Szett kiságyforgó Star Cotoons 2in1 Smoby baglyokkal és első Minikiss játékbabám babaágyba

Termék leírása

Kiságyforgó Star Cotoons 2in1 baglyokkal és az első MiniKiss játékbabám kiságyba egy igazán csodálatos játékszett legkisebbek örömszerzésére már a születés pillanatától kezdve. Ez a nagyszerű bébiszett megfelel a legmagasabb elvárásoknak, ezért is bizonyul kiváló ajándéknak már a pólyás vagy éppen tipegni tanuló kisbabáknak is. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, és most a játékszettet alacsony áron kínáljuk. Játékok felkeltik a kicsik figyelmét, elszórakoztatják őket és könnyen álomba is szenderítik. Smoby termékekben megtestesül a egyedi dizájn, biztonságosak és minőségiek köszönhetően a legmodernabb gyártási folyamatoknak.

Kiságyforgó Star Cotoons Smoby 

Kiságyforgó Star Cotoons egy többfunkciós játék legkisebbeknek a születés pillanatától kezdve. A kiságyforgó biztonságosan a kiságy széléhez rögzíthető csavarral, teljes mértékben igazítható a kiságy szélességéhez. A virág zöld-kék színkombinációban pompázik. Ez az egyedi kiságyforgó csöppsége legjobb társasága lesz miközben 4 különféle dallamot játszik majd. Gomb megnyomása után a virág sötétben lágy színben világít, mely a szoba falaira virágokat és csillagokat vetít, miközben a színek váltakoznak. A virágon bájos baglyok lógnak, melyek a kisbaba feje felett körbeforognak.

Baglyocskák lekötik a kicsi figyelmét és lassan álomba szenderítik. A virág felső részén találhatóak a hang és fényeffektek bekapcsolására szolgáló gombok. A kiságyforgó 3xAA/LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag tartalmát. A kiságyforgó teljes magassága 47 cm. Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi altatójátéktól elszáll a sötétségtől való félelem és csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figurák a kicsiket megnyugtatják és elszórakoztatják elalvás előtt. 

Játékbaba zenélő MiniKiss Smoby kiságyba 27 cm 12 hó-tól

Smoby MiniKiss zenélő játékbaba egy remek altató játék gyermekének. Puha és lágy anyagának köszönhetően már 12 hónapos kortól alkalmas. A magassága 27 cm és a nyuszi felhúzása  következtében kellemes nyugtató dallamot bocsát ki. Ahogy a nyuszi madzaga tekeredik vissza, szép dallamot játszik. A francia Smoby gyártótól származó kiságyba való MiniKiss játékbaba elbűvölő kedves arcocskával ékeskedik. A Minikiss játékbaba csodás sárga rugdalózóban és kétszarvú sapkában pompázik. Ez egy machanikus baba. Ez a baba már a legkisebb gyerekeknek is alkalmas egész 12 hónapos kortól, méghozzá bájos kinézetének és puha felhozatalának köszönhetően. A MiniKiss baba nagyon kellemes tapintású gumiból készült. Élethű kinézetét csodálatos megbabonázó nagy kék szemecskéinek köszönheti.

A baba teste nagyon puha, melyet a gyerekek szívesen ölelgetnek. Minden kis hercegnő szívét elnyeri. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ez a baba egy remek módja annak, hogy készítsük fel csöppségünket egy kistestvér érkezésére. A baba tartásában, etetésében és az egész babázás közben gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránt érzett szeretetét. Ezzel az egyedi MiniKiss babával és barátnővel  az elalvás sokkal egyszerűbbé válik.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, ezért is kiváló ajándék már a legkisebbek számára is. Smoby garancia a francia minőségre, különleges dizájnra és egyedi kivitelezésre.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek35*21*47 cm
Termék magassága47 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...