Szett játékkonyha pizzával Pizzeria Écoiffier körbejárható gofrisütővel konyhai robotgéppel és kiegészitőkkel

Termék leírása

Körbejárható játékkonyha Pizzéria pizzával, gofrisütővel, konyhai robottal és kiegészitőkkel a francia Écoiffier műhelyéből pompás játékszett ajándékba gyerekeknek már 18 hónapos kortól. Játékok szinben és dizájnban kiegészitik egymást, minden gyerekszobába kreativ hangulatot visznek. Gyerekekből pillanatok alatt séfszakács kerekedik, megtanulják a legfinomabb pizzát, hamburgert elkésziteni, megismerkednek a konyhai robotgépekkel és kiegészitőkkel. Játék közben fejlődik szókincsük, logikus gondolkodásmódjuk és magabiztosabbakká is válnak, könnyebben szocializálódnak. 

Játékkonyha pizzával Pizzeria Écoiffier kétoltalas állátható székkel és 33 kiegészítővel 18 hónapos kortól

Játékkonyha pizzériával a francia Écoiffier gyártótól gyerekeknek 18 hónapos kortól. A konyhácska elülső részében praktikus mosogatótálca, tűzhely, alatta nyitható ajtajú sütő található, amely ideális a ropogós pizza sütéséhez. A tároló- és rakodórészek rengeteg helyet kínálnak a konyhai eszközök elrendezéséhez. A konyha felső részében kiadó ablak talált helyet, ezen keresztül a kis szakács kiadja az ebédet. A fizető terminálnak köszönhetően a vendég kártyával is fizethet.

A többfunkciós játékkonyha oldalszárnyai áthelyezhetőek a konyhácska hátsó Pizzéria feliratos részébe, ahol étkező asztal alakítanak, akár egy valódi étteremben. A vendég háttámla nélküli széken ülve átfuthatja a finomságok képeit. A gyerekeknek együttesen 33 kiegészítő áll rendelkezésükre, többek között pizza, olaj, evőeszköztartó, kések, villák, poharak, konyhai eszközök, só és borstartó, fazekak és 6 részből álló hamburger.

A barna szín árnyalataiban tündöklő konyhácska meghitt hangulatot teremt. Első látásra lenyűgöző hatást kelt és a szerepjátékok által hozzájárul a gyerekek sokoldalú fejlődéséhez. A játékkonyha méretei 64*26*54 cm, teljes magassága 64 cm. A játék minőségi műanyagból készült, magas stabilitással rendelkezik és éveken át kitart. Alacsony, 2,8 kg súlyának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető és nagyon helytakarékos.

Gofrisütő 100% Chef Écoiffier turmixgéppel, kávéfőzővel és gofrikkal 28 kiegészítővel zöld 18 hó-tól

Gofrisütő gyerekeknek 100% Chef a francia Écoiffier vállalattól egy nagyszerű kiegészítő játékkonyhába, mely megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. A játék gofrisütőn kívül talál még a konyhai szettben smoothie mixert, kávéfőzőt, gofrikat szivecske alakzatban, poharakat, bögréket, tányérokat, kanalakat és más kiegészítőket. Csomagolásban összesen 28 kiegészítő található, melyek nélkülözhetetlenek kis szakácsnők és szakácsok készletéből. Köszönhetően a vidám színeknek és valósághű kivitelezésnek ez a játék kis szakácsok számára serkenti a fantáziát és kreativitást. Gyerekek új recepteket és konyhai menetet találnak ki maguk és szeretteik részére.

Konyhai robotgép Pastries Écoiffier sütikkel és 21 kiegészitővel 18 hó-tól

Konyhai robotgép Pastries a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán kiváló gyerekjáték minden csöppség részére már 18 hónapos kortól. A 21-részes készletben megtalálható mechanikus konyhai robotgép cserélhető keverőlapátokkal, sodrófa, 2 tojás, tej, tojásos doboz tyúk ábrával diszitve, különböző sütemények és kalácsok, melyek az eperrel diszitett emeletes sütitartóra rakhatóak fel a vendégek számára. A kiegészitők nagyszerűen illenek a játékkonyhákba, boltokba, éttermekbe vagy kávézókba. Minőségi műanyagból készültek, mely tartós és nagyon hosszú ideig megtartja formáját. 

A konyhai robotgép kiegészitőkkel rengeteg mókás pillanatot szerez a gyerkőcöknek, testvérek és cimborák szivesen játszadoznak együtt vele. Magukra öltik a szakácsok, kukták, boltosok szerepét, új recepteket találnak ki és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Fejlődik kommunikációs készségük, finom motorikájuk, fantáziájuk és elképzelőerejük. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*26*54 cm / 20*20*20 cm
Termék magassága54 cm
Teljes hosszúság64 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,8 kg
Színbarna
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.