Szett elektronikus játékkonyha mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby és elektronikus szimulátor V8 Driver és kézi porszívó

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha mosógéppel, vasalódeszkával és porszívó elektronikus V8 szimulátorral egy igazán menő játék szett minden érdeklődő és kreatív gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat egyes szerepekben, megismerkednek a háztartásbeli teendőkkel, megtanulnak főzni, mosni, vasalni és porszívózni. Szívesen öltik fel a versenypilóta szerepét és teszik próbára magukat a szimulátorban. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Játékkonyha elektronikus mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby hanggal és funkcionális készülékekkel 36 kiegészítő 

Elektronikus játékkonyha mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° a francia Smoby vállalat műhelyéből örömet szerez minden gyermek számára már 3 éves kortól, akikre a főzés, mosás és vasalás valósághű élménye vár. Többfunkciós komplex L alakzatban kialakítva játékkonyhából és mosókonyhából áll, így a gyerkőcök számára több oldalról is megközelíthető, testvérek és barátok közösen játszadozhatnak a menő játékkal. Egyedi francia dizájn kombinálva lágy pasztell színekkel már az első pillantásra nagy sikert arat. 

Játékkonyha rész fel van szerelve kávéfőzővel, szódakészítővel, mosogatóval, hűtővel és sütővel. A beépített elektronikus modullal ellátott főzőlap igazi főzés hangjával szórakoztatja a gyerekeket. A szakács szerepébe bújva 24 kiegészítő áll a kicsik rendelkezésére - konyhai eszközök, poharak, csészék, 3 kapszula a kávéfőzőbe, fűszertartó, tésztaféle doboz, serpenyő, fazék fedéllel, tányérok, kések, villák és kés. Minden játszadozás végeztével megtanulják a kicsik a kiegészítőket a helyükre elrakni, hisz mindennek megvan a saját helye. A konyhácska felső részén szagelszívó található praktikus kampókkal a konyhai eszközök felakasztására. 

Mosókonyhából nem hiányozhat a mosógép kerek nyitható ajtóval, a gombjai elforgathatóak és mechanikus cric-cric hangot adnak ki, továbbá nyitható fiók 2 rekesszel és szennyeskosárral is a részét képezi. A mosógép mellett van egy ruhaszárító, amelyre a gyerekek ruhacsipeszekkel akasztják fel a száradó ruháikat, vagy akár a 2 vállfára is. A mosókonyha felső részét egy vasalódeszka alkotja, amelyen a gyerekek mechanikus vasalóval tudják kivasalni a ruháikat. A gyerekeknek öblítő és mosópor másolata is rendelkezésre áll, minden játék után egy lapátnak és seprűnek köszönhetően fel is takaríthatnak maguk után. A mosókonyhában 12 valósághű kiegészítő áll a gyerekek rendelkezésére.

Gyermek elektronikus szimulátor V8 Driver Smoby hanggal és fénnyel

Smoby elektronikus V8 Driver gépkocsivezetést utánzó szimulátor, amely kisfiúknak 3 éves kortól ajánlott. A gyermek autó szimulátor egy fantasztikus játék minden kis autóversenyzőnek. Minőségi és erős szerkezettel rendelkezik ellenálló műanyagból, amely érintésre bársonyos. A kisfiúkat hosszú ideig elszórakoztatja a szimulátor, mivel rengeteg funkcióval rendelkezik. Vezetőülése beállítható a maximálisan kényelmes üléshez, mechanikus pedálokkal, elektronikus kormánnyal, háttér világosításos színes kijelzővel, gyorshajtás szimulációval, ütközéssel, meghibásodással, tolatással és nagyon sok más hang és fényeffektussal felszerelt. Összesen a szimulátor több mint 15 különböző hanghatással rendelkezik. A kijelzőn mozgatható térkép látható. A műszerfalon sebességmérő, gombok a fények felkapcsolásához, duda, tolatás és előrehaladás irányváltók kaptak helyet. 

Száguldozás autóval a valóra vált álom minden kisfiú számára, aki szeretne gyorsan felnőni, hogy vezethessen, mint apukája, vagy a versenyzők versenyeken. A kisfiús szimulátor kiváló utánzata az autóvezetésnek, mert megvan mindene, amire az igazi sofőröknek szüksége van. A srácok versenyzéskor a szimulátoron úgy érzik magukat, mint az igazi versenyautó kabinjában. Három pozícióban állítható ergonomikusan kialakított ülése nagyon kényelmes. Teljes egészében piros-fekete színbe hangolt. A gyermek szimulátor nagyon szórakoztató játék, a gyerekeket hosszú órákra leköti, ugyanakkor támogatja a kicsik optimális fejlődését. Játékkal a szimulátoron fejlődik a koncentráció, reflexek, mozgásképességek és motorika. A szimulátor 3 AA/LR6 elemmel működik, ezek nem részei a csomagolásnak.

Rúdporszívó elektronikus Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby

Játék porszívó Rowenta Air Force Vacuum Cleaner a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű játék gyerekeknek már 3 éves kortól, akik előszeretettel takarítanak, porszívóznak tesznek-vesznek szobácskájukban. Gyerkőcök ezzel a nagyszerű szórakoztató játékkal a felnőtteket utánozva elsajátítják a megfelelő szokásokat. Rúdporszívó gyerekeknek hanggal és fénnyel nagyon elegáns szürkés-türkíz színkombinációban pompázik, valósághű benyomást kelt. Gyerekek számára teljes mértékben biztonságos, gyártásnál felhasznált műanyag minőségi és tartós, egyben selymes érzést nyújt a tapintásra. A porszívó hosszát a gyerkőc igényeihez tudja alakítani.

A porszívó bekapcsolásakor LED jelzőfény jelzi, hogy a porszívó máris használható. A porszívó valósághű hangot ad ki, ezzel teljesen élménydús szórakozást nyújtva a kicsiknek. Tartály ürítése a munka befejezte után teljesen egyszerű. Méretei 75*15*8 cm, alacsony tömegének köszönhetően megfelelő választás minden gyermek részére, akik imádnak segédkezni a takarításban. Köszönhetően a közös takarításnak, porszívózásnak a gyerekkel, elmélyül a kicsiben a tisztaság és rend iránti szeretet. Felelősségre tesznek szert, közelebb kerülnek a felnőttek világához és játék közben fejlesztik motorikus és mozgási képességeiket. Elektronikus modul 3xLR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. 

Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek87*64*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei66*26*75 cm
Teljes hosszúság87 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,51 kg
NoteBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Színbézs
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.