Szett kiságyforgó Star Cotoons 2in1 Smoby baglyokkal és világító Chowing játékbaba babaágyba

Termék leírása

Kiságyforgó Star Cotoons 2in1 baglyokkal és világító Chowing játékbaba egy igazán bájos játékszett legkisebbek örömszerzésére már a születés pillanatától kezdve. Ez a nagyszerű bébiszett megfelel a legmagasabb elvárásoknak, ezért is bizonyul kiváló ajándéknak már a legkisebb csöppségek számára is. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, és most a játékszettet akciós áron kínáljuk. Játékok felkeltik a kicsik figyelmét, fejlesztik motorikus képességeiket és könnyen álomba is szenderítik. Smoby termékekben megtestesül a egyedi dizájn, biztonságosak és minőségiek köszönhetően a legmodernabb gyártási folyamatoknak.

Kiságyforgó Star Cotoons Smoby 

Kiságyforgó Star Cotoons egy többfunkciós játék legkisebbeknek a születés pillanatától kezdve. A kiságyforgó biztonságosan a kiságy széléhez rögzíthető csavarral, teljes mértékben igazítható a kiságy szélességéhez. A virág zöld-kék színkombinációban pompázik. Ez az egyedi kiságyforgó csöppsége legjobb társasága lesz miközben 4 különféle dallamot játszik majd. Gomb megnyomása után a virág sötétben lágy színben világít, mely a szoba falaira virágokat és csillagokat vetít, miközben a színek váltakoznak. A virágon bájos baglyok lógnak, melyek a kisbaba feje felett körbeforognak.

Baglyocskák lekötik a kicsi figyelmét és lassan álomba szenderítik. A virág felső részén találhatóak a hang és fényeffektek bekapcsolására szolgáló gombok. A kiságyforgó 3xAA/LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag tartalmát. A kiságyforgó teljes magassága 47 cm. Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi altatójátéktól elszáll a sötétségtől való félelem és csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figurák a kicsiket megnyugtatják és elszórakoztatják elalvás előtt. 

Világító baba párnával Cotoons Chowing Smoby kisbabáknak kék

Smoby Cotoons éjjeli világító és zenélő Chowing baba vánkossal egy szép játék bébiknek. A legkisebbeknek készült, 0 hónapos kortól ajánlott. A baba a legkisebb gyerekeknek kellemes dallamokat játszik, amelyek a babát hosszabb időre elszórakoztatják és lekötik. A bébi gyermek játék, világító Chowing baba világít és kellemes zenét játszik a kicsiknek, ami hozzásegít a kellemes légkör kialakításához. A zene a kicsi megnyugtatására és elaltatására szolgál. Ideális altatáshoz – a világító fény tompított, így a kisgyermek nincs teljes sötétségben. A Chowing baba szép a dizájnú, színe kék, a teste mint a vánkos. A világító baba csecsemőknek a játék alján található gombbal kapcsolható be. A világító gyermek Chowing baba AA/LR6 elemekkel működik. Az elemek nem részei a csomagolásnak.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, ezért is kiváló ajándék már a legkisebbek számára is. Smoby garancia a francia minőségre, különleges dizájnra és egyedi kivitelezésre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek35*21*47 cm
Termék magassága47 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.