Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm és asztal Kertész 2in1 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby játékszett multifunkciós játszócenterből Fun Center futball kapuval, kosárlabda palánkkal és egyedi kerti játszóasztalból áll. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, alakítson ki Ön is gyermekének egy vidám játszóközpontot a kertben vagy az udvaron. Többfunkciós kihasználása a játékoknak elnyeri gyerkőcök, de felnőttek szívét is. A francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak a játékok, mely garancia egyediségre, minőségre és biztonságra, tehát a Smoby játékok vásárlásásval igazán minőségi játékokat kapnak. A szettnek főleg a kedvezményes ár miatt sem fognak tudni ellenállni, melyben azonnal 2 játék található és még spórolnak is.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda palánk és futball kapu fiatal sportolóknak. A kosárlabda kosár 2 magasságban állítható. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Gyerek asztal Kertész De Jardinage 2in1 Smoby kerítéssel és 15 kiegészítővel 2 éves kortól

Gyerek asztal De Jardinage a Smoby játékgyártótól egy nagyszerű asztal kis kertészek részére. Méretei 69*69*70 cm megfelelő játék kertbe vagy udvarra 2 éves kortól. Ezzel a kerti asztalkával szívesen fognak játszani lányok és fiúk egyaránt. Az asztalkához tartozik a 5 darab virágcserép élénk színekben, melyekbe a kicsik ültethetnek virágokat. Törődni velük a gereblyével, lapátkával és öntözőkannával tudnak majd, melyek szintén az asztalka tartozékai. Ezen kívül még az asztalka tartozéka a vödör, 2 kerék a virágtartóra, melyet fel lehet akasztani az asztal kerítésére, 4 pálcika, melyeket a virágcserépbe lehet majd leszúrni és kidíszíteni. Együttesen a kerti asztalka De Jardinage 15 darab kiegészítőt tartalmaz.

Gyerek asztal a kertészeknek középen ketté van választva egy zöld kerítéssel, melyre fel lehet akasztani a virágtartókat vagy a szerszámokat. Az asztalka egyik oldala mélyebb, földet lehet bele szórni és virágokat bele ültetni. A másik felén az asztalon nyílások vannak a virágtartóknak és a vödörnek. Ezen az oldalon tudják a kicsik a virágokat előkészíteni az ültetéshez. Az egész asztal nagyon szép zöld és piros színkombinációban lett kialakítva, mely nagyszerűen beleillik a kert, udvar vagy terasz külalakjába. Négy szilárd lábon áll az asztalka, ezért nagyon ellenálló és stabil. Gyerekek szeretnek szakmásat játszani, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. Kertészkedés alatt a gyerkmekek fejlesztik kreativitásukat és fantáziájukat, erősítik finom motoros képességeiket.

Smoby sikeres francia játékgyártó, mely selymes tapintású játékok gyártásával foglalkozik. A műanyag kellemes tapintású a gyermek kezecskéknek, A Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a gyermekek teljes biztonságban legyenek játék alatt. Megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is és UV szűrőt is tartalmaz. Multifunkciós játszóközpont és kerti játszóasztal legújabb építészeti trendek alapján készültek, részletgazdag kidolgozással és ellenálló műanyagból, melyek teljesen biztonságosak a legkisebbek számára. Szerezze be Ön is ezt a nagyszerű játékszettet  a kertbe és garantálva van, hogy gyermeke a szabadban többé nem fog unatkozni, fejlődik izomzata és erősíti baráti kapcsolatait is.

Doprava 59
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület hosszúsága150 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek