jelmezbe bújtatott játékbabákkal a  kollekcióból. Biztonsági öv biztonságos haladást nyújt majd a játékbaba számára. Ergonomikus foganytú a gyermek kezecskékhez lett kialakítva. A levehető ülőrész akár autósülésként is funkcionál, gyermeke magával viheti bármerre is indul útnak.

Készségfejlesztő konyhácska legkisebbeknek Ptitoo Smoby kockákkal és hangot kiadó órával 18 hó-tól

Készségfejlesztő konyhácska Ptitoo a francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen gyerekjáték kiváncsi és örökmozgó gyerkőcök részére már 18 hónapos kortól. Időtlen konyhácska lágy kék kivitelezésben vidám állatmotívumokkal díszítve kisfiúk és kislányok szívét egyaránt elnyeri, felkelti az érdeklődésüket környezetük iránt. Kis séfszakácsokra gazdag 25 darabos készlet vár, melyek közt megtalálhatóak poharak, tányérok, csészék, kanalak, villák, kések, palacsintasütő, fazék fedéllel, sótartó cric-crac hanggal, konyhai hajpánt, kávékapszulák és 4 darab készségfejlesztő kocka a kicsik többrétű fejlesztése érdekében. 

A konyhában a fekete kávé készítését egy beépített kapszulás kávéfőző segíti, a sütés-főzéshez egy sütő és tűzhely áll rendelkezésre, a főzési időt a páraelszívón található órával mérheti a kis kukta, mely mechanikus cric-crac hangot ad ki 4 állatka társaságában. A konyha mindkét oldalán lévő polcokra a gyerekek elrendezhetik a szükséges eszközöket. A munkafelület nyitható szárnyai további rakotóteret tárnak fel, mely ideális az evőeszközök tárolásához. A mesés konyhácska nyuszi, bika, bari és kiskacsa motívummal díszítve nagyszerű választás gyerekszobába. A játékkonyha több gyerkőc játékát is lehetővé teszi ezzel segítve az egymás közötti kapcsolatok erősítését.

Smoby neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, tapintásra bársonyos és biztonságérzetet nyújt játék közben. Játékbabák a MiniKiss sorozatból megfelelőek babusgatáshoz, mivel puha anyagból készültek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll egyedi külcsinben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*45*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei49*15*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.