Szett közért Gyümöcsök-Zödségek Organic Fresh Market Smoby és gofrisütő turmixgéppel és kávéfőzővel

Termék leírása

Közért gyümölcsökkel és zöldségekkel Organic Fresh Market és gofrisütő turmixgéppel és kávéfőzővel a francia Smoby műhelyéből fantasztikus játékszett fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Különleges játékszett most nagyszerű áron kapható, igy nem csupán a gyerekeknek szerez örömet, de a felnőtteknek is, hisz spórolni tudnak. Smoby játékok szinben és dizájnban kiegészitik egymást, minden gyerekszobába kreativ hangulatot visznek. Gyerekekből pillanatok alatt boltos és szakács kerekedik. Megtanulnak kommunikálni a vásárlókkal, fejlődik szókincsük, logikus gondolkodásmódjuk és magabiztosabbakká is válnak, könnyebben szocializálódnak. 

Közért gyümölcsökkel és zöldségekkel Organic Fresh Market Smoby müzli adagolóval és elektronikus szkennerrel 43 kiegészitővel 

Gyümölcsös és zöldséges közért Organic Fresh Market a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern kisbolt kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. Nagyon szép barnás-zöld szinkombinációban pompázik és valódi kisoltra emlékeztet, igy számos játéklehetőséggel várja az örökmozgó és kiváncsi gyerkőcöket. Beépitett pénztárgép nyitható kasszával tele bankjegyekkel és pénzérmékkel garantáltan elszórakoztatja a gyerkőcöket, mint ahogy a mechanikus mérleg is a kiválasztott áru lemérése során. Vásárlóknak lehetőségük van a készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, hisz terminállal is fel van szerelve a bolt és még nyugtát is ad, hogy ellenőrizni tudják a kis vásárlók a bevásárlást. Fresh Market mikrofonnal és elektronikus szkennerrel is fel lett szerelve, mely hang és fényeffektekkel teszi a vásárlást még életszerűbbé. 

A kávéfőző felett óra kapott helyet, mellette a zárva/nyitva felirat található (angol és francia nyelven), melyet gyerkőce a nyitvatartási idő szerint tud változtatni. Az óra alatt mechanikus gabonapehely-adagoló található tárolódobozzal, melyből a boltos a kért mennyiséget pontosan kitudja mérni a kis vásárló számára a már előkészitett boxba. BIO bolt 43 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható tésztás doboz, gabonapehely, száraz süti, tej, különféle gyümölcsök és zöldségek, üditőitalok, dobook, joghurtok, játék pénz, szkenner és bankkártya is. A bevásárlást praktikus kosárkában tudja a kis vásárló hazavinni. Az egész portékát a bolt polcain tudja a kis boltos szétrakni, ahol az egyes termékek ára is fel van tüntetve. BIO bolt méretei 70*60*90 cm, teljes magassága 90 cm. Elektronikus modul 1xLR54(csomag részét képezi) és 2x LR03/AAA(nem képezik a csomag részét) elemekre működik.

Gofrisütő turmixgéppel és kávéfőzővel Small Household Appliances Écoiffier gofrikkal és 24 kiegészitővel 18 hó-tól

Gofrisütő turmixgéppel és kávéfőzővel Small Household Appliances a francia Écoiffier vállalat műhelyéből nagyszerű játékszett minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól, akik előszeretettel bújnak a kis kukta szerepébe. A 24-darabos készletbe zöld gofrisütő 4 szivecske alakú gofrival, piros kávéfőző, turmixgép mechanikus hanggal és elforgatható gombbal, tejszinhab, poharak, kanalak, citrom, eprek és további kiegészitők is tartoznak. Nagyszerű szett kiválóan kiegésziti a játékkonyhákat, boltokat, éttermeket, kávézókat, de egymagában is megállja a helyét. A játékok elsőosztályú műanyagból készültek, igy nagyon hosszú ideig szórakoztatja majd gyermekét, miközben fejlődik fantáziája és elképzelőereje egyaránt.   Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. 

Smoby neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, tapintásra bársonyos és biztonságérzetet nyújt játék közben. Játékbabák a MiniKiss sorozatból megfelelőek babusgatáshoz, mivel puha anyagból készültek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll egyedi külcsinben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei49*24*70 cm
Teljes hosszúság70 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
NoteBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03/AAA (not included)
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.