Szett kávézó Espresso kávéfőzővel Coffee House Smoby és kerekes bevásárlókocsival

Termék leírása

Kávézó Espresso kávéfőzővel Coffee House és kerekeken guruló bevásárlókocsi a francia Smoby műhelyéből egy kiváló játékszett minden gyerkőc részére 3 éves kortól, akik imádják a szerepjátékokat. A játékszett kedvező áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok szinben és dizájnban nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Gyerkőcök lehetnek vásárlók vagy akár boltosok is. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, fantáziája és elképzelőereje köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben, hogy mindig egyedi szerepekbe élhessék bele magukat a kis lurkók. 

Kávézó Espresso kávéfőzővel Coffee House Smoby elektronikus pénztárgéppel, vonalkódolvasóval 57 kiegészítővel

Coffee House kávézó legújabb gyerekjáték a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely kiváló ajándék kisfiúknak és kislányoknak már 3 éves kortól. Játék kávézó valósághű mása a menő kávézóknak és rengeteg lehetőséget kínál a gyerkőcöknek az önfeledt mókára. Beépített elektronikus pénztárgép nyitható kasszával, bankjegyekkel és érmékkel a kis elárusítóknak változatos játéklehetőséget biztosít és az espresso kávéfőző különböző ízű kapszulákkal pedig nagyszerűen kiszolgálja az igényes vásárlókat. A hangot kiadó elektronikus pénztárgép érintő képernyős, valódi műveleteket lehet vele elvégezni és LCD kijelzőjén látható a fizetendő összeg. A vásárolt áru értékét a kis árus a valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A pénztárgép kasszája kulccsal nyitható, fizetni pedig készpénzzel vagy bankkártyával lehet.

Kávézóból természetesen nem hiányozhat a mikrofon és a kártyaleolvasó sem. A kiválasztott termékek a vonalkódleolvasóval olvashatóak be a gépbe, mely jellegzetes hangot és fényt bocsájt ki. Játék kávézó összesen 57 darab kiegészítővel szórakoztatja majd a kicsiket, melyek közt megtalálhatóak különféle dobozok gabonafélékkel, kalácsokkal, szárazsütikkel, tejjel, marshmallow cukorkával és gyümölcslevekkel. Továbbá különböző gyümölcsök, pékárú és kalácsok közül tudnak még válogatni a kis vásárlók. A kiválasztott reggelit a finom kávéval a kis vendégek tálcán tudják a helyükre szállítani, melyről természetesen a tányérok, evőeszközök és poharak sem hiányozhatnak. Az árcímkével és vonalkóddal ellátott polcokra tudja a kis elárusító a termékeit elhelyezni. Gyümölcsök, zöldségek és a pékáru a kávézó elülső részén kaptak helyet. Kávézó magassága 90 cm és teljes méretei 70*60*90 cm. 

Bevásárlókocsi Smoby kerekeken 52 cm

Bevásárlókocsi kerekeken a francia Smoby vállalat tervezői keze alól örömet szerez minden gyerkőcnek. Modern bevásárlókocsi tetszetős zöld árnyalatban pompázik és felületét gyümölcsök művészien megformált ábrái illetve Shopping felirat díszíti. A bevásárlókocsi minőségi műanyag kerekeken gurul és praktikus fogantyúja 52 cm magas. Trendi bevásárlókocsi számos szerepjáték nélkülözhetetlen kiegészítője lesz. 

Bevásárlókocsi nagyszerű kiegészítő akár játékkonyhácskákhoz vagy éppen boltokhoz, több gyerkőc közös szórakozását biztosítja. Egyedi színkivitelezésben az igazi francia dizájn valósul meg, minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsol. Bevásárlótáska minőségi vízhatlan textilanyagból készült. Felső része egy mozdulattal felnyitható és ugyanilyen egyszerűen zárható is. Bevásárlókocsi szinte bárhol elfér, praktikus szerkezetének köszönhetően stabil. 

Bevásárlókocsi nagyszerű lehetőség a fantázia és elképzelőerő serkentésére, szerepjátékok közben fejlődik a kicsik kommunikációja, önbizalomra tesznek szert, fejlesztik finom motorikus képességeiket. Az ilyen szerepjátékok során a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, erősödik felelősségtudatuk. Méretei a terméknek 29*14*52 cm, teljes magassága 52 cm. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Teljes hosszúság70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,2 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.