Szett kamion kisautóval Verdák 3 Mack Truck Smoby elektronikus és szerszámos bőrönd összerakható kisautóval

Termék leírása

Kis autóversenyzők és ezermesterek részére csodaszép és izgalmas játékszetteket állítottunk össze, melyek hosszantartó szórakozást biztosítanak a hosszú téli esték során. Játékszett, elektronikus kamion kisautóval Mack Truck Smoby és bőrönd szerszámokkal és kisautóval, igazán kiváló választás azon kisfiúk részére 3 éves kortól, akik imádnak kisautókkal játszani. Játékszett kedvezményes áron örömet szerez mindazon szülők számára, akik minőségi játékokkal szeretnék megajándékozni gyermeküket ésszerű áron. Játékok a szettben csodaszép piros-fekete összképet alkotnak és még vagányabbá varázsolják a gyerekszobákat. Játékszettel több gyerkőc kellemesen fog együtt játszani, miközben fejlődnek képességeik és készségeik egyaránt.

Gyerek kamion Verdák 3 Mack Truck Smoby elektronikus hanggal és fénnyel, összerakható kisautóval és 2 szerszámmal

Smoby kamion Mac Truck és kisautó Villám McQueen Verdák 3 egy két közlekedési járműből álló szett a közkedvelt Verdák 3 mesemotívumból kisfiúk részére 3 éves kortól. Kamion Mac Truck hang és fényeffektekkel két oldala szétnyitható, így tökéletes istállója lesz Villám McQueen versenyautónak a versenyek folyamán. A hátsó részén rámpa található, hogy a versenyautó a haladás során is biztonságosan letudjon gurulni az útra a kamionról. Elektronikus funkciók teszik még érdekesebbé a játékot a gyerekek számára, mégpedig ütközések szimulációja, indítógomb vagy tankolást jelző gomb. A gyerek kamion bal vázán effektíven elhelyezett 2 szerszámot talál a gyerkőc. A kamion jobb oldalán pedig benzinkút teszi élethűbbé a játékot. A kamiont praktikus módon kofferként is kézbe tudja venni a gyerek, hisz felső részén fogantyúk találhatóak. Így már könnyen bárhova magával viheti kis autószerelője. Az autó szett ideális ajándék minden kisfiú részére, akik kedvelik a gyors autókat, versenyeket és hosszú órákon keresztül szívesen játszanak kisautókkal. A játékok 2 AA/LR6 elemre működik, melyek a csomag részét képezik.

Koffer kisautóval Flash McQueen Cars XRS Smoby és szerszámokkal és 23 kiegészítővel

Smoby szerszámos koffer és összerakható kisautó McQueen egy ideális játék minden ezermester részére. Praktikus szett kofferben összeszerelhető kisautóval közkedvelt Verdák 3 - Cars 3 mesemotívumban pompázik. Játék megfelelő olyan kisfiúk részére már 3 éves kortól, akik szeretnek szerszámokkal és kisautókkal játszani. Az egész koffer a Verdák 3 mese szellemében lett megalkotva, mely a gyerekeknél nagyon közkedvelt. A kisautó összeszerelésével gyerkőcéből igazi kis autószerelő válik.

Koffer szerszámkészletet, összeszerelhető McQueen kisautót és a kisautóhoz tartozó alkatrészeket tartalmazza. Nagyon szép piros és fekete színkivitelezésben pompázik. A szerszámok minőségi műanyagból készültek, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. Úgy lettek a szerszámok kialakítva, hogy a gyerekek kényelmesen a kezükbe foghassák azokat és biztonságos játékot nyújtsanak számukra. Az egész játékos szettel, beleértve az összeszerelhető kisautót, a kis autószerelők sok mókás pillanatot fognak eltölteni. Hála a praktikus koffernek, mint az igazi autószerelőknek, minden szerszámuk egy helyen lesz. A Verdák 3 mesemotívumban kialakított játékszettel a gyerekek rengeteg mókás pillanatot fognak átélni.

A Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Minden Smoby termék gyártás folyama alatt szigorúan ellenőrzött, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok magukban hordozzák az eredeti francia dizájnt, mely gyermekek szívét rabolta el világszerte.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.