Szett mély és sport babakocsi DeLuxe Pastel Maxi Cosi&Quinny Grey 3in1 Smoby és kék játékbaba Minikiss hanggal

Termék leírása

Mély és sportos babakocsi DeLuxe Pastel 3in1 és játékbaba kék ruhácskában és sapkában a MiniKiss kollekcióból egy igazán aranyos játékszett, mely minden gondoskodó kislány szívét elrabolja már 3 éves kortól. A játékszett alacsony áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Játszadozás közben különböző szerepeket öltenek majd magukra, kislányokból gondoskodó dadusok válnak, igy játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Mély és sport babakocsi DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby 3in1 mózeskosárral játékbabának szürke

Smoby DeLuxe Maxi Cosi & Quinny 3in1 játék babakocsi egy kiváló gyerekjáték, mely 3 módon használható: mint egy hagyományos mély babakocsi, buggy sport babakocsi vagy mózeskosár, mely ӧnnállóan kiságyként is használható. A kislányos babakocsi időtlen szürke színben tündӧkӧl és barna szegéllyel díszített, mely fát imitál, és még fekete szín teszi egyedibbé a menő babakocsit. Tӧkéletes játékbaba kiegészítő ez minden kislány részére, aki szívesen gondoskodik kedvenc babájáról akár egy igazi kisgyerekről. A Smoby babakocsi lehetővé teszi a baba friss levegőn való sétáltatását, álomba ringatását.

A babakocsi 42 cm-es babának alkalmas. A babakocsi ülő részében a játékbaba biztonságát szolgáló  biztonsági ӧv található. Kényelmes műanyag ülése speciális textilanyaggal van bevonva. Gumírozott kerekeken gurul, első dupla kereke nagyon erős, biztosítva így a babakocsi stabilitását és kӧnnyű kezelését. A kocsi első kereke 360 szӧgben forgatható ezért manőverezése igazán kényelmes. A babakocsi sportos változata vízszintes helyzetbe helyezhető és így rátéve a mózeskosarat gyorsan mély babakocsivá alakítható. A babakocsi tolókar ergonomikus formájának kӧszӧnhetően a kislányok – anyukák is kényelmesen megmarkolhatják. Játékbaba nem képezi a csomag részét. 

Játékbaba hanggal MiniKiss Smoby kék 12 hó-tól

Játékbaba MiniKiss egy csodálatos gyerekjáték, mely MiniKiss feliratú kék rúgdalózóba lett öltöztetve és fejecskéjét pedig kétcsúcsú sapka melegíti. Játékbaba öltöztethető és vásárolható a babához különböző bájos ruhácska is. Kedves játékbaba megfelelő kislányoknak már 12 hónapos kortól. Ha csöppsége a bájos játékbaba hasát megnyomja, az cuppanós puszival szórakoztatja majd őt. A játékbaba magassága 27 cm. MiniKiss játékbaba a francia Smoby  vállalattól bájos arcocskával és szép nagy kék szemekkel a kis dadus kedvenc babusgatni való játékbabájává válik. A játékbabához 3x AA/LR44 elem is tartozik. Egyedi külcsíne és puha teste elnyeri az összes kis anyuka szívét.

Babázás fejleszti a kognitív, motorikus képességeket és az önállóságot. A kislányok szívesen gondoskodnak a kisbabájukról, etetik, altatják, öltöztetik. Ezzel a fajta törődéssel a kislányok közelebb kerülnek a felnőtek világához és próbálgatják, hogy mivel jár az anyukaság. Kisbabájukkal való beszélgetés alatt bővül a szókincsük és fejlődik kommunikációs készségük. Ezzel a csodálatos játékbabával a szunyókálás is könnyebben fog menni. Játékbaba legkisebbeknek MiniKiss Smoby tökéletes társa lesz csöppségének.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek52*39*66 cm
Termék magassága66 cm
A csomagolás méretei34*20*53 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,85 kg
NoteDe Luxe
Színszürke
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek