Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával és bébitaxi négykerekű Quad dudával 24 hó-tól

Termék leírása

Ebbe a kedvezményes árú szettbe tartozik Fun Center játszótér többféle sportolási lehetőséggel és bébitaxi Quad valósághű négykerekű kialakításában. Ezek a minőségi európai gyerkjátékok tökéletes egészet alkotnak, garantáltan hosszantartó szórakozást és mókát nyújtanak a gyereknek.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Játszótér Fun Center egy multifunkciós játék minden gyerkőc számára 2 éves kortól. Játszótér gyerekeknek csúszdával, házikóval, kosárlabda palánkkal, mászókával focikapuval és piknik asztalkával lett megalkotva. Gyerek játszótér tartós műanyagból készült és megfelelően tágas több gyerkőc közös játékára.

 • csúszda hossza 150 cm
 • felsző szintre létre vezet
 • felső szint 72 cm magasan van a talajtól
 • piknik asztalka méretei 55*33 cm
 • padok méretei 26*16 cm
 • kosárlabda palánk
 • tágas házikó rész
 • a sport torony magassága 176 cm
 • teljes méretei 284*203*176 cm
 • anti UV szűrővel
 • csomagolás tömege 31,9 kg
 • teherbírása 150 kg

Bébitaxi négykerekű Quad Racing Red BIG 

Quad Racing Red négykerekű bébitaxi gyerekeknek 3 éves kortól. A terepjáró stílusban kivitelezett piros-fekete kis járgány remek ajándéknak minősül a kis lurkók számára. A négykerekű vagány kis kocsi valósághű élményeket ígér, miközben fejleszti a karok és lábak izomzatát. A láb meghajtású bébitaxin a gyerekek nem tudnak úgy felgyorsulni mint egy biciklit, így nem fenyegeti őket nagyobb sérülés veszélye. A Quad bébitaxi oldalait matricák díszítik. Kormánya 30 fokos szögben mozgatható és működő dudával van felszerelve. A bébitaxi hozzájárul a motoros és mozgási készségek fejlesztéséhez, színeit UV szűrő védi.

A Quad Red négykerekű robosztus halk kerekei biztosítják a kényelmes utazást. Ergonomikus ülése garantálja a kényelmet, formázott szerkezete lehetővé teszi, hogy a gyerekek elrugaszkodás után felrakhassák lábaikat. A járgány elülső részén egy fűzőszem található a vontatókötél csatlakoztatásához. A kormány alatt egy titkos tárolóhely van az apróságok tárolásához. A bébitaxi minőségi műanyagból készült, lekerekített élei minimálisra csökkentik a sérülés veszélyét. Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termék biztonságosságát.

Smoby és BIG játékok éle lekerekített, ami megelőzi a gyerek játék közben való esetleges sérülését. Kedvezményes árú játék szett garancia a hosszantartó mókára, szórakozásra kisfiúk és kislányok részére 2 éves kortól. A játékokban tükröződik a német minőség és francia egyediség.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.