Szett 2 közepes csúszda Toboggan KS Smoby 150 cm vízsugárral piros és türkíz 2 évtől

Termék leírása

A stabil konstrukcióval rendelkező Smoby Toboggan KS csúszda szett 1,5 méter hosszú csúszási felülettel, kisfiúk és kislányok részére egyaránt választható 2 éves kortól. A csúszkálás minden gyerek számára felejthetetlen élmény, így ez a kedvező árú szett, melybe 2 csúszda is tartozik - piros és türkíz színben, elnyeri a kicsik figyelmét. Smoby Toboggan KS csúszda szett biztosan az Ön kertjének vagy udvarának is díszévé válik. Műanyag felületük érintésre kellemes és bársonyos, a finoman legömbölyített élek pedig biztonságosak a kicsik számára. A gyerekek biztonságos feljutását a csúszásmentes lépcsőfokok és a műanyag talppal megerősített szilárd szerkezet biztosítja. A kicsi fogódzkodhat a szilárd kapaszkodókba a csúszda oldalán. A forró nyári napokon a csúszdák kényelmesen vízre köthetőek locsolócsővel, így vízfolyás kíséretében csúszhat a kicsi egyenesen a saját kis medencéjébe.  

Az egyedülálló UV szűrő védi a műanyagot a napsugárzástól és kifakulástól, a színek ugyanolyan ragyogók maradnak hosszú évek használata során, mint az első napon. A csúszdák nagyon szép élénk színekben készültek, így nagyszerűen beleillenek majd kertje vagy udvara összképébe. A színes csúszdák serkentően hatnak a gyerekek fantáziájára és képzelőerejére. Tavasszal, nyáron és ősszel egyaránt használhatóak és gyermekei kedvenc játszóhelyévé válnak. A felső részén locsolócsőhöz köthetőek. Így a csúszdán majd folyik a víz és a kicsiknek saját vízi csúszdájuk lesz. A csúszdák méretei 159*68*100 cm, teljes magasságuk 100 cm, hosszuk 159 cm.  A Toboggan KS gyermekcsúszdák ergonomikus csúszási felülettel vannak ellátva. Teherbírásuk 50 kg. A csúszófelület szélessége 40 cm és a kapaszkodók magassága 33 cm.

lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően nem fenyeget a megcsúszás veszélye. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. Nagyon egyszerűen összerakható és szét is szedhető. A Smoby Toboggan KS gyermek csúszda szigorú ellenálló képességi és minőségi tesztek által szerzett tanúsítvánnyal rendelkezik. A stabil szerkezetű csúszda kiváló minőségű erős anyagokból készült. Ezek a csúszdák sármos francia tökéletességgel készültek a gyerekek számára Franciaországban. A Smoby egy gyerekjátékot gyártó francia cég, amely garantálja a csúszda jó minőségét és tartósságát. A gyártás szigorúan az európai szabványok betartásával történik. A francia Smoby márka kiváló minőségét a fennállása óta eltelt hosszú idő igazolja. Hiszen minden gyerek imádja a csúszdázást, ezért a legkedvesebb kerti játékok egyike.

Jellemzői

 • vízre köthető és gyerek vízi csúszdává válik
 • a csúszófelület hossza 150 cm, szélessége 40 cm 
 • teherbírása 50 kg 
 • 2 éves kortól alkalmas 
 • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól 
 • ragyogó színek, melyek a gyerekek fantáziáját serkentik 
 • bársonyosan finom ellenálló műanyagból 
 • minden kertbe vagy udvarra alkalmas 
 • kedvező szett 2 csúszdával - türkíz és piros színben
 • minőségi francia termék 
 • ideális kislányoknak és kisfiúknak egyaránt 
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek159*68*100 cm
Termék magassága100 cm
A csomagolás méretei119*25*44 cm
Teljes hosszúság159 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,5 kg / 8,0 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.