Szett kávézó Espresso kávéfőzővel Coffee House Smoby és játékkonyha Bon Appétit Chef narancssárga

Termék leírása

Kávézó Espresso kávéfőzővel Coffee House és játékkonyha Bon Appétit Chef egy kiváló játékszett minden gyerkőc részére 3 éves kortól, akik szívesen öltenek fel magukra szerepeket. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, gyerekek új tudnivalókkal gazdagodnak és egyaránt közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékszett alacsony áron kapható, így spórolni is tud. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és kivételes minőség, mely minden gyerkőc szívét elrabolja. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös szórakozására is.

Kávézó Espresso kávéfőzővel Coffee House Smoby elektronikus pénztárgéppel, vonalkódolvasóval 57 kiegészítővel

Coffee House kávézó legújabb gyerekjáték a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely kiváló ajándék kisfiúknak és kislányoknak már 3 éves kortól. Játék kávézó valósághű mása a menő kávézóknak és rengeteg lehetőséget kínál a gyerkőcöknek az önfeledt mókára. Beépített elektronikus pénztárgép nyitható kasszával, bankjegyekkel és érmékkel a kis elárusítóknak változatos játéklehetőséget biztosít és az espresso kávéfőző különböző ízű kapszulákkal pedig nagyszerűen kiszolgálja az igényes vásárlókat. A hangot kiadó elektronikus pénztárgép érintő képernyős, valódi műveleteket lehet vele elvégezni és LCD kijelzőjén látható a fizetendő összeg. A vásárolt áru értékét a kis árus a valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A pénztárgép kasszája kulccsal nyitható, fizetni pedig készpénzzel vagy bankkártyával lehet.

Kávézóból természetesen nem hiányozhat a mikrofon és a kártyaleolvasó sem. A kiválasztott termékek a vonalkódleolvasóval olvashatóak be a gépbe, mely jellegzetes hangot és fényt bocsájt ki. Játék kávézó összesen 57 darab kiegészítővel szórakoztatja majd a kicsiket, melyek közt megtalálhatóak különféle dobozok gabonafélékkel, kalácsokkal, szárazsütikkel, tejjel, marshmallow cukorkával és gyümölcslevekkel. Továbbá különböző gyümölcsök, pékárú és kalácsok közül tudnak még válogatni a kis vásárlók. A kiválasztott reggelit a finom kávéval a kis vendégek tálcán tudják a helyükre szállítani, melyről természetesen a tányérok, evőeszközök és poharak sem hiányozhatnak. 

Az árcímkével és vonalkóddal ellátott polcokra tudja a kis elárusító a termékeit elhelyezni. Gyümölcsök, zöldségek és a pékáru a kávézó elülső részén kaptak helyet. Kávézó magassága 90 cm és teljes méretei 70*60*90 cm. Játék kávézó gyerekeknek nagyon menő és modern külcsínben pompázik, zöld és barna színek különböző árnyalatai jelennek meg a játékon. Kávézón bájos képek, feliratok és nyitvatartási idő látható. Elektronikus kávézó 1xLR57 és 1x CR2032 elemekre működik, melyek a csomag részét képezik.

Játékkonyha gyerekeknek Bon Appétit Chef Smoby hűtővel és kávéfőzővel narancssárga-ezüst

Játékkonyha Smoby Bon Appétit Chef az egyik legrészletgazdagabban kidolgozott játékkonyha a piacon. Nagyon szép és friss narancssárga színkombinációban van kivitelezve, mely fehér és ezüst színnel van kombinálva.  Játékkonyha megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. Köszönhetően ügyes kialakításának a játékkonyha körbejárható, ez elősegíti, hogy egyszerre több gyerkőc is játszhasson a konyhával. Játék közben fejlődik a gyermek kommunikációs képessége és játék közben utánnozzák a felnőtteket. Tartozékok, kiegészítők, ajtók és nyomógombok kis gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Játékkonyha megfelelő kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Játékkonyhával szintén fejlődnek a motorikus képességek, tapintási érzékenység és a gyermek koordinációja.

Smoby Bon Appétit Chef rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. Játékkonyha hűtővel valósághű hűtő tartalmával van díszítve. Mellette található sütő nyitható ajtóval, ahol a gyerkőcök akár kalácsot is süthetnek. Játékkonyha munkafelületén elektronikus tűzhely található két főzőlappal, mosogató tálca és kis étkezőpulttal szervírozásra. A munkafelület feletti állványon espresso kávéfőző kapszulákkal és ízesítésekkel van kialakítva. Felette konyhai óra található, mely nem hiányozhat egy konyhából sem, a felső részen pedig kampók találhatóak konyhai segédeszközök tárolására. Játékkonyha magassága 97 cm és a méretei 53*34*97 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Teljes hosszúság70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,2 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek