Szett korral növekvő játékkonyha folyó vízzel és mikróval Tefal Evolutive Smoby és zöldséges Bio stand bevásárlókocsival Organic 100% Chef ajándékba

Termék leírása

Magasítható játékkonyha folyó vízzel és mikróval Evolutive és zöldséges Bio stand bevásárlókocsival elszórakoztat minden gyerkőcöt már 3 éves kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak és több gyerkőc közös szórakozását is biztosítják. Játszadozás közben különböző szerepeket öltenek majd magukra, lehetnek kis kukták vagy akár boltosok is, igy játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby és Écoiffier vállalatoknak, melyek már évek óta halmozzák el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Játékkonyha korral növekvő, folyó vízzel és mikrohullámú sütővel Tefal Evolutive Gourment Smoby mágikus bugyogással és 43 kiegészítővel

Elektronikus játékkonyha Tefal Evolutive Gourment a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán egyedi gyerekjáték, mely képes együtt növekedni gyermekével 3 éves korától egészen 8 éves koráig. Játékkonyha nagyon szép piros-fehér színkombinációban és modern francia stílusban pompázik, formailag a kis szakácsok és szakácsnők igényeihez lett megalkotva. Gyerekeket garantáltan lenyűgözi a konyhácskához tartozó rengeteg kiegészítő és funkció, de a legérdekesebb a folyó víz effekt, a mikrohullámú sütő hang effekttel, a fazék mágikus bugyogással és lekerekített étkezőpult KidStool székkel lesz számukra. 

Hosszútávú szórakozás forrása lesz - a hozzá tartozó alátéttel 8 cm-rel lehet a konyhácskát magasítani. A munkafelület alap magassága 51 cm, az alátét hozzáadásával 59 cm lesz. Ezt a fejlesztést a szülők is értékelni fogják, hisz csemetéjük növekedésével nem kell majd kedvenc játékuktól megválni. A csaptelep megnyomását követően a folyó víz útnak indul és a zárt cirkulációs rendszernek köszönhetően a mosdókagylóból vissza kerül a tartályba. Kisfiúk és kislányok egyaránt nagy örömmel készítik el a finom grill csibét majd a sütőben, töltik fel finomságokkal a hűtőszekrényt, főzik meg kedvenc levesüket a tűzhelyen. A kapszulás kávéfőző alatt ötletekkel teli recepttár kapott helyet, melyet a kicsik böngészhetnek, ha ötletre van szükségük a főzéshez.

Játékkonyha 43 kiegészítőt rejt magába, melyek közt a kis szakácsok találnak tésztafélét, amely 18° felett sárga színre vált, mint a tészta a való életben. Gyerekek az ebéd elkészítéséhez sajátkezűleg apríthatják össze a répát, süthetik a halacskát, steaket, de megmutathatják ügyességüket a palacsintafordító serpenyővel is. A kiegészítők közé tartoznak kanalak, villák, kések, tányérok, poharak, csészék, tojás, sütemény, kapszulák a kávéfőzőbe, kecsöp, mustár, tésztásdoboz, tej, só és fűszertartó, villa a sütéshez, kés a feldaraboláshoz és praktikus merőkanál. Jégadagoló jellegzetes Cric cric hangot ad ki a jégkockák adagolása közben. 

Zöldséges Bio stand bevásárlókocsival Organic 100% Chef Écoiffier barna 35 kiegészítővel 18 hó-tól

Az Écoiffier Organic 100% Chef gyerek zӧldséges Bio stand egy szép, egyedi és komplexen felszerelt játék, mely a boltos szerepjátékokat kedvelő fiúknak, lányoknak 18 hónapos kortól ajánlott. A barnás-zӧld színekben pompázó stand gyӧnyӧrű éke lesz minden gyerekszobának, 35 darab kiegészítő hosszantartó mókát igér a kicsiknek. A Bio stand minőségi és ellenálló, mégis kellemes tapintású műanyagból készült. A stand két keréken áll, így a kis árus nagyon egyszerűen áthelyezheti. A zöldséges stand részét képezi a bevásárlókosár is. 

Az áru a polcokon olyan módon van elhelyezve, hogy a gyümӧlcsӧk, zӧldségek a stand mozgása kӧzben biztosan a helyüken maradjanak. A stand nagyon erős és stabil. A kisbolt kétszintes. Az alsó szint narancs vagy eper tárolásához szolgál. A felső szint a kis kezekhez alakított foganytúval rendelkező bevásárló kosár elhelyezéséhez van kialakítva, de az árult portéka számára is van itt kijelolt terület. Mindkét oldalán virágok díszelegnek, melyek kiegészítik a stand oszlopaiból és tetelyéből kialakított csodálatos kis ablaknyílást. Ezen a részen sorakoznak a valódi faládákat imitáló gyӧnyӧrű ládikákban a paprikák, saláta uborkák és sárgarépák. Minden áru mellet árcédula fekszik. A termék a francia Écoiffier gyártó műhelyéből származik, aki betartja a legszigorúbb európai szabványokat.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek134*45*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*80 cm
Teljes hosszúság134 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg10,0 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included /// 2 x AA/LR06 not included
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.