Szett korral növekvő játékkonyha folyó vízzel Tefal Evolutive Smoby és takarító készlet vasalódeszkával

Termék leírása

Magasítható játékkonyha folyó vízzel és takarítókocsi vasalódeszkával egy igazán kiváló játékszett gyerekeknek már 3 éves kortól. A játékszett alacsony áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak és több gyerkőc közös szórakozását is biztosítják. Játszadozás közben különböző szerepeket öltenek majd magukra, lehetnek kis szakácsok vagy akár takarítók is, igy játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby és Écoiffier vállalatoknak, melyek már évek óta halmozzák el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Játékkonyha korral növekvő és folyó vízzel Tefal Evolutive Smoby ezüst, mágikus bugyogással, tésztafélével, répával és 40 kiegészítővel

Elektronikus játékkonyha Tefal Evolutive a francia Smoby vállalat műhelyéből képes együtt növekedni gyermekével 3 éves korától egészen 8 éves koráig. Játékkonyha elegáns ezüst-szürke színkombinációban és eredeti francia stílusban pompázik, formailag a kis szakácsok és szakácsnők igényeihez lett megalkotva. Gyerekeket garantáltan lenyűgözi a konyhácskához tartozó rengeteg kiegészítő és funkció, de a legérdekesebb a folyó víz effekt, a fazék mágikus bugyogással és lekerekített étkezőpult lesz számukra. 

Hosszútávú szórakozás forrása lesz - a hozzá tartozó alátéttel 8 cm-rel lehet a konyhácskát magasítani. A munkafelület alap magassága 51 cm, az alátét hozzáadásával 59 cm lesz. Ezt a fejlesztést a szülők is értékelni fogják, hisz csemetéjük növekedésével nem kell majd kedvenc játékuktól megválni. A csaptelep megnyomását követően a folyó víz útnak indul és a zárt cirkulációs rendszernek köszönhetően a mosdókagylóból vissza kerül a tartályba. Kisfiúk és kislányok egyaránt nagy örömmel készítik el a finom grill csibét majd a sütőben, töltik fel finomságokkal a hűtőszekrényt, főzik meg kedvenc levesüket a tűzhelyen. A kapszulás kávéfőző alatt ötletekkel teli recepttár kapott helyet, melyet a kicsik böngészhetnek, ha ötletre van szükségük a főzéshez.

Játékkonyha 40 kiegészítőt rejt magába, melyek közt a kis szakácsok találnak tésztafélét, amely 18° felett sárga színre vált, mint a tészta a való életben. Gyerekek az ebéd elkészítéséhez sajátkezűleg apríthatják össze a répát, süthetik a halacskát, steaket, de megmutathatják ügyességüket a palacsintafordító serpenyővel is. A kiegészítők közé tartoznak kanalak, villák, kések, tányérok, poharak, csészék, tojás, sütemény, kapszulák a kávéfőzőbe, kecsöp, mustár, tésztásdoboz, tej, só és fűszertartó, villa a sütéshez, kés a feldaraboláshoz és praktikus merőkanál. 

Takarító szett CleanHome Écoiffier kocsi porszívóval és vasalódeszka vasalóval 

Takarítókocsi Clean Home egy takarító szett kis segédek részére a házimunkához 3 éves kortól. A takarítókocsihoz 10 darab kiegészítő tartozik, például gyerek porszívó, söprű, lapát, vödör, mop és játék takarítószerek. A gyerek vasalódeszka vasalóval Clean Home Écoiffier 2 darab kiegészítővel segítségére lesz gyermekének a vasalás alapjait elsajátítani. Miközben a gyerkőcök önfeledten játszadoznak ezzel a pöpec játékszettel, fejlődik finom motorikájuk és mozgási képességük. A játékok több gyerkőc közös játékára is alkalmasak, így a fontos háztartási teendők közben fejlődik kommunikációs képességük, fantáziájuk és elképzelőerejük is egyaránt. A vasalódeszkával és vasalóval való játék közben közelebb kerülnek gyermekei a felnőttek világához. A vasalódeszka összehajtható, nem foglal nagy helyet. Gyerekek nagy örömmel fogadják ezt a nagyszerű készletet. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek118*45*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*20*80 cm
Teljes hosszúság118 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,6 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Színezüst szín
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.