Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm, automatikus jelzőlámpa, közúti jelzőtáblák és jelzőbóják 24 hó-tól

Termék leírása

Ebben a játékszettben találhat egy Smoby fantasztikus játszóközpontot futball kapuval, kosárlabda palánkkal, csúszdával valamint egy közlekedési játszópálya a BIG játékgyártó cégtől. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást és a gyerekek elszórakoznak velük kinn a szabadban. Többfunkciós kihasználása a játékoknak nem szab határt a gyermek fantáziájának és kreativitásának. A játékok az európai Smoby és BIG gyártó cégektől származnak, melyek közismertek játékaik minőségével. eredetiségével, biztonságosságával és a piacon nincs konkurencia a számukra. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni, nagyszerű, kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is.

A BIG közlekedési játszópályát nagyszerűen kihasználják majd a gyerkőcök mászokázáshoz, csúszdázáshoz vagy házikóban töltött percek alatt. A STOP tábla a belépni tilos, a járgányok parkolását a parkoló táblával jelöli, megismerik a gyalogosátkelőt, a jelzőlámpa ad engedélyt, mikor lehet átkelni az úttesten és mikor szükséges a látogatónak megállnia. Akadályok kialakításához a jelző bóják lesznek segítségükre. A közlekedési játszópálya nagyszerű eszköz a gyermek fantázia fejlesztéséhez és a játék érdekesebbé tételéhez. 

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni.  A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda kosár és futball kapu fiatal sportolóknak. A kosárlabda kosár 2 magasságban állítható. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Gyerek jelzőlámpa BIG automatikus fekete

A BIG játék jelzőlámpa fekete kivitelben megtanítja a gyerekeknek a közúti forgalom alapjait. A jelzőlámpa automatikusan váltja a színeket 30 másodpercenként és a gyerekeknek sok új eddig ismeretlen szórakozást nyújt, amikor a bébitaxival vagy triciklivel fognak közlekedni a jelzőlámpa utasításai szerint. A jelzőlámpa robusztus konstrukcióval rendelkezik, hogy a gyerekek kevésbé kíméletes bánásmódját is kibírja. Magassága 71 cm. A maximális stabilitás eléréséhez a jelzőlámpa talpa megtölthető vízzel, vagy homokkal, így nem borulhat fel. A gyermek jelzőlámpa 3xAA elemre működik. Ha a kicsik a játék hevében elfelejtik kikapcsolni a jelzőlámpát, az energia spórolás érdekében egy óra üzemeltetés után automatikusan kikapcsol.

Gyerek közúti jelzőtáblák BIG 10 fajta

A BIG játék közúti jelzőtábla szett megtanítja gyermekének a közúti forgalom alapjait. A játék közúti jelzőtábla készlet egészen hat táblát tartalmaz. Négy Big játék jelzőtábla kétoldali, tehát összesen a készlet 10 közúti jelzőtáblát tartalmaz. A BIG játék közúti jelzőtáblák a következő utasításokat ábrázolják: STOP, várakozóhely, gyalogos-átkelőhely, figyelmeztetés – egyéb veszély, szembejövő forgalom, előzni tilos, megállni tilos, főútvonal, főútvonal vége és elsőbbségadás kötelező. A robusztus talpnak köszönhetően a jelzőtáblák nagyszerű stabilitással rendelkeznek. Magasságuk 69 cm. Ez a nagyméretű készlet tíz szimbólummal 3 éves kortól felel meg a gyerekeknek.

Gyerek jelzőbóják BIG 4 darab 12 hónapos kortól

A BIG játék jelzőbóják négy darabos szettben valósághű piros-fehér színkombinációban készültek és a gyerekeknek rengeteg szórakozást nyújtanak a bébitaxival való közlekedésnél. A kicsik körbejárhatják a BIG jelzőbójákat és fejleszthetik motorikus képességeiket. A játék során használhatják, mint rendőrségi úttorlaszt, akadályok megkerülésére vagy a jelzőbóják megkerülése része lehet a „vezetői vizsgák“ letevésének a bébitaxihoz. A 26 cm magasságú jelzőbóják rugalmas műanyagból készültek, így kibírják sérülés nélkül az ütközéseket is.

A Smoby  francia gyártó cég, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok gyártásával. A BIG egy további élen járó német játékgyártó cég. A Smoby és BIG játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is. A játékok élei lekerekítettek és bársonyos tapintásra, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak. A Smoby játékok anti UV szűrővel vannak ellátva, mely védi a játékok felületét a káros sugarak ellen. Multifunkciós játszócentrum és közlekedési játszópálya legújabb trendek alapján lettek kialakítva, részletgazdag kidolgozással ellenálló műanyagból, melyek biztonságosak a gyerkőcök részére. Szerezze be Ön is ezt az egyedi játékszettet a kertbe és csöppségei vidám szórakoztatása hosszú órákon keresztül biztosítva lesz.

Doprava 59
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület hosszúsága150 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek