Szett összecsukható játékkonyha Tefal Opencook Smoby piros kávéfőzővel és hűtővel és mikró és gofrisütő konyhai eszközökkel és gofrival

Termék leírása

Összecsukható játékkonyha Tefal OpenCook kávéfőzővel és hűtőszekrénnyel és mikró gofrisütővel és konyhai eszközökkel egy igazán csodálatos játékszett gyerekeknek már 3 éves kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Játszadozás közben különböző szerepeket öltenek majd magukra, lehetnek kis kukták vagy akár séfszakácsok is, igy játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby és Écoiffier vállalatoknak, melyek már évek óta halmozzák el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Játékkonyha összecsukható Tefal Opencook Smoby piros, kávéfőzővel, hűtővel és 22 kiegészítővel

Játékkonyha Tefal Opencook a francia Smoby vállalat műhelyéből egy kivételesen menő összecsukható konyhácska kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. Kellemes piros-szürke színkombinációban tündököl, rengeteg érdekes funkcióval várja a kis szakácsokat. Tartozik hozzá mosogatótálca, tűzhely, mosogatógép, sütő, hűtőszekrény, páraelszívó és természetesen nem hiányozhat a kávéfőző cserélhető kapszulákkal sem. Nagy előnye a konyhácskának, hogy minden oldalról megközelíthető, körbejárható, így több gyerkőc közös játékára is alkalmas.

Szerkezete lehetővé teszi egyszerű össze- és szétrakását. Praktikus fogantyúnak és 2 kerekének köszönhetően nagyon könnyen az egyik helyről a másikra áthelyezhető. A felső, páraelszívóval ellátott rész a munkafelület szintjéig lehúzható, míg oldalszárnyai a konyhatest oldalfalaihoz hajthatók le. Gyerekek nem csak otthon tudnak a konyhácskával játszani, de magukkal vihetik nagyszülőkhöz, barátokhoz, vendégségbe is akár, helytakarékos, így az autó csomagtartójában is befér. A konyhácska elegendő helyet kínál a nélkülözhetetlen kiegészítők tárolására. A konyha egyik oldalszárnya az étkezőrész, melyet modern pöttyös motívum díszít. A másik szárny a mosogatótálcát rejti, ami a gyerkőcöket a szennyes edények elmosására sarkallja. A 22 darab kiegészítő közé tartozik leveses és tésztás doboz, sütik, fazék, poharak, csészék, kapszulák a kávéfőzőbe, merőkanál, kanalak, villák, kések.

Mikrohullámú sütő elektronikus Tefal Elec Micro Wave Smoby hanggal, fénnyel és két kiegészítővel

Elektronikus játék mikrohullámú sütő Tefal a francia Smoby vállalat műhelyéből egy valósághű kiegészítő játékkonyhákba, melyre minden kis szakácsnak szüksége van már 3 éves kortól. Dizájnos mikrohullámú sütő elegáns piros színben hang és fényfunkciókkal fogja a kicsiket szórakoztatni, így a szakácsos szerepjáték még valósághűbb lesz számukra. Csomag részét képezi a croissant tányéron, mely a mikróban való felmelegítésre vár. A játékot még izgalmasabbá a Cric-crack hangot hallató mechanikus gomb teszi. 

Gofrisütő 100% Chef Écoiffier turmixgéppel, kávéfőzővel és gofrikkal 28 kiegészítővel zöld 18 hó-tól

Gofrisütő gyerekeknek 100% Chef a francia Écoiffier vállalattól egy nagyszerű kiegészítő játékkonyhába, mely megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. A játék gofrisütőn kívül talál még a konyhai szettben smoothie mixert, kávéfőzőt, gofrikat szivecske alakzatban, poharakat, bögréket, tányérokat, kanalakat és más kiegészítőket. Csomagolásban összesen 28 kiegészítő található, melyek nélkülözhetetlenek kis szakácsnők és szakácsok készletéből. Köszönhetően a vidám színeknek és valósághű kivitelezésnek ez a játék kis szakácsok számára serkenti a fantáziát és kreativitást. Gyerekek új recepteket és konyhai menetet találnak ki maguk és szeretteik részére. A 100% Chef gyermek készleten garantálja, hogy a szett nagyszerű kiegészítője lesz minden gyerekszobának.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65*35*89 cm
Termék magassága89 cm
A csomagolás méretei35*36*61 cm
Teljes hosszúság65 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.