Szett mély kombinált babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3in1 Smoby és etetőszék Baby Nurse

Termék leírása

Babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3in1 és etetőszék Baby Nurse egy csodaszép játékszett ajándékba kislányoknak már 3 éves kortól. Játékszett kedvező áron kapható, így spórolni is tud. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Kicsik magukra öltik a szülők szerepét, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek, fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és kivételes minőség elsőosztályú kivitelezésben. 

Mély és sport babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3in1 mózeskosárral játékbabának rózsaszín mintás

Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny 3in1 játék babakocsi egy kiváló gyerekjáték, mely 3 módon használható: mint egy hagyományos mély babakocsi, buggy sport babakocsi vagy mózeskosár, mely ӧnnállóan kiságyként is használható. A kislányos babakocsi vonzó rózsaszín és szürke színekben tündӧkӧl és fehér szegéllyel díszített, mely minden kis dadust vagy anyukát már 3 éves kortól levesz a lábairól. Tӧkéletes játékbaba kiegészítő ez minden kislány részére, aki szívesen gondoskodik kedvenc babájáról akár egy igazi kisgyerekről. A Smoby babakocsi lehetővé teszi a baba friss levegőn való sétáltatását, álomba ringatását. A babakocsi 42 cm-es babának alkalmas. A babakocsi ülő részében a játékbaba biztonságát szolgáló  biztonsági ӧv található. Kényelmes műanyag ülése speciális textilanyaggal van bevonva. Gumírozott kerekeken gurul, első dupla kereke nagyon erős, biztosítva így a babakocsi stabilitását és kӧnnyű kezelését. A kocsi első kereke 360 szӧgben forgatható ezért manőverezése igazán kényelmes. A babakocsi sportos változata vízszintes helyzetbe helyezhető és így rátéve a mózeskosarat gyorsan mély babakocsivá alakítható.

Jellemzői

  • gyӧnyӧrű 3in1 játék babakocsi
  • mély babakocsi, buggy és mózeskosár
  • többfunkciós játék
  • gyengéd kislányos színárnyalatok
  • 3 éves kortól ajánlott
  • 32-42 cm játékbabának alkalmas
  • gumírozott kerekek
  • szilárd fémszerkezet és műanyag kombinációja
  • minőségi francia termék

Etetőszék Violette Baby Nurse Smoby játékbabának 2 kiegészítővel 18 hó-tól

Etetőszék Violette játékbabának a Baby Nurse kollekcióból egy minőségi gyerekjáték kislányok részére 18 hónapos kortól. Kényelmesen elfér benne 42 cm nagyságú játékbaba. Csodaszép rózsaszín kivitelezése kombinálva a francia szépérzékkel elrabolja  a kicsik szívét az első pillantásra. A magas védőkeret biztonságot nyújt a játékbaba számára, hogy az ne boruljon az etetőpultra. A kis anyuka kényelmesen etetheti játékbabáját, de akár az etetőszék elülső részén található színes karikákkal is szórakoztathatja. Az etetőszék alsó részén tárolórész kapott helyet, ahova a nélkülözhetetlen kiegészítők és baba gondozásához szükséges tartozékok helyezhetőek el.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek52*39*66 cm
Termék magassága66 cm
A csomagolás méretei34*20*53 cm
Teljes hosszúság52 cm
Tolókar magassága66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,0 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek