Szett közért élelmiszerekkel Market Smoby és kerekes bevásárlókocsival

Termék leírása

Játékszett közért élelmiszerekkel Market és kerekes bevásárlókocsival a francia Smoby műhelyéből egy igazán csodálatos játékszett ajándékba fúknak és lányoknak már 3 éves kortól. A játékszett akciós áron kapható és nem csupán a gyerkőcök arcára szerez mosolyt, de a szülők is elégedettek lesznek, hogy spórolni tudnak. A játékok szinben és dizájnban nagyszerűen kiegészítik egymást, otthonos hangulatot visznek a gyerekszobába. Gyerkőcök lehetnek eladók vagy akár boltosok is. Játék közben fejlődik a gyerekek logikus gondolkodásmódja, fantáziája és elképzelőereje köszönhetően a francia Smoby vállalatnak, mely már évek óta halmozza el a gyerekeket csúcsminőségű játékokkal elsőosztályú kivitelezésben, hogy mindig egyedi szerepekbe élhessék bele magukat a kis lurkók. 

Közért élelmiszerekkel Market Smoby türkíz elektronikus pénztárgéppel és vonalkódolvasóval 34 kiegészítővel

Kӧzért élelmiszerekkel Smoby Market egy népszerű és modern gyerekjáték minden kisfiú és kislány részére 3 éves kortól. Gyerkőcök figyelmét első pillantásra lenyűgözi nem csupán modern kivitelezésével, hanem mert számtalan lehetőséget kínál a mókára. A kisbolt csodálatos türkíz, fehér, szürke és zöld színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a közértben a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel, mérleg, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. Az árut a gyerkőcök a pult felett és a kisbolt előtt helyet kapott polcokon tudják elhelyezni.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 34 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Természetesen a közértből nem hiányozhat a mikrofon és óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. 

Bevásárlókocsi Smoby kerekeken 52 cm

Bevásárlókocsi kerekeken a francia Smoby vállalat tervezői keze alól örömet szerez minden gyerkőcnek. Modern bevásárlókocsi tetszetős zöld árnyalatban pompázik és felületét gyümölcsök művészien megformált ábrái illetve Shopping felirat díszíti. A bevásárlókocsi minőségi műanyag kerekeken gurul és praktikus fogantyúja 52 cm magas. Trendi bevásárlókocsi számos szerepjáték nélkülözhetetlen kiegészítője lesz. 

Bevásárlókocsi nagyszerű kiegészítő akár játékkonyhácskákhoz vagy éppen boltokhoz, több gyerkőc közös szórakozását biztosítja. Egyedi színkivitelezésben az igazi francia dizájn valósul meg, minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsol. Bevásárlótáska minőségi vízhatlan textilanyagból készült. Felső része egy mozdulattal felnyitható és ugyanilyen egyszerűen zárható is. Bevásárlókocsi szinte bárhol elfér, praktikus szerkezetének köszönhetően stabil. 

Bevásárlókocsi nagyszerű lehetőség a fantázia és elképzelőerő serkentésére, szerepjátékok közben fejlődik a kicsik kommunikációja, önbizalomra tesznek szert, fejlesztik finom motorikus képességeiket. Az ilyen szerepjátékok során a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, erősödik felelősségtudatuk. Méretei a terméknek 29*14*52 cm, teljes magassága 52 cm. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*39*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Teljes hosszúság49 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.