Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm és házikó Nature elhúzható ablaktáblával 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby játékszett multifunkciós játszócenterből Fun Center és egyedi Nature játszóházból áll. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, alakítson ki Ön is gyermekének egy vidám játszóközpontot a kertben vagy az udvaron. Többfunkciós kihasználása a játékoknak elnyeri gyerkőcök, de felnőttek szívét is. A francia Smoby játékgyártó műhelyéből származnak a játékok, mely garancia egyediségre, minőségre és biztonságra, tehát a Smoby játékok vásárlásásval igazán minőségi játékokat kapnak. A szettnek főleg a kedvezményes ár miatt sem fognak tudni ellenállni, melyben azonnal 2 játék található és még spórolnak is.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda palánk és futball kapu fiatal sportolóknak. A kosárlabda kosár 2 magasságba állítható. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Házikó Nature Smoby pirosas-zöld, 3 ablakkal 2 árnyékolóval és 2 elhúzható zsalugáterrel UV védelemmel 2 évtől

A Smoby Nature gyerek házikó egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri minden kicsi tetszését. Szilárd és stabil dupla műanyag falakkal rendelkezik, melyek erős szélnek és időjárási viszontagságoknak is ellenállnak. A házacska felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, amely védi a házikó színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szép élénkek maradnak. A Smoby játék házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedve nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy otthon útban lesz. A Smoby Nature gyerek házikón egyedi behúzható sötétítő van ragyogó narancssárga színben és rácsos ablak is, az egész játszóház narancssárga, fehér, zöld és piros színkombinációban pompázik.

A házikó színe és dizájnja pompásan beleolvad  kertje vagy udvara környezetébe és azoknak csodás ékéve válik.  Idő feletti egyszerűségével és tágas belterével a legkedveltebb házikók közé tartozik. A beltér alaprajzának méretei 98*111 cm és a házacska magassága 127 cm. A házikó ajtajának mérete 91*42 cm. A felezett ajtó magassága 49 cm. A gyerek házikó Nature ház teteje piros színű, tetőcserép imitációval. Az egész házikót építőanyagra emlékeztető domborzat díszíti virágcserép alakú részletettel. A kisház vonzó játszó terület minden korosztályú gyerek részére. Hosszú órákon keresztül letudják magukat foglalni ezzel a nagyszerű játszóházzal. Az ergonomikusan kialakított háznak köszönhetően a játék élvezetesebb, a tágas tér nagyszerű helyet biztosít gyermekének és barátainak a játékra.

Smoby sikeres francia játékgyártó, mely selymes tapintású játékok gyártásával foglalkozik. A műanyag kellemes tapintású a gyermek kezecskéknek, A Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a gyermekek teljes biztonságban legyenek játék alatt. Megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is és UV szűrőt is tartalmaz. Multifunkciós játszóközpont és gyerek házikó legújabb építészeti trendek alapján készültek, részletgazdag kidolgozással és ellenálló műanyagból, melyek teljesen biztonságosak a legkisebbek számára. Szerezze be Ön is ezt a nagyszerű játékszettet  a kertbe és garantálva van, hogy gyermeke a szabadban többé nem fog unatkozni, fejlődik izomzata és erősíti baráti kapcsolatait is.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.