Szett korral növekvő játékkonyha folyó vízzel Tefal Evolutive Grand Chef Smoby és takarítókocsi vödörrel és gofrisütő konyhai eszközökkel és gofrikkal

Termék leírása

Magasítható játékkonyha folyó vízzel Tefal Evolutive Grand Chef konyhai eszközökkel és takarítókocsi vödörrel egy minőségi és időtlen játékszett gyerekeknek 3 éves kortól. A játékszett alacsony áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyszerűen kiegészítik egymást, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak. Játszadozás közben különböző szerepeket öltenek majd magukra, lehetnek kis szakácsok vagy akár takarítók is, igy játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük köszönhetően a francia Smoby és Écoiffier vállalatoknak, melyek már évek óta halmozzák el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben. 

Játékkonyha korral növekvő és folyó vízzel Tefal Evolutive Grand Chef Smoby mágikus bugyogással, kisszékkel és 43 kiegészítővel

Elektronikus játékkonyha Tefal Evolutive Grand Chef a francia Smoby vállalat műhelyéből képes együtt növekedni gyermekével 3 éves korától egészen 8 éves koráig. Játékkonyha nagyon szép piros-fehér színkombinációban és modern francia stílusban pompázik, formailag a kis szakácsok és szakácsnők igényeihez lett megalkotva. Gyerekeket garantáltan lenyűgözi a konyhácskához tartozó rengeteg kiegészítő és funkció, de a legérdekesebb a folyó víz effekt, a fazék mágikus bugyogással és lekerekített étkezőpult lesz számukra KidStool taburettel

Hosszútávú szórakozás forrása lesz - a hozzá tartozó alátéttel 8 cm-rel lehet a konyhácskát magasítani. A munkafelület alap magassága 51 cm, az alátét hozzáadásával 59 cm lesz. Ezt a fejlesztést a szülők is értékelni fogják, hisz csemetéjük növekedésével nem kell majd kedvenc játékuktól megválni. A csaptelep megnyomását követően a folyó víz útnak indul és a zárt cirkulációs rendszernek köszönhetően a mosdókagylóból vissza kerül a tartályba. Kisfiúk és kislányok egyaránt nagy örömmel készítik el a finom grill csibét majd a sütőben, töltik fel finomságokkal a hűtőszekrényt, főzik meg kedvenc levesüket a tűzhelyen. A kapszulás kávéfőző alatt ötletekkel teli recepttár kapott helyet, melyet a kicsik böngészhetnek, ha ötletre van szükségük a főzéshez.

Játékkonyha 43 kiegészítőt rejt magába, melyek közt a kis szakácsok találnak tésztafélét, amely 18° felett sárga színre vált, mint a tészta a való életben. Gyerekek az ebéd elkészítéséhez sajátkezűleg apríthatják össze a répát, süthetik a halacskát, steaket, de megmutathatják ügyességüket a palacsintafordító serpenyővel is. A kiegészítők közé tartoznak kanalak, villák, kések, tányérok, poharak, csészék, tojás, sütemény, kapszulák a kávéfőzőbe, kecsöp, mustár, tésztásdoboz, tej, só és fűszertartó, villa a sütéshez, kés a feldaraboláshoz és praktikus merőkanál.

Takarítókocsi 100% Chef Écoiffier vӧdӧrrel és 9 kiegészítővel

Az Écoiffier gyerek takarítókocsi ideális segédeszkӧz minden kis takarítást és hazimunkát kedvelő háziasszony számára. A takarítókocsi részét 9 hasznos tartozék képezi, melyek semmiképpen sem hiányozhatnak a takarításnál. A kocsi alsó szintjén talált helyet a szürke mop csavaróval ellátott zӧld vizes vӧdӧr. A vӧdӧr szállítását szolgáló praktikus fogantyút bájos ábra díszíti. A kocsi oldalán helyezkedik el a szürke kislapát és kefeseprű. A nagy takarító seprű és a felmosó mop a kocsi felső részében van elhyelyezve. A kocsi hatulján függ a szemetes zacskó. A gyerek takarítókocsi két kerekének kӧszӧnhetően nagyon szilárd és stabil és kӧnnyedén egyik helyről a másikra áthelyezhető.  

Gofrisütő 100% Chef Écoiffier turmixgéppel, kávéfőzővel és gofrikkal 28 kiegészítővel zöld 18 hó-tól

Gofrisütő gyerekeknek 100% Chef a francia Écoiffier vállalattól egy nagyszerű kiegészítő játékkonyhába, mely megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. A játék gofrisütőn kívül talál még a konyhai szettben smoothie mixert, kávéfőzőt, gofrikat szivecske alakzatban, poharakat, bögréket, tányérokat, kanalakat és más kiegészítőket. Csomagolásban összesen 28 kiegészítő található, melyek nélkülözhetetlenek kis szakácsnők és szakácsok készletéből. Köszönhetően a vidám színeknek és valósághű kivitelezésnek ez a játék kis szakácsok számára serkenti a fantáziát és kreativitást. Gyerekek új recepteket és konyhai menetet találnak ki maguk és szeretteik részére.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek134*45*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*80 cm
Teljes hosszúság134 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,1 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.