Szett játszótér Fun Center Smoby csúszdával hossza 150 cm és traktor Farmer XL pótkocsival piros

Termék leírása

Sport játszócenter Fun Center és piros traktor Farmer XL egy nagyon szép játékszett gyerekek részére a francia Smoby gyártó műhelyéből, gyönyörű éke lesz a kertnek vagy az udvarnak, amelytől ezentúl a kicsik el sem fognak tudni szakadni. A készlet a minőségi sport játszócenterből Fun Center és gyönyörű piros traktorból Farmer XL áll. A játékok nagyon szép zöld és piros színben lettek kialakítva. Ezek a játékok színben és külalakban nagyszerűen kiegészítik egymást, együtt alkotnak egy egészet és nagyszerű központja lesz a kerti mókázásnak. A játékkészletet minden egyes évszakban kitudják a gyerkőcök használni és nem utolsó sorban a kerti játék a friss levegőn nagyon jót tesz a kicsik fejlődésének. A Smoby gyártóra jellemző egyedi tulajdonságoknak köszönhetően ezek a játékok nagy népszerűségnek örvendenek.

Kerti játékcenter Multisport Fun Centrum Smoby 150 cm csúszdával, kosárlabda palánkkal, foci kapuval és piknik asztallal 2 évtől

Smoby Fun Center sportcentrum egy tökéletes játék komplexum kertbe vagy udvarra, ami gyermek csúszdát,asztalkát, gyermek házikót, magas kosárlabda palánkot, mászókát és futball kaput tartalmaz, mindezt egyben. gyerek csúszda 150 cm hosszú. Gyermekei most már sosem fognak az udvaron vagy a kertben unatkozni. A piros, zöld, fehér és szürke színek kombinációjában készült, ami jellemző a Smoby termékek sorára. Ezek semleges színek, melyek remekül beleillenek kertje architektúrájába és kellemesen díszítik. A gyermek sportcentrum egyedülálló játék, amivel a gyerekek hosszú éveken keresztül kiadósakat játszhatnak. Szilárd szerkezete ellenálló műanyagból készült, ami kellemes tapintású. A gyermek játékcentrum minden oldala lekerekített, így a gyerekek nem sérülhetnek meg.

gyermek sport torony magassága 176 cm. A Fun Center sport torony méretei: 284*203*176 cm. Ez a kerti vagy udvari komplexum a gyerekeknek 2 éves koruktól ajánlott és hosszú éveken keresztül olyan marad, mint az új. Nyugodtan eljátszhat itt több gyerek is. A gyermek játék komplexum biztosan minden gyermek beteljesült álmává válik. Választhatnak a kosárlabdázás, a gyermek csúszdán való csúszdázás vagy a mászókán való mászás között. A szórakoztató központ felszíne UV szűrőt tartalmaz, ami védi a színeket a kifakulástól, és ezért szépek és ragyogóak maradnak hosszú évek használata során. A Smoby sport centrum nemcsak gyermekeinél, hanem barátaiknál is nagy sikernek fog örvendeni. Ez egy nagyon szép kerti vagy udvari kiegészítő. A saját szórakoztató központ minden gyermek beteljesül álma. Smoby gyermekjáték gyártó garancia az európai normák betartotta francia minőségre, és a szilárd és ellenálló anyagok használatára. A sportcentrum minden gyereknek alkalmas 24 hónapos kortól.

Traktor pedálos Farmer XL Smoby pótkocsival piros

Smoby gyerek Farmer XL pedálos traktor egy egyedi piros traktor gyerkőcöknek pótkocsival és nyitható motorháztetővel. Formailag nagyobb, mint a többi traktor. 3 éves kortól 8 éves korig ajánlott. A Farmer XL gyerek traktor piros, szürke és fekete színben lett kialakítva fekete kerekekkel és piros utánfutóval. A gyerek traktor ülése dönthető előre és hátra, hogy a kicsinek kényelmes legyen, a kormány pedig kormányozható. Az ülés magassága a talajtól 37 cm. Motorházteteje a traktornak felnyitható, ez még valósághűbbé varázsolja a traktort. Szilárd konstrukciója ellenálló műanyagból biztonságos a kicsik számára. A traktor hossza 136 cm, nagyszerű játék kisfiú számára, mellyel nagyon sok kalandot fog átélni. A traktor szélessége 45 cm és talajtól való magassága 56 cm. A traktor, mint a bicaj, láncos meghajtású, könnyű a pedálozása. A kerekek kormánnyal irányíthatóak. Gyerek traktor Farmer XL valódi traktor valósághű mása.

Ez a játékkészlet a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származik, amely minőségi és egyedi játékokat gyárt. A Smoby a legjobb minőségű játékgyártó, játékok élei lekerekítettek, hogy megelőzzenek bármiféle esetleges sérülést játék közben. Smoby márka garancia a stílusos és modern francia kivitelezésre. A legszigorúbb előírásoknak teljesen megfelel. Ha legjobbat szeretné gyerkőce részére, akkor válassza a Smoby márkát. Ez a játékkészlet Fun Center játszócenter és piros pedálos traktor Farmer XL örömet szerez gyermeke számára, Önt pedig meglepi a kedvezményes ára.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek284*203*176 cm
Termék magassága176 cm
A csomagolás méretei120*50*88 cm
Teljes hosszúság284 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28 kg / 31,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...