Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm és bébitaxi Racing Bike 24 hó-tól

Termék leírása

Ebben a játékszettben találhat egy Smoby fantasztikus játszóközpontot futball kapuval, kosárlabda palánkkal, csúszdával valamint egy bébitaxit - kismotort a BIG játékgyártó cégtől. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást és a gyerekek elszórakoznak velük kinn a szabadban. Többfunkciós kihasználása a játékoknak nem szab határt a gyermek fantáziájának és kreativitásának. A játékok az európai Smoby és BIG gyártó cégektől származnak, melyek közismertek játékaik minőségével. eredetiségével, biztonságosságával és a piacon nincs konkurencia a számukra. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni, nagyszerű, kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően 2 szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda palánk és futball kapu fiatal sportolóknak. A kosárlabda kosár 2 magasságba állítható. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Bébitaxi kismotor Racing Bike BIG 18 hónapos kortól zöld

Gyerek Bike bébitaxi a német BIG játékgyártótól nagyszerű mozgási eszköz kismotor formában. A bébitaxi vidám zöld-fekete színkombinációban lett kialakítva aranyos szempárral díszítve. Ez a bébitaxi modern kismotor dizájnnal minőségi és ellenálló anyagokból készült. A bébitaxi nem csak örömet szerez a kis lurkónak, hanem fejleszti a mozgási képességeit. A kismotor 2 széles kerékkel van felszerelve, tehát a kicsinek meg kell tanulnia az egyensúlyát megtartani. A kisfiús bébitaxi - kismotor Bike nagyszerű ergonómiával lett kialakítva és alacsony súlytartása miatt teljesen biztonságos gyerkőce részére. A kormány 30 fokos szögig kormányozható.

Gyerek kismotor széleskörű kihasználású. Köszönhetően a kompakt nagyságának praktikus, alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. Használja ki a szép és kellemes időt és szerezzen be gyerkőcének egy ilyen nagyszerű kismotort, hogy Ő is élvezhesse a friss levegőn való tartózkodást. A bébitaxi alkalmas 18 hónapos kortól egészen 3 éves korig. A bébitaxi ergonomikusan kialakított ülése és minőségi műanyag kerekei biztosítják kicsinek a kényelmes utazást. Mivel a kis lurkó szélesre tárt combokkal ül a járgányon, így az támogatja a csípőjének helyes fejlődését. Kényelmes ülésének hála a kicsik órákon keresztül fognak a bébitaxival játszani. A kormány mozgás határolóval van felszerelve, mely csökkenti az esetleges borulás veszélyét. Méretei a fiús bébitaxinak 67*31*46 cm. A BIG márka 3 éves garanciát vállal termékeire.

A Smoby  francia gyártó cég, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok gyártásával. A BIG egy további élen járó német játékgyártó cég.  A Smoby és BIG játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is. A játékok élei lekerekítettek és bársonyos tapintásra, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak. A Smoby játékok anti UV szűrővel vannak ellátva, mely védi a játékok felületét a káros sugarak ellen. Multifunkciós játszócenter és bébitaxi - kismotor formában Racing Bike legújabb trendek alapján lettek kialakítva, részletgazdag kidolgozással ellenálló műanyagból, melyek biztonságosak a gyerkőcök részére. Szerezze be Ön is ezt az egyedi játékszettet a kertbe és csöppségei vidám szórakoztatása hosszú órákon keresztül biztosítva lesz.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...