Szett járássegítő és készségfejlesztő bőrönd Trott Cotoons 2in1 Smoby hanggal és fénnyel és Béka ülőke kádba tapadókorongokkal

Termék leírása

Járássegítő készségfejlesztő kofferrel Trott Cotoons 2in1 és Béka ülőke kádba tapadókorongokkal egy igazán nagyszerű játékszett, mely minden gyerkőcöt vidámabbá tesz már 12 hónapos kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá és a pancsolást mókásabbá varázsolják. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, finom motorikája, kognitív képességeik és készségeik köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Járássegítő és készségfejlesztő bőrönd Trott Cotoons 2in1 Smoby hanggal, fénnyel és 8 funkcióval 12 hó-tól

Cotoons Trott 2in1 járássegítő legkisebbeknek 12 hónapos kortól egy gyönyörű színes többfunkciós segédeszköz az első lépések megtételéhez. Köszönhetően az egyedi francia külcsínnek hang és fényeffektekkel ngyon gyorsan csöppsége kedvenc játékává válik, miközben serkentően hat fejlődésére is. Köszönhetően a kerekek széles kialakításának a járóka gyerekeknek stabil, biztonságos és erősen tart séta közben. Készségfejlesztő koffer 8 funkcióval egyszerűen a járássegítőből kiemelhető és külön is játszhat vele gyerkőce. A járóka fogantyúja - 47 cm-  ideális magasságban van kis gyerkőcök számára, még ha nem is tudja fogni, azért kényelmesen döhenkedhet rá és nem esik el. Gyerek járóka praktikus fékkel is el van látva, ami megakadályozza a járóka felborulását. 

Készségfejlesztő panel koffer külalakban rengeteg lehetőséget kínál a játékra, melyek serkentően hatnak a motorikus képességek fejlődésére. Játék rengeteg különféle funkcióval van kialakítva és nagyon szép színes kivitelezésű. Kellemes hang csendül fel, ha a kicsi a formakereső játékba belehelyezi a kockákat. A járássegítő színes nyomógombjai, felső részén kíváncsi szempár mind mind fejleszti a kicsi képességeit. Gyerkőc a játékon keresztül megismerkedik a színekkel és különböző formákkal, hosszú időre lefoglalja figyelmét. A panel a fogantyú segítségével könnyen áthelyezhető, csemetéje bárhova magával viheti.

Ülőke a fürdőkádba Béka Baby Bath Time Cotoons Smoby virággal és tapadókorongokkal 6-16 hó részére

Gyermek ülőke vízbe Béka stílusban kialakítva virággal és kiegészítőkkel megfelelő minden csöppségnek 6 hónapos kortól. Gyerkőcök fürdés alatt az ülőkében ülnek és szépen játszanak a fürdőkádban. Biztonságban érzik magukat és ugyanakkor számos lehetőségük van, hogy a fürdőzésről elterelődjön figyelmük. Az ülőke zöld színben tündököl, minőségi, tartós és lágy műanyagból készült. Élei lekerekítettek és ergonomikusan alakított, ami garantálja, hogy az ülőkében a kicsik nem sérülnek meg és biztonságban fognak ülni. Úgy lett kialakítva, hogy ne akadályozza a csöppségeket a játék közben. A gyerek ülőke két részből áll - játszóasztalból és fotelból. Az asztalka fürdéshez kagylóval van ez elülső részén díszítve.

Az asztalka egyszerű módon rákattintható a fotelra és a gomb meghúzásával könnyedén le is vehető róla. A játékasztal elvételével csöppsége egyszerű mozdulattal kivehető a fotelből. Ülőke fürdőkádba legkisebbeknek zöld színe első pillantásra elnyeri a kicsik szívét. Az ülőke színei stimuláljak a gyermek fantáziáját, pozitív benyomást keltve a kicsik számára. Az ülőke alsó részén tapadókorongok találhatók, hogy a gyermek ne csússzon ki és az ülőke is stabil maradjon a vízben.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek51*47*43 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei45*18*57 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,69 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.