Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm és asztal Víz&Homok 2in1 malommal 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby játékszett játszócenterből Fun Center futball kapuval, kosárlabda palánkkal, csúszdával és egyedi víz és homok játszóasztalból áll. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, alakítson ki Ön is gyermekének egy vidám játszóközpontot a kertben vagy az udvaron. Többfunkciós kihasználása a játékoknak nem szab határt a gyermek fantáziájának és kreativitásának. A francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak a játékok, mely garancia egyediségre, minőségre és biztonságra, tehát a Smoby játékok vásárlásásval igazán minőségi játékokat kapnak. A szettnek főleg a kedvezményes ár miatt sem fognak tudni ellenállni, melyben azonnal 2 többfunkciós játék található és még spórolnak is.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda palánk és futball kapu fiatal sportolóknak. A kosárlabda kosár 2 magasságba állítható. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Játszóasztal Víz&Homok 2in1 Smoby malommal, napernyőnyílással és 4 kiegészítővel 18 hónapos kortól

Smoby játszóasztal gyerekeknek Víz&Homok 2in1 egy nagyon szép, robusztus játékasztalka. A gyerek asztal 4 darab piros színű lábon áll, melyek szilárdak és stabilak. A gyerek játékasztal méretei 69*69*46 cm, ideális gyerekeknek 18 hónapos kortól. A játszó gyerek asztal multifunkciós. A fedél alatt két rekesz található, melyek megtölthetők vízzel vagy homokkal. Ha ezt letakarja a fedéllel, akkor a kicsik a játékasztalon rajzolhatnak, ebédelhetnek vagy játszhatnak is. Továbbá tartozik a szetthez egy malom, amelyen a gyerekek homokot vagy vizet engedhetnek keresztül. Gyerekek szabályozhatják a víz folyását, formákat tölthetnek meg vele vagy más edénykéket. Az asztalka magassága 46 cm, a vízimalom magassága 27 cm.

Smoby sikeres francia játékgyártó, mely selymes tapintású játékok gyártásával foglalkozik. A műanyag kellemes tapintású a gyermek kezecskéknek, A Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a gyermekek teljes biztonságban legyenek játék alatt. Megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is és UV szűrőt is tartalmaz. Multifunkciós játszóközpont és asztalka vízi malommal legújabb építészeti trendek alapján készültek, részletgazdag kidolgozással és ellenálló műanyagból, melyek teljesen biztonságosak a legkisebbek számára. Szerezze be Ön is ezt a nagyszerű játékszettet a kertbe és garantálva van, hogy gyermeke a szabadban többé nem fog unatkozni, fejlődik izomzata és erősíti baráti kapcsolatait is.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...