Szett elektronikus játékkonyha mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby és kombinált babakocsi és elektronikus vizsgáló pult

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha mosógéppel, vasalódeszkával és babakocsi orvosi vizsgáló pulttal egy igazán nagyszerű játék szett gyerekek részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat egyes szerepekben, megismerkednek a háztartásbeli teendőkkel, kis orvosokká válnak, kedvenc babájukat egészségügyi ellátásban részesítik, majd a csodaszép babakocsiban sétára is vihetik. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Játékkonyha elektronikus mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby hanggal és funkcionális készülékekkel 36 kiegészítő 

Elektronikus játékkonyha mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° a francia Smoby vállalat műhelyéből örömet szerez minden gyermek számára már 3 éves kortól, akikre a főzés, mosás és vasalás valósághű élménye vár. Többfunkciós komplex L alakzatban kialakítva játékkonyhából és mosókonyhából áll, így a gyerkőcök számára több oldalról is megközelíthető, testvérek és barátok közösen játszadozhatnak a menő játékkal. Egyedi francia dizájn kombinálva lágy pasztell színekkel már az első pillantásra nagy sikert arat. 

Játékkonyha rész fel van szerelve kávéfőzővel, szódakészítővel, mosogatóval, hűtővel és sütővel. A beépített elektronikus modullal ellátott főzőlap igazi főzés hangjával szórakoztatja a gyerekeket. A szakács szerepébe bújva 24 kiegészítő áll a kicsik rendelkezésére - konyhai eszközök, poharak, csészék, 3 kapszula a kávéfőzőbe, fűszertartó, tésztaféle doboz, serpenyő, fazék fedéllel, tányérok, kések, villák és kés. Minden játszadozás végeztével megtanulják a kicsik a kiegészítőket a helyükre elrakni, hisz mindennek megvan a saját helye. A konyhácska felső részén szagelszívó található praktikus kampókkal a konyhai eszközök felakasztására. 

Mosókonyhából nem hiányozhat a mosógép kerek nyitható ajtóval, a gombjai elforgathatóak és mechanikus cric-cric hangot adnak ki, továbbá nyitható fiók 2 rekesszel és szennyeskosárral is a részét képezi. A mosógép mellett van egy ruhaszárító, amelyre a gyerekek ruhacsipeszekkel akasztják fel a száradó ruháikat, vagy akár a 2 vállfára is. A mosókonyha felső részét egy vasalódeszka alkotja, amelyen a gyerekek mechanikus vasalóval tudják kivasalni a ruháikat. A gyerekeknek öblítő és mosópor másolata is rendelkezésre áll, minden játék után egy lapátnak és seprűnek köszönhetően fel is takaríthatnak maguk után. A mosókonyhában 12 valósághű kiegészítő áll a gyerekek rendelkezésére.

Babakocsi 3-kombináció Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby mély sportos és mózeskosár 42 cm játékbabának 

Powder Pink 3in1 babakocsi a francia Smoby vállalat Maxi Cosi&Quinny kollekciójából nagyszerű ajándék minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére már 3 éves kortól. A babakocsi kihasználható 3 módon : mint egy hagyományos mély babakocsi, buggy sport babakocsi vagy mózeskosár, mely ӧnnállóan kiságyként is használható. A kislányos babakocsi lágy rózsaszín árnyalatban tündӧkӧl, elegáns és időtlen benyomást kelt, már az első pillantásra elrabolja a sziveket. Gumírozott kerekeken gurul, első dupla kereke nagyon erős, biztosítva így a babakocsi stabilitását és kӧnnyű kezelését. A kocsi első kereke 360 szӧgben forgatható ezért manőverezése igazán kényelmes. Ergonomikusan formált tolókar 66 cm magas. 

A babakocsi sportos változata vízszintes helyzetbe helyezhető és így rátéve a mózeskosarat gyorsan mély babakocsivá alakítható. A mózeskosár naptetője lehajtható. Babakocsiról természetesen nem hiányozhat a tárolórész sem, mely a babakocsi alsó részén kapott helyet, ahova a kis anyuka a babáról való gondoskodáshoz nélkülözhetetlen kiegészítőket tudja elrakni. A mózeskosár önmagában is megállja a helyét, akár hordozható kiságyként is kihasználható, hisz a naptető felett fogantyúval lett felszerelve. Ha sport babakocsiként használja csemetéje a kocsit, akkor a játékbaba biztonsági övvel van védve a kieséstől. A babakocsi maximum 42 cm magas játékbabának alkalmas. 

Orvosi vizsgáló pult Baby Care Center Smoby elektronikus hanggal és fénnyel és játékbaba 28 kiegészítővel 3 éves kortól

A francia Smoby gyártó műhelyéből származik ez a pompás Baby Care Center orvosi vizsgáló pult, amely gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Segítségével a gyerkőcök saját egészségügyi központot alakíthatnak ki, ahol teljes ellátásban részesülnek a betegek. A vizsgálati pultot minőségi IML nyomtatvány díszíti. A vizsgálat során a gyerekeknek együttesen 28 kiegészítő áll rendelkezésükre – orvosi szemüveg, orvosi címkék, elektronikus táblagép hanggal és fénnyel, kiskönyv orvosi feljegyzésekkel, magasságmerő, sztetoszkóp, hőmérő, otoszkóp, reflex kalapács, szirup, kanál, krém, tapaszok, fecskendő, textil pelenka és sok egyéb. Nem hiányzik a 30 cm magas játékbaba sem, amely pisiló funkcióval van ellátva, így a orvosi szerepjáték még élethűbb lesz.

A krémszínű orvosi vizsgáló pult nagyon időtlen és valósághű. Erős és ellenálló műanyagból készült, élei lekerekítettek, tapintásra bársonyos. Számos tárolóhellyel rendelkezik, ahol minden tartozék könnyedén elfér. Az alsó polc a babakellékek tárolását szolgálja, a felső polcon az orvosi kellékek helye van. A csúcsminőségű vizsgálati pult éveken át remek szórakozást biztosít a szerepjátékok terén, melyek segítségével a gyerekek belekóstolhatnak a felnőttek világába és felelősségtudatosságukat fejleszthetik. Játékos módon gyakorolják a logikai gondolkodást és finom motorikát.

Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek87*64*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei66*26*75 cm
Teljes hosszúság87 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,51 kg
NoteBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Színbézs
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.