Szett játékkonyha műszaki felszereléssel Tech Edition Smoby elektronikus és asztal két székkel

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha műszaki felszereléssel Tech Edition és KidStool asztal 2 darab KidChair székkel egy igazán kiváló játékszett fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Modern játékszett most kciós áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A Smoby játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. A játékok révén magukra öltik a kis kukta, vendéglátó vagy háziasszony szerepét, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékos módon fejlődik finom motorikájuk, mozgási készségeik, fantáziájuk és elképzelőerejük, megtanulnak egymással megfelelően kommunikálni. 

Játékkonyha műszaki felszereléssel Tech Edition Smoby elektronikus hangokkal és fényekkel és 35 kiegészítővel 100 cm magas

A legmodernebb Tech Edition játékkonyha a francia Smoby gyártó műhelyéből származik és fantasztikus szórakozást ígér a kis kuktáknak! A dizájnos kék konyhácska elektronikus modullal van felszerelve, és hang- és fényeffektekkel teszi érdekesebbé a játékot. A kíváncsi gyerekekre pirosan alávilágított hangeffektes tűzhely vár. A kávéfőzőt megnyomva fényjelzés figyelmeztet a víz melegítésére, miután a fény elalszik, valósághű hangeffektekkel imitálja a víz adagolását. A kávéfőző felett tartály van, amely vízzel tölthető fel. A praktikus páraelszívó akasztókkal és fényfunkcióval van ellátva. Kétfokozatos ventilációval rendelkezik, mely hangeffekteket ad ki.

A tökéletes konyhácska felszerelései között praktikus mosogatótálca, nyitható ajtajú sütő valamint mosogatógép kosárral vár a kis kuktára. A konyhácska oldalsó falán hűtő és élelmiszerek és eszközök tárolásához szolgáló polcok találhatók. A páraelszívó alatt szódakészítő gép helyezkedik el, a munkafelület végén a gyerekek elfogyaszthatják a finom ebédet. A játékkonyha együttesen 35 kiegészítőt tartalmaz, közöttük 2 villát, 2 kanalat, 2 tányért, 2 poharat, 2 bögrét, 3 kávékapszulát, szódás üveget, fedeles fazekat, forgató funkcióval ellátott palacsintasütőt, palacsintát, egy oldaláról sült halat, só és borstartót cric-crac hangeffekttel. A gyerekeket bizonyára elvarázsolja a mágikus tészta, amely 18°C fölött csodás sárga színt ölt, akár a valódi főzés során.

Asztalka gyerekeknek KidTable Smoby zöld UV védelemmel 18 hó-tól

A KidTable gyerek asztal egy igazán modern és egyedi kerti bútor a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelelő kisfiúknak és kislányoknak egyaránt már 18 hónapos kortól. Asztalka zöld-fehér színkombinációban pompázik, az UV védelemnek köszönhetően évek hosszú során át is megtartja élénk színkivitelezését, nem fakulnak ki a színek. Az asztalkánál 4 gyerkőc kényelmesen elfér, testvérek, barátok szívesen fognak egymás társaságában falatozni akár az udvaron vagy a lakásban is. Ez a kis asztalka nagyszerűen kiegészíti a Smoby gyerek házikókat, illetve további kerti kiegészítőhöz is tökéletesen fog passzolni, mint a KidChair kisszékhez, KidStool taburetthez és KidBench padhoz.

Az asztal elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. Ez a technológia garantálja a Smoby termékek magas ellenállóságát és stabilitását. Az asztal stabil, robosztus lábai a beltéri mókához is megfelelően lettek kialakítva. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület bársonyos a tapintásra. Magassága 45 cm, tehát a legkisebbek is kényelmesen hozzá férnek majd. Méretei az asztalnak 76*52*45 cm, súlya 3,9 kg. Praktikus asztalka áthelyezése egyszerű, összeszerelése gyors.

Kisszék gyerekeknek KidChair Smoby UV védelem 50 kg teherbírás 27 cm magas ülőrész 18 hó-tól - 2drb

Kisszék gyerkőcöknek KidChair a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy tökéletes ülőke csöppségek részére 18 hónapos kortól. Gyerkőce a szettben 2 darab kisszéket talál. Csodaszép kék és piros színkombinációt UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, hogy hosszú ideig ékesen szolgálja a kicsiket. Kisszék ülőrésze 27 cm magas, teljes magassága a háttámasszal 50 cm. Ülőke teherbírása 50 kg, tökéletes választás csemetéjét megtanítani megfelelően egyedül ücsörögni. Kisszék tökéletes választás játszadozáshoz, étkezéshez, kerti partik éke is lehet, de tökéletesen kiegészíti a Smoby házikókat is.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*48*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei59*24*70 cm
Teljes hosszúság64 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,9 kg
NoteBattery: 5 x AAA/LR03 not included
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.