Szett kiságyforgó Star Cotoons Smoby 2in1 baglyokkal és béka Wabap/zebra Punky figura 1 drb

Termék leírása

Kiságyforgó Star Cotoons 2in1 baglyokkal és választható Wabap béka vagy Punky zebra figura (egy darab figura) egy igazán csodálatos játékszett legkisebbek szórakoztatására már a születés pillanatától kezdve. Ez a nagyszerű bébiszett megfelel a legmagasabb elvárásoknak, ezért is bizonyul kiváló ajándéknak már a pólyás kisbabáknak is. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, és most a játékszettet akciós áron kínáljuk. Játékok felkeltik a kicsik figyelmét, elszórakoztátják őket és könnyen álomba is szenderítik. Smoby termékekben megtestesül a egyedi dizájn, biztonságosak és minőségiek köszönhetően a legmodernabb gyártási folyamatoknak.

Kiságyforgó Star Cotoons Smoby 

Kiságyforgó Star Cotoons egy többfunkciós játék legkisebbeknek a születés pillanatától kezdve. A kiságyforgó biztonságosan a kiságy széléhez rögzíthető csavarral, teljes mértékben igazítható a kiságy szélességéhez. A virág zöld-kék színkombinációban pompázik. Ez az egyedi kiságyforgó csöppsége legjobb társasága lesz miközben 4 különféle dallamot játszik majd. Gomb megnyomása után a virág sötétben lágy színben világít, mely a szoba falaira virágokat és csillagokat vetít, miközben a színek váltakoznak. A virágon bájos baglyok lógnak, melyek a kisbaba feje felett körbeforognak.

Baglyocskák lekötik a kicsi figyelmét és lassan álomba szenderítik. A virág felső részén találhatóak a hang és fényeffektek bekapcsolására szolgáló gombok. A kiságyforgó 3xAA/LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag tartalmát. A kiságyforgó teljes magassága 47 cm. Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi altatójátéktól elszáll a sötétségtől való félelem és csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figurák a kicsiket megnyugtatják és elszórakoztatják elalvás előtt. 

Figurák Cotoons Rolly Polys Smoby Wabap béka/Punky zebra 6 hó-tól

Smoby Cotoons Rolly Polys gyermek figurák szép keljfeljancsik, melyek alján súly található és 2 kivitelezésben készültek el: Wabap a béka és a zebra Punky képében. A Rolly Polys figura kisbabáknak sosem dől le, ami gömbölyded formájának és a benne található súlynak köszönhető. Ezt a gyermekeknek készült figurát a gyerek egyik oldaláról a másikra hintáztathatja, mindig a súlypontján marad. A Cotoons gyermek figurák melodikus hangokat adnak ki, ami azonnal felkelti a kisgyerek érdeklődését és a játék azonnal a kedvencévé válik.

A Cotoons gyermekjáték sorozat kisállatainak – Wabapnak és Punkynak kedves megformálásai ezek a figurák. Szép színekben tündökölnek, minőségi műanyagból készültek, mely stabil, finom és egészségre sem ártalmas. Magasságuk 17 cm. Válassza ki az 1. vagy 2. kivitelezést. A kicsik igazán sokat szórakozhatnak ezekkel a játékokkal. Az ár 1 db bébijátékra vonatkozik.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, ezért is kiváló ajándék már a legkisebbek számára is. Smoby garancia a francia minőségre, különleges dizájnra és egyedi kivitelezésre.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek35*21*47 cm
Termék magassága47 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
MegjegyzésBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek