Szett készségfejlesztő játszóasztal Activity Table Cotoons Smoby hanggal fénnyel és interaktív táblagép funkciókkal

Termék leírása

Készségfejlesztő asztalka Activity Table Cotoons hanggal és fénnyel és interaktív táblagép funkciókkal gy igazán csodaszép játékszett legkisebb kíváncsi gyerkőcök részére már 12 hónapos kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, finom motorikája, képességei és készségei köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Készségfejlesztő asztalka Activity Table Cotoons Smoby hanggal, fénnyel és rengeteg funkcióval 12 hó-tól

Készségfejlesztő játszóasztal Activity Table a népszerű Cotoons kollekcióból egy csodaszép többfunkciós készségfejlesztő játék gyerekek részére 12 hónapos kortól, mely serkentően hat majd a kognitív és motorikus képességeikre. Készségfejlesztő asztal 4 erős lábon áll, minőségi műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Gyermekeit garantáltan lenyűgözik a játék hang és fényfunkciói, játszóasztalka lehetőséget kínál fejleszteni készségeiket, képességeiket, ügyességüket. Várva várja csemetéit a karikavezető labirintus, kilövő katapult, forgó tükör, de nem hiányozhat a golyó leengedő tobogán sem.

Természetesen fontos részét képezik a készségfejlesztő játéknak a színes formaillesztő kockák nyomattal, melyeken keresztül a helyes beillesztéssel gyermeke megismerkedik a formákkal, alakzatokkal. Ha a kockák a helyes nyílásokba kerültek, azok az asztal lábában várják, hogy újra játékba kerüljenek. Ez a játék kiváló a finom motorika serkentésére, egyes színek és alakzatok megismerésére. Az asztalka rengeteg játéklehetőséget kínál csöppségének a játékos fejlődésre. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodása és hallása is. 

Interaktív táblagép legkisebbeknek Cotoons Smoby 2in1 hanggal és fénnyel 12 hó-tól

A gyermek készségei fejlesztése már korai fázisban nagyon jó hatással van a későbbi szellemi fejlettségére. Praktikus és szórakoztató játékkal, mint a Cotoons táblagép legkisebbeknek a Smoby vállalattól igazán egyszerű lesz. Játék táblagép gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. Kezdetekben a játék táblagépet a babaágyra vagy a babaágy rácsára lehet erősíteni. Köszönhetően a lágy tompa hang és fényeffekteknek gyermeke kellemes környezetbe ébred, ami nyugtató hatással lesz rá. A játék táblagép legkisebbeknek külcsíne színes és vidám, játékos dizájnja elcsábítja a kicsiket első pillantásra. Gyermeke felfedezheti és megismerheti az alakzatokat, színeket és reagálhat az egyes hangeffektekre is. 

A táblagép 2 az 1-ben lett kialakítva. A játék táblagép másik oldalán interaktív Activity Board rajztábla található az első alkotások megörökítésére. A mágikus rajztábla törölhető, így gyermeke újabb és újabb alkotásokkal tudja meglepni szeretteit, vagy nagyszerű lehetőséget kínál betűk és számok gyakorlására is. A rajtáblának köszönhetően fejlődik csemetéje finom motorikus és szellemi képessége egyaránt. A tábla egy mozdulattal letörölhető és a móka újra kezdődhet.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek47*47*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei49*15*58 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...