Szett játékkonyha pizzával Pizzeria Écoiffier körbejárható gofrisütővel konyhai robotgéppel és kiegészitőkkel

Termék leírása

Körbejárható játékkonyha Pizzéria pizzával, gofrisütővel, konyhai robottal és kiegészitőkkel a francia Écoiffier műhelyéből pompás játékszett ajándékba gyerekeknek már 18 hónapos kortól. Játékok szinben és dizájnban kiegészitik egymást, minden gyerekszobába kreativ hangulatot visznek. Gyerekekből pillanatok alatt séfszakács kerekedik, megtanulják a legfinomabb pizzát, hamburgert elkésziteni, megismerkednek a konyhai robotgépekkel és kiegészitőkkel. Játék közben fejlődik szókincsük, logikus gondolkodásmódjuk és magabiztosabbakká is válnak, könnyebben szocializálódnak. 

Játékkonyha pizzával Pizzeria Écoiffier kétoldalas állítható székkel és 33 kiegészítővel 18 hónapos kortól

Játékkonyha pizzériával a francia Écoiffier gyártótól gyerekeknek 18 hónapos kortól. A konyhácska elülső részében praktikus mosogatótálca, tűzhely, alatta nyitható ajtajú sütő található, amely ideális a ropogós pizza sütéséhez. A tároló- és rakodórészek rengeteg helyet kínálnak a konyhai eszközök elrendezéséhez. A konyha felső részében kiadó ablak talált helyet, ezen keresztül a kis szakács kiadja az ebédet. A fizető terminálnak köszönhetően a vendég kártyával is fizethet.

A többfunkciós játékkonyha oldalszárnyai áthelyezhetőek a konyhácska hátsó Pizzéria feliratos részébe, ahol étkező asztal alakítanak, akár egy valódi étteremben. A vendég háttámla nélküli széken ülve átfuthatja a finomságok képeit. A gyerekeknek együttesen 33 kiegészítő áll rendelkezésükre, többek között pizza, olaj, evőeszköztartó, kések, villák, poharak, konyhai eszközök, só és borstartó, fazekak és 6 részből álló hamburger.

A barna szín árnyalataiban tündöklő konyhácska meghitt hangulatot teremt. Első látásra lenyűgöző hatást kelt és a szerepjátékok által hozzájárul a gyerekek sokoldalú fejlődéséhez. A játékkonyha méretei 64*26*54 cm, teljes magassága 64 cm. A játék minőségi műanyagból készült, magas stabilitással rendelkezik és éveken át kitart. Alacsony, 2,8 kg súlyának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető és nagyon helytakarékos.

Gofrisütő turmixgéppel és kávéfőzővel Small Household Appliances Écoiffier

Gofrisütő turmixgéppel és kávéfőzővel Small Household Appliances a francia Écoiffier vállalat műhelyéből nagyszerű játékszett minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól, akik előszeretettel bújnak a kis kukta szerepébe. A 24-darabos készletbe zöld gofrisütő 4 szivecske alakú gofrival, piros kávéfőző, turmixgép mechanikus hanggal és elforgatható gombbal, tejszinhab, poharak, kanalak, citrom, eprek és további kiegészitők is tartoznak. Nagyszerű szett kiválóan kiegésziti a játékkonyhákat, boltokat, éttermeket, kávézókat, de egymagában is megállja a helyét. A játékok elsőosztályú műanyagból készültek, igy nagyon hosszú ideig szórakoztatja majd gyermekét, miközben fejlődik fantáziája és képzelőereje egyaránt. 

Konyhai robotgép Pastries Écoiffier sütikkel és 21 kiegészitővel 18 hó-tól

Konyhai robotgép Pastries a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán kiváló gyerekjáték minden csöppség részére már 18 hónapos kortól. A 21-részes készletben megtalálható mechanikus konyhai robotgép cserélhető keverőlapátokkal, sodrófa, 2 tojás, tej, tojásos doboz tyúk ábrával diszitve, különböző sütemények és kalácsok, melyek az eperrel diszitett emeletes sütitartóra rakhatóak fel a vendégek számára. A kiegészitők nagyszerűen illenek a játékkonyhákba, boltokba, éttermekbe vagy kávézókba. Minőségi műanyagból készültek, mely tartós és nagyon hosszú ideig megtartja formáját. 

A konyhai robotgép kiegészitőkkel rengeteg mókás pillanatot szerez a gyerkőcöknek, testvérek és cimborák szivesen játszadoznak együtt vele. Magukra öltik a szakácsok, kukták, boltosok szerepét, új recepteket találnak ki és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Fejlődik kommunikációs készségük, finom motorikájuk, fantáziájuk és elképzelőerejük. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*26*54 cm / 20*20*20 cm
Termék magassága54 cm
Teljes hosszúság64 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,8 kg
Színbarna
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.