Szett játékkonyha Jégvarázs Smoby csillámokkal és teáskészlet szervírozó kocsin

Termék leírása

Játék készlet világoskék játékkonyha és Frozen teáskészlet együtt csodaszép gyengéd játékszettet alkotnak, mely minden kislányhoz tökéletesen illik majd. Közkedvelt Jégvarázs mesemotívummal van díszítve, melyet manapság minden kislány kedevel világszerte. Játékkonyha világoskék színben rengeteg kiegészítővel örömet szerez minden kis hercegnőnek. Nagyszerűen illik hozzá a teáskészlet szép szervírozó kocsin, mely megfelelő stílusos teadélután szervezésére. Ez a nagyszerű Frozen játékkonyha és teáskészlet árban nagyon kedvező szettet alkot, ezért ne habozzon és szerezze be kis csemetéje részére is.

Játékkonyha Frozen Smoby csillámokkal világoskék

Smoby játékkonyha csillámkkal Frozen - Jégvarázs világoskék, rózsaszín és fehér színkombinációban tündököl, mely a gyerkőcökre pozítívan hat és serkenti fantáziájukat. Magassága a munkafelületnek 48 cm. Megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. Gyerekek ezzel a konyhával garantáltan éveken keresztül szívesen fognak játszani. Köszönhetően a 22 egyedi kiegészítőnek ez a Frozen játékkonyha egyedi játék, melyet minden gyermek első látásra megszeret. Játékkonyha kiegészítői közé tartoznak poharak, evőeszközök, tányérok és edények a főzéshez. Smoby játékkonyha mindent tartalmaz, amire gyerkőcnek szüksége lehet játékkonyhával való játék alatt. A játékkonyha felső részén óra található, az oldalai pedig a mesehősnők képei díszítik.

Munkafelület fel van szerelve mosogató tálcával és tűzhellyel. Játékkonyha rengeteg tárolóhellyel lett kialakítva és polcokkal, ahol a kicsik a kiegészítőket és konyhai segédeszközöket tárolhatják. A színek hosszú éves használat után is élénkek maradnak. Játékkonyha minőségi francia termék.  Játékkonyhával eljátszik egyszerre kettő vagy több gyerkőc is. Egymással való beszélgetés alatt fejlődik a kommunikációs képességük is. Játékkonyha Frozen - Jégvarázs csillámokkal méretei 48*32*90 cm. A munkafelület magassága 48 cm a teljes magassága pedig 90 cm.

Gyermek teáskészlet Frozen Smoby szervírozó kocsin

Smoby teáskészlet Frozen praktikus szervírozó asztalkával együtt kapható fehér színben rózsaszín kerekekkel. Az egész játék közkedvelt Jégvarázs mesemotívummal van díszítve. Kislányos játék 14 kiegészítőt tartalmaz: 2 csészét, 2 poharat, 2 tányért, 2 evőeszköz szettet, 2 süteményt, tej és cukortatrtót. Minden egyes kiegészítő a teadélutánhoz szép kék tálcán szervírozható, mely tökéletesen ül a szervírozó asztalkán. Anna és Elsa képeivel tarkított játék garantáltan elvarázsolja a kislányokat, a játék 3 éves kortól ajánlott. Gyermek szervírozó kocsi más játékok szállítására is megfelelő, kerekei garantálják a sima és könnyed haladást. 

Jégvarázs teáskészlettel és szervírozó asztalkával fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek is. Tarka színek garantálják, hogy gyönyörű kiegészítője lesz a készlet minden kislányos szobának. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, melyeket a felnőttek mindennap használnak, közelebb kerül gyermeke a felnőttek világához. Ilyen nagyszerű kiegészítő ez a Smoby teáskészlet teadélutánok szervezésére.

A Smoby termékek nagyon minőségesek, ez a márka európai minőség tanúsítványokat tudhat magáévá. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek szilárdak, ellenállóak és egyben lágyak és bársonyosak a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságban játszhassanak. Ezzel a Frozen szettel örömet szerez minden kislány részére.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek48*32*90 cm
Termék magassága90 cm
Munkalap magassága48 cm
A csomagolás méretei47*15*65 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,78 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek