Szett játékkonyha Disney Hercegnők órával és sport babakocsi játékbabának Pastel

Termék leírása

Játékkonyha Disney Hercegnők órával és Pastel babakocsi játékbabának egy modern játékszett kislányok részére 3 éves kortól. Egyedi játékok neves francia Smoby terevzők keze alól származnak, akik termékeikben egyesítik a francia szépérzéket és funkcionalitást egyaránt. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, hosszú időre lekötik a kicsik figyelmét és fejlesztően hatnak képességeikre. Bájos játékszett most kedvező áron kapható, így a szett vásárlásával még sporolni is tud.

Játékkonyha Disney Hercegnők Smoby órával és 22 kiegészítővel

Ez a Smoby Disney Hercegnők gyerekkonyha egy szép rózsaszín színekben pompázó konyha, kislányoknak alkalmas. Gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas. Ez a játékkonyha 90 cm magas. A munkalap magassága földtől mérve 48 cm. Ez felett a munkafelület felett található egy barokk óra. Kényelmesen játszik vele egy és több gyerek is egyszerre. Ez a közös játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit és társasági viselkedését. Minőséges műanyagokból készült, amelyeknek magas az ellenállóképességük. Összesen ez a Smoby játékkonyha 22 darab kiegészítőt tartalmaz, melyek tökéletessé varázsolják az egész konyhát.

A gyerekkonyha fel van szerelve egy kinyitható ajtajú sütővel is. Ez a konyhácska kétoldalas, egyik felén egy mosogatótál,  sütő és étkezősarok található, másik oldalán pedig egy edénycsepegtető és rengeteg rakodótér. A kiegészítőket gyermeke játszás után szépen el tudja rakni, így nem vesznek el. Ez a gyerekkonyha szép mesebeli hercegnők motívummal van díszítve. Tökéletesen beillik egy lányos gyerekszoba belterébe.

Sport babakocsi Pastel Hercegnők Disney Smoby 42 cm játékbabának

A Hercegnők sport babakocsi egy modern kislányos játék, melynek egy hercegnő sem tud ellenállni. A kislányoknak tervezett babakocsi élénk rózsaszín színben tündӧkӧl csodaszép mintákkal díszítve és a közkedvelt Disney hercegnők ábrájával kiegészítve. A babakocsi elülső része biztonsági korláttal van ellátva, így a baba a kocsiban teljes biztonságban élvezheti majd a sétát. A babakocsi fehér fémszerkezetének kék tolókarja 58 cm maggaságban van a talajtól. Az ülés alatt fehér műanyag kosár talált helyet, mely ideális a babagondozáshoz szükséges apróságok tárolásához. Játékbaba nem képezi a csomag részét.

kislányoknak szánt babakocsi szilárd kerekei garantálják a járgány kӧnnyed és zӧkkenőmentes kezelését. A kocsi minőségi és ellenálló, de egyúttal bársonyos tapintású műanyagból készült. Használata kislányoknak már 18 hónapos kortól ajánlott. A babakocsi ideális kiegészítője a sétáknak és a kislányos játékoknak. Minden kis hӧlgy szívesen tesz vele egy kӧrt a kӧrnyéken a kedvenc babájával. A babázás a kislányok kedvenc időtӧltései kӧzé tartozik. A szórakozáson kívül számtalan lehetőséget nyújt a gyermekek fejlődéséhez.

Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásuknál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A játékok színei védettek a fakulás ellen, sok éves használat után is ugyanúgy ragyognak, mint az első napon. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyermek figyelmét lekӧtik, így ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek48*32*90 cm
Termék magassága90 cm
Munkafelület magassága48 cm
A csomagolás méretei48*16*62 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,8 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.