Szett összecsukható játékkonyha Tefal Opencook Smoby piros kávéfőzővel és hűtővel és kisszék asztalkával

Termék leírása

Összecsukható játékkonyha Tefal OpenCook kávéfőzővel és hűtőszekrénnyel és kisszék asztalkával egy igazán népszerű játékszett gyerekeknek már 3 éves kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Játszadozás közben különböző szerepeket öltenek majd magukra, lehetnek kis kukták vagy akár gondos házigazdák is, igy játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Játékkonyha összecsukható Tefal Opencook Smoby piros, kávéfőzővel, hűtővel és 22 kiegészítővel

Játékkonyha Tefal Opencook a francia Smoby vállalat műhelyéből egy kivételesen menő összecsukható konyhácska kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. Kellemes piros-szürke színkombinációban tündököl, rengeteg érdekes funkcióval várja a kis szakácsokat. Tartozik hozzá mosogatótálca, tűzhely, mosogatógép, sütő, hűtőszekrény, páraelszívó és természetesen nem hiányozhat a kávéfőző cserélhető kapszulákkal sem. Nagy előnye a konyhácskának, hogy minden oldalról megközelíthető, körbejárható, így több gyerkőc közös játékára is alkalmas.

Szerkezete lehetővé teszi egyszerű össze- és szétrakását. Praktikus fogantyúnak és 2 kerekének köszönhetően nagyon könnyen az egyik helyről a másikra áthelyezhető. A felső, páraelszívóval ellátott rész a munkafelület szintjéig lehúzható, míg oldalszárnyai a konyhatest oldalfalaihoz hajthatók le. Gyerekek nem csak otthon tudnak a konyhácskával játszani, de magukkal vihetik nagyszülőkhöz, barátokhoz, vendégségbe is akár, helytakarékos, így az autó csomagtartójában is befér. A konyhácska elegendő helyet kínál a nélkülözhetetlen kiegészítők tárolására. A konyha egyik oldalszárnya az étkezőrész, melyet modern pöttyös motívum díszít. A másik szárny a mosogatótálcát rejti, ami a gyerkőcöket a szennyes edények elmosására sarkallja. A 22 darab kiegészítő közé tartozik leveses és tésztás doboz, sütik, fazék, poharak, csészék, kapszulák a kávéfőzőbe, merőkanál, kanalak, villák, kések.

Kisszék KidChair Smoby UV szűrővel, 50 kg teherbírása, magassága 27 cm piros 18 hó-tól

Kisszék gyerkőcöknek KidChair Smoby egy tökéletes ülőke csöppségek részére 18 hónapos kortól. Csodaszép piros és fehér színkombinációt UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, hogy hosszú ideig ékesen szolgálja a kicsiket. Kisszék ülőrésze 27 cm magas, teljes magassága a háttámasszal 50 cm. Ülőke teherbírása 50 kg, tökéletes választás csemetéjét megtanítani megfelelően egyedül ücsörögni. Piros színű kisszék tökéletes választás játszadozáshoz, étkezéshez, kerti partik éke is lehet, de tökéletesen kiegészíti a Smoby házikókat is.

Taburett gyerekeknek KidStool Smoby 2in1 zöld UV védelem, 50 kg teherbírás, 27 cm magas 18 hó-tól

Taburett gyerkőcöknek KidStool Smoby 2in1 egy igazán tökéletes ülőke csöppségek részére. Taburett minőségi műanyagból készült, csodaszép zöld és fehér színkombinációt UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, hogy hosszú ideig ékesen szolgálja a kicsiket. Ülőrésze 27 cm magas és teherbírása 50 kg. A KidStool taburett megfelelő 18 hónapos lurkóknak, akik már tudnak egyedül ücsörögni, hisz az ülőke háttámasz nélkül lett kialakítva. A taburett akár kis asztalkaként is jól funkcionál, így kihasználhatósága igazán többrétű. Méretei 33*33*27 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65*35*89 cm
Termék magassága89 cm
A csomagolás méretei35*36*61 cm
Teljes hosszúság65 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.