Szett játszóter Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm, markológép Maxi Power és kétrészes homokozó 24 hó-tól

Termék leírása

Ebben a gyerek játékszettben találhat egy Smoby gyönyörű játszóközpontot futball kapuval, kosárlabda palánkkal, csúszdával valamint egy homokozót markolóval a BIG játékgyártó cégtől. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást és a gyerekek elszórakoznak velük kint a szabadban. Többfunkciós kihasználása a játékoknak nem szab határt a gyermek fantáziájának és kreativitásának. A játékok az európai Smoby és BIG gyártó cégektől származnak, melyek közismertek játékaik minőségével. eredetiségével, biztonságosságával és a piacon nincs konkurencia a számukra. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni, nagyszerű, kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően 3 szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni.  A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda kosár és futball kapu fiatal sportolóknak. A kosárlabda kosár 2 magasságban állítható. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Gyerek markológép Maxi Power BIG üléssel sárga

A BIG maxi markológép egy pompás és minőségi játék gyerekeknek. A gyermek munkagép gumikerekekkel van felszerelve, minek köszönhetően játék közben nem sérti fel a talajburkolatot. A markológép gyerekeknek gyönyörű sárga színben készült minőségi műanyagból Németországban. A robusztus munkagépnek van ülése 50 kg teherbírással, melyen a kisgyerek kényelmesen ülhet. Forgató kar segítségével a kicsi irányíthatja a markoló nagykanalas karját. A munkagép 3 éves kortól megfelelő játék a gyerekeknek. A markoló nagykanalas mozgatható karral fejleszti a gyerekek képzelőerejét, motorikus képességeiket és logikus gondolkodásukat. Ezzel a játékkal a gyerekek elszórakoznak hosszú órákon keresztül. Nincsenek élei, tehát a kicsi nem sérülhet meg játék közben. A gyermek markoló 73 cm hosszú és ülő helyzetben a kisgyerek foroghat tetszés szerinti irányban.

Gyerek homokozó Kagyló BIG kétrészes 12 hónapos kortól kék

A BIG márkájú kétrészes Kagyló homokozó szett az egy évnél idősebb apróságok ideális játékszere és a nyári hancúrozások garanciája. A kék színben pompázó kagyló alakú homokózó két külӧnálló részből áll, melyek vízzel vagy homokkal tӧlthetők fel ennek kӧszӧnhetően nem csak homokozóként, de mini medenceként is szolgálhat. A gyermek véletlenszerű fulladásának elkerülése érdekében a vonatkozó szabványok értelmében a homokozó két oldala nem illeszthető légmentesen egymásra. A BIG német gyártó homokozójába térfogatának kӧszӧnhetően 100 kg homok illetve 100 l víz fér. A kétrészes kagyló formájú homokozó szett méretei 180*87*20 cm.

A Smoby  francia elismert játékgyártó cég, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok gyártásával. A BIG egy további élen járó német játékgyártó cég. A Smoby és BIG játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is. A játékok élei lekerekítettek és bársonyos tapintásra, hogy a kicsik a mókás játékokkal biztonságosan játszhassanak. A Smoby játékok anti UV szűrővel vannak ellátva, mely védi a játékok felületét a káros sugarak ellen. A BIG játékokra 3 éves garancia vonatkozik. A multifunkciós játszócenter, a Maxi Power markológép és a Kagyló homokozó legújabb trendek alapján lettek kialakítva, részletgazdag kidolgozással ellenálló műanyagból, melyek biztonságosak a gyerkőcök részére. Szerezze be Ön is ezt az egyedi játékszettet a kertbe és csöppségei vidám szórakoztatása hosszú órákon keresztül biztosítva lesz.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...