Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm és bébitaxi Rider cipővédő huzattal 24 hó-tól

Termék leírása

Ebben a játékszettben találhat egy Smoby fantasztikus játszóközpontot valamint Rider hullám bébitaxit cipővédő huzattal a BIG játékgyártó cégtől. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást és a gyerekek elszórakoznak velük kinn a szabadban. Többfunkciós kihasználása a játékoknak nem szab határt a gyermek fantáziájának és kreativitásának. A játékok az európai Smoby és BIG gyártó cégektől származnak, melyek közismertek játékaik minőségével. eredetiségével, biztonságosságával és a piacon nincs konkurencia a számukra. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni, nagyszerű, kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően 2 szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda palánk és futball kapu fiatal sportolóknak. A kosárlabda palánk 2 magasságba állítható. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Bébitaxi Rider BIG hullámzó, gumi kerekekkel és cipővédő huzat zöld 18 hó-tól

BIG Rider bébitaxi egy igazán minőségi és modern gyermek járgány csodaszép zöld színben kivitelezve, mely minden virgonc gyerkőcnek pöpec szórakozást szerez 18 hónapos kortól. Ez az egyedi kismotor a kis versenyzők számára a hullámzás effektjét hozza el, így a suhanás a kanyarokban a gyerkőc számára igazi élménnyé válik. Bébitaxi teherbírása 25 kg és beltéren illetve kültéren egyaránt használható. Bébitaxi kismotor külcsínben minőségi műanyag alapanyagból készült és cipővédő huzat egészíti ki, melynek mérete 21-27, így a szülőknek sem kell aggódni a gyerkőc cipőcskéje épsége miatt a nagy szórakozás közepedte a bébitaxin.

Járgány szerkezete teljes mértékben a csöppségek igényeihez lett kialakítva. Bébitaxi négy gumi keréken gurul, miközben az első kettő kerék abban különbözik a többi bébitaxi kerekétől, hogy rugós tengellyel lett kialakítva. Köszönhetően a rugós tengelynek a gyerkőc szűk helyen is meg tud fordulni és biztonságosan elkerülni a sarkakat. Gyermek bébitaxi - Rider kismotor kiváló ergonómiával rendelkezik és köszönhetően a minőségi kerekeknek tökéletesen tapad az úttesten. A kormánya kényelmesen fogható, kezelése egyszerű. Levehető ülés nagyon kényelmes és ergonomikusan alakított. Kivétel után tisztítható, így gyerkőcöket mindig a tiszta ülőke fogja várni. Bébitaxi nagyon jó hatással van a mozgási és motorikus képességek fejlődésére, motorozás közben erősödik odafigyelésük, reflexeik és nem utolsó sorban egészségesen fejlődik csípőizületük. Méretei a bébitaxinak 59*28*41 cm.

A Smoby francia gyártó cég, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok gyártásával. A BIG egy további élen járó német játékgyártó cég. A Smoby és BIG játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is. A játékok élei lekerekítettek és bársonyos tapintásra, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak. A Smoby játékok anti UV szűrővel vannak ellátva, mely védi a játékok felületét a káros sugarak ellen. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...