Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm és házikó My House 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby játékszett multifunkcós Fun Center játszócenterből és gyönyörű My House gyerek házikóból csengővel áll. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, tökéletes játszóközontot tudnak velük kialakítani a kertben vagy az udvarban. Többfunkciósan kihasználhatóak. A francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak a játékok, mely garancia egyediségre, minőségre és biztonságra, tehát a Smoby játékok vásárlásásval igazán minőségi játékokat kapnak. A szettnek főleg a kedvezményes ár miatt sem fognak tudni ellenállni, melyben azonnal 2 játék található és még spórolnak is. 

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda kosár és futball kapu fiatal sportolóknak. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Házikó gyerekeknek My House 2 ajtóval és elektronikus csengővel 2 éves kortól

A Smoby gyerek házikó My House egyedi kinézetével minden kertbe vagy udvarba nagyszerűen illik. Élénk és ragyogó színeinek köszönhetően ellenállhatatlan játék minden kicsinek.  A házikó 2 éves kortól ajánlott a gyerekeknek, de idősebb gyerkőcök is eljátszanak benne. Méretei 135*115*120 cm, ebből teljes magassága 135 cm. A kerti házikó falai erősek és stabilak, a házikóban való játszás teljesen biztonságos. Az ablak nyitható sötétítővel, együtt a két nagy kerek ablakkal biztosítja a friss levegő áramlását a házacskában.

kerti játék házikó súlya 23,40 kg, ezért nagyon stabil és erős, könnyen ellenáll az időjárás viszontagságainak. További valós kiegészítője a házikónak az elektronikus csengő, amellyel minden látogató jelzi érkezését. A csomagolás 2 x 1,5V/AAA/LR03 elemet is tartalmaz. A játékházikó nagyon egyszerű módon össze és szét is szerelhető.

Smoby sikeres francia játékgyártó, mely selymes tapintású játékok gyártásával foglalkozik. A műanyag kellemes tapintású a gyermek kezecskéknek, A Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a gyermekek teljes biztonságban legyenek játék alatt. Megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is és UV szűrőt is tartalmaz. Multifunkciós játszóközpont és gyerek házikó legújabb építészeti trendek alapján készültek, részletgazdag kidolgozással és ellenálló műanyagból, melyek teljesen biztonságosak a legkisebbek számára. Szerezze be Ön is ezt a nagyszerű játékszettet a kertbe és garantálva van, hogy gyermeke a szabadban többé nem fog unatkozni, fejlődik izomzata és erősíti baráti kapcsolatait is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.