Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm és asztal Kertész 2in1

Termék leírása

Smoby játékszett multifunkciós játszócenterből Fun Center futball kapuval, kosárlabda palánkkal és egyedi kerti játszóasztalból áll. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, alakítson ki Ön is gyermekének egy vidám játszóközpontot a kertben vagy az udvaron. Többfunkciós kihasználása a játékoknak elnyeri gyerkőcök, de felnőttek szívét is. A francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak a játékok, mely garancia egyediségre, minőségre és biztonságra, tehát a Smoby játékok vásárlásásval igazán minőségi játékokat kapnak. A szettnek főleg a kedvezményes ár miatt sem fognak tudni ellenállni, melyben azonnal 2 játék található és még spórolnak is.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda palánk és futball kapu fiatal sportolóknak. A kosárlabda kosár 2 magasságban állítható. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Játszóasztal Kertész De Jardinage 2in1 Smoby 2 éves kortól

A francia Smoby gyártó egy egyedi és modern De Jardinage 2in1 kertész asztallal állt elő, amely gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A Kertész asztal zöld, fehér, kék és piros színkombinációban készült és remek dísze lehet a kerteknek vagy udvaroknak. A multifukciós asztalka két külön kamrával rendelkezik – az egyik homokkal vagy vízzel tölthető fel a másik kis kertként funkcionálhat, ahol a gyerkőc saját növényeit nevelheti, gondozhatja, öntözheti. Mindkét kamra fedéllel fedhető. A kétrészes játszóasztal szerelem első látásra. Segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, felöltik a kertészek szerepét, fejlesztik a természethez való pozitív hozzáállást és nő felelőségtudatuk. Az asztal 15 kiegészítővel rendelkezik. A gyerekekre kis kerti kosár kapával, kék locsolókanna, gereblye, ásó, kislapát, tök, sárgarépa és két virágcserép vár. A játék során elsajátítják a kerti szerszámok használatát, eldönthetik, melyik virágokat ültetik el és gondozzák.

A másik kamra vízzel vagy homokkal tölthető fel. A homokozás által a gyerekek elmerülhetnek a fantázia birodalmában. A kis építészek a homokvárak, alagutak építése során zöld lapátot, gereblyét és két homokozó formát is használhatnak. Ha a gyerekek a vizes játékot választják, meglepetés várja őket egy piros csónak formájában. A kapitányok és kalózok sok vidám és izgalmas kalandot és perceket élhetnek át. Letakarva az asztal hagyományos játszóasztalra változik, amely lehetővé teszi az írást, rajzolást, étkezést, társasozást. Az asztalka napernyő rögzítését is lehetővé teszi (a napernyő nem tartozéka az asztalnak).

Smoby sikeres francia játékgyártó, mely selymes tapintású játékok gyártásával foglalkozik. A műanyag kellemes tapintású a gyermek kezecskéknek, A Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a gyermekek teljes biztonságban legyenek játék alatt. Megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is és UV szűrőt is tartalmaz. Multifunkciós játszóközpont és kerti játszóasztal legújabb építészeti trendek alapján készültek, részletgazdag kidolgozással és ellenálló műanyagból, melyek teljesen biztonságosak a legkisebbek számára. Szerezze be Ön is ezt a nagyszerű játékszettet  a kertbe és garantálva van, hogy gyermeke a szabadban többé nem fog unatkozni, fejlődik izomzata és erősíti baráti kapcsolatait is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.