Szett járássegítő és készségfejlesztő bőrönd Trott Cotoons 2in1 Smoby hanggal és fénnyel és interaktív táblagép funkciókkal

Termék leírása

Járássegítő készségfejlesztő kofferrel Trott Cotoons 2in1 és interaktív táblagép funkciókkal egy igazán kiváló játékszett, mely minden gyerkőc figyelmét felkelti már 12 hónapos kortól. A játékszett alacsony áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, finom motorikája, kognitív képességeik és készségeik köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Járássegítő és készségfejlesztő bőrönd Trott Cotoons 2in1 Smoby hanggal, fénnyel és 8 funkcióval 12 hó-tól

Cotoons Trott 2in1 járássegítő legkisebbeknek 12 hónapos kortól egy gyönyörű színes többfunkciós segédeszköz az első lépések megtételéhez. Köszönhetően az egyedi francia külcsínnek hang és fényeffektekkel ngyon gyorsan csöppsége kedvenc játékává válik, miközben serkentően hat fejlődésére is. Köszönhetően a kerekek széles kialakításának a járóka gyerekeknek stabil, biztonságos és erősen tart séta közben. Készségfejlesztő koffer 8 funkcióval egyszerűen a járássegítőből kiemelhető és külön is játszhat vele gyerkőce. A járóka fogantyúja - 47 cm-  ideális magasságban van kis gyerkőcök számára, még ha nem is tudja fogni, azért kényelmesen döhenkedhet rá és nem esik el. Gyerek járóka praktikus fékkel is el van látva, ami megakadályozza a járóka felborulását. 

Készségfejlesztő panel koffer külalakban rengeteg lehetőséget kínál a játékra, melyek serkentően hatnak a motorikus képességek fejlődésére. Játék rengeteg különféle funkcióval van kialakítva és nagyon szép színes kivitelezésű. Kellemes hang csendül fel, ha a kicsi a formakereső játékba belehelyezi a kockákat. A járássegítő színes nyomógombjai, felső részén kíváncsi szempár mind mind fejleszti a kicsi képességeit. Gyerkőc a játékon keresztül megismerkedik a színekkel és különböző formákkal, hosszú időre lefoglalja figyelmét. A panel a fogantyú segítségével könnyen áthelyezhető, csemetéje bárhova magával viheti.

Interaktív táblagép legkisebbeknek Cotoons Smoby 2in1 hanggal és fénnyel 12 hó-tól

A gyermek készségei fejlesztése már korai fázisban nagyon jó hatással van a későbbi szellemi fejlettségére. Praktikus és szórakoztató játékkal, mint a Cotoons táblagép legkisebbeknek a Smoby vállalattól igazán egyszerű lesz. Játék táblagép gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. Kezdetekben a játék táblagépet a babaágyra vagy a babaágy rácsára lehet erősíteni. Köszönhetően a lágy tompa hang és fényeffekteknek gyermeke kellemes környezetbe ébred, ami nyugtató hatással lesz rá. A játék táblagép legkisebbeknek külcsíne színes és vidám, játékos dizájnja elcsábítja a kicsiket első pillantásra. Gyermeke felfedezheti és megismerheti az alakzatokat, színeket és reagálhat az egyes hangeffektekre is. A színek világának megismerésében csöppségének az érzékeny LED világítás lesz segítségére. Gyerek táblagépet a közkedvelt Smoby Cotoons sorozat ihlette, melynek szereplőit gyerekek világszerte ismernek és szeretnek. 

Gyerekek örömmel vágnak bele a táblagép adta lehetőségek felfedezésébe ezzel a kézségfejlesztő játékkal, nyomogatják a gombokat, forgatják a propellert, így fejlesztve a finom motorikus képességeket. Színes fények serkentik a gyerek fantáziáját és az interaktív játék működésének elsajátítása közben erősödik a határozottságuk is. A hangeffektek vidám játékra ösztönzik a kicsiket és a kellemes dallamok örömet csalnak az arcukra. Csupán elegendő a megfelelő gombot megnyomni és máris kellemes dallamok csendülnek fel. Gyerek interaktív táblagép csodaszép pasztell kék, narancssárga és rózsaszín színkombinációban tündököl Cotoons hősökkel díszítve. Ez egy egyedi játék és nagyszerű ajándék legkisebbeknek. A táblagép 2 az 1-ben lett kialakítva. A játék táblagép másik oldalán interaktív Activity Board rajztábla található az első alkotások megörökítésére.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek51*47*43 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei45*18*57 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,69 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...