Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm, traktor Claas Farmer XL és karikadobáló játék 24 hó-tól

Termék leírása

Ebben a pompás Smoby játékszettben találhat egy fantasztikus játszóközpont futball kapuval, kosárlabda palánkkal, csúszdával, egy Claas GM traktort pótkocsival, valamint egy karikadobáló játékot az Écoiffier gyártó cégtől. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást és a gyerekek elszórakoznak velük kinn a szabadban. Többfunkciós kihasználása a játékoknak nem szab határt a gyermek fantáziájának és kreativitásának. A játékok a francia Smoby és Écoiffier gyártó cégektől származnak, melyek közismertek játékaik minőségével. eredetiségével, biztonságosságával és a piacon nincs konkurencia a számukra. Ennek a szettnek Ön sem tud majd ellenállni, nagyszerű, kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően 3 szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát, asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A gyerek csúszda 150 cm hosszú. Nagyszerű része a játszóközpontnak, mellyel a gyerekek hosszú időn keresztül fognak majd játszani. Nagyon szép narancssárga-zöld színkombinációban pompázik. A csúszda tetejére a kicsik létra segítségével jutnak fel a másik oldalról. A létra praktikus nyílásokkal van kialakítva, hogy a mászás könnyebb legyen a lurkók számára. Az emelet magassága a csúszda és a létra közt a talajtól 72 cm. 

A játszóközpont oldalán asztal padokkal van kialakítva, ahol a kicsik megpihenhetnek, piknikezhetnek, rajzolhatnak vagy étkezhetnek is akár. Méretei az asztalnak 55*33 cm, a padok magassága a talajtól 26 cm, szélességük 16 cm. A következő tartozéka a kerti játéknak a kosárlabda palánk és futball kapu fiatal sportolóknak. Nem utolsó sorban ez egy gyerek házikó tágas ablakokkal és felezett ajtóval. A kisház védve van az időjárás viszontagságai ellen tetővel. Elegendően tágas, kényelmesen eljátszik benne több csemete is. A sport torony magassága 176 cm. Méretei a sport torony Fun Center-nek: 284*203*176 cm. Az emeleti rész magassága a talajtól 72 cm.

Pedálos traktor Claas Farmer XL Smoby pótkocsival zöld

Smoby gyerek traktor Claas Farmer XL egy eredeti traktor gyerekeknek már 3 éves kortól. A pedálos traktor motorházteteje is nyitható, mint a valódi traktoron. A zöld színben hangolt traktornak hátul pótkocsija is van, hogy a kis sofőrök szállíthassák játékaikat, vagy bármi más dolgot. A pótkocsinak 2 kereke van és leválasztható. Az ülés magassága 37 cm, tehát a kicsi nem ül túl magasan. A kényelmes ülés állítható a gyermek igényeinek megfelelően. Így a kicsi biztonságosan és kényelmesen ülhet traktorán és hosszú órákon keresztül szórakozhat. Suhanhat vele a kertben, játszótéren vagy séták alatt a szülőkkel, mókásan töltve az időt a friss levegőn.

A traktor kerekeit a kormány vezérli, amely elforgatható. Ez egy egyedi játék valósághű kinézettel, melybe minden gyerkőc beleszeret. Gyermek traktor erős konstrukcióval van  kialakítva és minőségi műanyagból készült. A gyerek traktor 136 cm hosszú, magassága 56 cm és szélessége 45 cm. Láncmeghajtású és nagyon könnyen jár. Tökéletes játék minden kisfiú számára, akik alig várják, hogy felnőjenek és saját igazi autójukon száguldozhassanak. A traktor segít a gyermekek mozgási és motorikus képességeinek fejlesztésében. A pedálos traktor gyerekeknek sokszínű lehetőséget nyújt a játékra, ennek köszönhetően gyorsan a kedvenc játékok közé fog tartozni az Ön kisfiánál is. Traktor teherbírása 30 kg.

Karikadobáló játék Écoiffier állvánnyal 18 hónapos kortól

A karikadobáló játék a francia Écoiffier játékgyártó műhelyéből származik. Az állvány 5 pillérből (célpont) áll, lilás-piros színben pompázik, minőségi műanyagból készült és nagyon könnyű az összeállítása. Méretei 41*14,5*13 cm. A gyermek karikadobálóhoz tartozó karikák nagyon szép színekben tündökölnek, kiegyensúlyozottak és könnyen lehet azokat eldobni. Ez a szórakoztató gyerek karikadobáló játék alkalmas beltéri és kültéri játszásra egyaránt. Gyerkőcei ezzel a nagyszerű játékkal gyakorolhatják a távolság felbecslését és pontos dobást is. Ezt a játékot játszhatja egy vagy több gyerkőc is egyszerre. A játék 18 hónapos kortól ajánlott.

A Smoby  francia gyártó cég, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok gyártásával. Az Écoiffier egy további élen járó francia gyártó cég.  A Smoby és Écoiffier játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is. A játékok élei lekerekítettek és bársonyos tapintásra, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak. A Smoby játékok anti UV szűrővel vannak ellátva, mely védi a játékok felületét a káros sugarak ellen. Multifunkciós játszócenter, gyerek traktor pótkocsival és karikadobáló játék legújabb trendek alapján lettek kialakítva, részletgazdag kidolgozással ellenálló műanyagból, melyek biztonságosak a gyerkőcök részére. Szerezze be Ön is ezt az egyedi játékszettet a kertbe és csöppségei vidám szórakoztatása hosszú órákon keresztül biztosítva lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.