Szett elektronikus játékkonyha mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby és rajztábla mágneses betűkkel és számokkal

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha mosógéppel, vasalódeszkával és rajztábla mágnesekkel egy igazán nagyszerű játék szett minden érdeklődő és kreatív gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat egyes szerepekben, megismerkednek a háztartásbeli teendőkkel, megtanulnak főzni, mosni, vasalni. Köszönhetően a praktikus rajztáblának magukra öltik a tanár-diák szerepét, megismerkednek a számokkal és betűkkel, megvillanthatják rajztudásukat és művészi énjüket. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Játékkonyha elektronikus mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby hanggal és funkcionális készülékekkel 36 kiegészítő 

Elektronikus játékkonyha mosógéppel és vasalódeszkával Tefal Cleaning Kitchen 360° a francia Smoby vállalat műhelyéből örömet szerez minden gyermek számára már 3 éves kortól, akikre a főzés, mosás és vasalás valósághű élménye vár. Többfunkciós komplex L alakzatban kialakítva játékkonyhából és mosókonyhából áll, így a gyerkőcök számára több oldalról is megközelíthető, testvérek és barátok közösen játszadozhatnak a menő játékkal. Egyedi francia dizájn kombinálva lágy pasztell színekkel már az első pillantásra nagy sikert arat. 

Játékkonyha rész fel van szerelve kávéfőzővel, szódakészítővel, mosogatóval, hűtővel és sütővel. A beépített elektronikus modullal ellátott főzőlap igazi főzés hangjával szórakoztatja a gyerekeket. A szakács szerepébe bújva 24 kiegészítő áll a kicsik rendelkezésére - konyhai eszközök, poharak, csészék, 3 kapszula a kávéfőzőbe, fűszertartó, tésztaféle doboz, serpenyő, fazék fedéllel, tányérok, kések, villák és kés. Minden játszadozás végeztével megtanulják a kicsik a kiegészítőket a helyükre elrakni, hisz mindennek megvan a saját helye. A konyhácska felső részén szagelszívó található praktikus kampókkal a konyhai eszközök felakasztására. 

Mosókonyhából nem hiányozhat a mosógép kerek nyitható ajtóval, a gombjai elforgathatóak és mechanikus cric-cric hangot adnak ki, továbbá nyitható fiók 2 rekesszel és szennyeskosárral is a részét képezi. A mosógép mellett van egy ruhaszárító, amelyre a gyerekek ruhacsipeszekkel akasztják fel a száradó ruháikat, vagy akár a 2 vállfára is. A mosókonyha felső részét egy vasalódeszka alkotja, amelyen a gyerekek mechanikus vasalóval tudják kivasalni a ruháikat. A gyerekeknek öblítő és mosópor másolata is rendelkezésre áll, minden játék után egy lapátnak és seprűnek köszönhetően fel is takaríthatnak maguk után. A mosókonyhában 12 valósághű kiegészítő áll a gyerekek rendelkezésére.

Mágneses tanulótábla Evolutiv Board Smoby magasságilag állítható kétoldalú tárolórésszel és 80 kiegészítővel

Smoby kétoldalas állítható mágneses rajztábla gyerekeknek 3 éves kortól. A játék minőségi és ellenálló, mégis kellemes tapintású műanyagból készült. Minőségét és ellenállóképességét külӧnbӧző tanúsítványok is alátámasztják. A tábla egyik felületére a kicsik filctollal rajzolhatnak, míg a másik oldalán egy klasszikus fekete tábla található, melyre a gyerkőcӧk krétával írhatnak. Az ӧsszeírt felületek egyszerűen kendővel vagy szivacs segítségével letӧrӧlhetők. A rajztábla alatt a segéseszkӧzӧk, ceruzák, kréták, filctollak tárolásála szolgáló tágas polc van, amely egyúttal felfogja a krétaport megakadályozva annak padlóra hullását. A gyerek tábla együtt nő a gyermekkel, hiszen az állvány lábai 80-125 cm kӧzӧtt 5 magassági pozícióba állíthatók.

tároló polc óriási előnye, hogy lecsukható, ezért nem kell izgulni, hogy a ceruzák vagy segédeszkӧzӧk elkeverednek, sőt a takarítás is így sokkal egyszerűbb. A csomagolásban a gyerek táblán kívül megtaláljuk a mágneses betű készletet, számjegyeket, matematikai jeleket, tӧrӧlhető filctollat, rajzkréta készletet és szivacsot. A ragyogó rózsaszín rajztáblát kék részletek díszítik ezért leginkább lányoknak alkalmas és a gyerekszoba csodás kiegészítőjévé válhat. Együttesen 80 db tartozékkal rendelkezik, melyek a hosszan tartó kreatív rajzolás, írás és mágnesekkel való játék biztosítékai.

Mágneses betűk Ábécé és Számok jelekkel Smoby

Mágneses Ábécé betűkből, számokból és jelekből nagyszerű fejlesztő készlet a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely már 3 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek. A 72 drb-os mágnes készlet betűkből, számokból és matematikai jelekből áll és kiválóan kiegésziti a tanulótáblákat. Mágnesek nagyszerű lehetőséget kínálnak szavak, matematikai egyenletek gyakorlására játékos módon. Mágneses betűk zöld, kék és piros szinben az apró gyermeki kezecskékhez lettek kialakitva. A 72 darab mágnes kiváló segítséget nyújt az ovisok és kisiskolások számára a betűk és számok megismerésére. A mágnesekkel való manupuláció közben fejlődik a gyerekek finom motorikus képessége is egyaránt. 

Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek87*64*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei66*26*75 cm
Teljes hosszúság87 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,51 kg
NoteBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Színbézs
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.