Szett közért bevásárlókocsival Supermarket Smoby és tölcséres fagylaltok

Termék leírása

Játékszett közért bevásárlókocsival Supermarket és tölcséres fagylaltok kiváló ajándéknak bizonyulnak fiúknak és lányoknak 3 éves kortól. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, gyerekek új ismeretekkel gazdagodnak játékos módon. Játékszett akciós áron kapható, így spórolni is tud. Smoby és Écoiffier termékekben megtestesül a valódi francia dizájn legjobb minőségben kivitelezve, mely minden gyermek szívét első pillantásra elrabolja. Játékszett megfeleleő több gyerkőc közös szórakozására.

Közért bevásárlókocsival Supermarket Smoby piros elektronikus pénztárgéppel és vonalkódolvasóval, mérleggel 42 kiegészítővel

Szupermarket játék kӧzért egy részletesen kidolgozott időfeletti gyerekjáték minden örökmozgó gyerkőc részére 3 éves kortól. Gyerkőcök figyelmét első pillantásra lenyűgözi nem csupán kellemes külcsínével, hanem mert számtalan lehetőséget kínál a mókára. A kisbolt csodálatos piros, fehér, szürke és zöld színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a közértben a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel, mérleg, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, pékáru, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. Az árut a gyerkőcök a pult felett és a kisbolt előtt helyet kapott polcokon tudják elhelyezni.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 42 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Természetesen a közértből nem hiányozhat a mikrofon és óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. A Smoby kisbolt teljes magassága 90 cm, méretei 70*60*90 cm.

Játék fagylalt tölcsérben 100% Chef Écoiffier

Écoiffier gyermek fagyis szett beteljesült álma minden gyerkőcnek, akik imádják ezt az édes, hideg finomságot. Gyermek fagyi tölcsérrel minőségi műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és biztonságos is. Tölcséres fagylajtok annyira valósághűek, hogy szinte meg sem lehet őket különböztetni az eredetitől, ami biztosítja, hogy a játék még mókásabb lessz ezekkel a kiegészítőkkel. A fagyigombócok rózsaszín, zöld, piros színben tündökölnek, pontosan mint az eredeti puncsos, almás, epres ízűek. A fagyi tölcsérek is teljesen valósághűek. A fagyis szetthez sárga fagyis kanál is tartozik.  Méretei a gyermek fagyinak tölcsérrel 17*6*27 cm és megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól, hisz számukra a fagyi az egyik legfinomabb nassolás. Fagylaltok minőségi alapanyagokból készültek. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Francia Écoiffier márka minőséget kínál ésszerű áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei49*24*70 cm
Teljes hosszúság70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek