Szett készségfejlesztő játszóasztal Activity Table Cotoons Smoby hanggal, fénnyel és bébitaxi Rookie kormánnyal irányítható

Termék leírása

Készségfejlesztő asztalka Activity Table Cotoons hanggal és fénnyel és kormánnyal irányítható Rookie bébitaxi legújabb játékszett időtlen játékokból legkisebbek részére már 12 hónapos kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, finom motorikája, képességei és készségei köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Készségfejlesztő asztalka Activity Table Cotoons Smoby hanggal, fénnyel és rengeteg funkcióval 12 hó-tól

Készségfejlesztő játszóasztal Activity Table a népszerű Cotoons kollekcióból egy csodaszép többfunkciós készségfejlesztő játék gyerekek részére 12 hónapos kortól, mely serkentően hat majd a kognitív és motorikus képességeikre. Készségfejlesztő asztal 4 erős lábon áll, minőségi műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Gyermekeit garantáltan lenyűgözik a játék hang és fényfunkciói, játszóasztalka lehetőséget kínál fejleszteni készségeiket, képességeiket, ügyességüket. Várva várja csemetéit a karikavezető labirintus, kilövő katapult, forgó tükör, de nem hiányozhat a golyó leengedő tobogán sem.

Természetesen fontos részét képezik a készségfejlesztő játéknak a színes formaillesztő kockák nyomattal, melyeken keresztül a helyes beillesztéssel gyermeke megismerkedik a formákkal, alakzatokkal. Ha a kockák a helyes nyílásokba kerültek, azok az asztal lábában várják, hogy újra játékba kerüljenek. Ez a játék kiváló a finom motorika serkentésére, egyes színek és alakzatok megismerésére. Az asztalka rengeteg játéklehetőséget kínál csöppségének a játékos fejlődésre. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodása és hallása is. 

Bébitaxi Rookie Pink Smoby fémvázzal és forgatható kormánnyal 12 hó-tól

Bébitaxi Rookie Pink a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern járgány főleg kislányok részére 12 hónapos kortól. Erős és tartós fémszerkezettel lett megalkotva, ergonomikusan alakított ülés kényelmes utazást biztosít a csöppség számára akár hosszabb táv megtétele során is. Stabil 4 darab EVA keréken gurul, mely speciális anyag, amelyben egyesülnek a halk gumikerekek és tartós műanyag előnyei. Gyermeke így önfeledten élvezheti a könnyed és halk haladást kedvenc járgányán.

Rózsaszín-kék bébitaxi Rookie praktikus tárolóval rendelkezik a hátsó részén a nélkülözhetetlen játékok tárolására. Az ülés alatt praktikus fogantyú található, melynek köszönhetően a bébitaxi áthelyezése egyszerű. Gyermeke biztonságos haladását a csúszásmentes kormány biztonsági rendszere garantálja, hogy gyermeke haladás közben csak bizonyos mértékig tudja oldalra irányítani a kormányt. Bébitaxi súlya 1,9 kg, teherbírása 25 kg.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek47*47*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei49*15*58 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.