Szett közért élelmiszerekkel Market Smoby és tölcséres fagylaltok ajándékba

Termék leírása

Játékszett közért élelmiszerekkel Market és ajándék tölcséres fagylaltok egy tökéletes ajándék minden gyerkőcnek 3 éves kortól, akik szívesen bújnak a kis boltos és vásárló szerepébe. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játékszett akciós áron kapható, így spórolni is tud. Smoby és Écoiffier termékekben megtestesül a francia dizájn, biztonságosak és minőségiek köszönhetően a legmodernabb gyártási folyamatnak. 

Közért élelmiszerekkel Market Smoby türkíz elektronikus pénztárgéppel és vonalkódolvasóval 34 kiegészítővel

Kӧzért élelmiszerekkel Smoby Market egy népszerű és modern gyerekjáték minden kisfiú és kislány részére 3 éves kortól. Gyerkőcök figyelmét első pillantásra lenyűgözi nem csupán modern kivitelezésével, hanem mert számtalan lehetőséget kínál a mókára. A kisbolt csodálatos türkíz, fehér, szürke és zöld színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a közértben a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel, mérleg, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. Az árut a gyerkőcök a pult felett és a kisbolt előtt helyet kapott polcokon tudják elhelyezni.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 34 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Természetesen a közértből nem hiányozhat a mikrofon és óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. 

Játék fagylalt tölcsérben 100% Chef Écoiffier

Écoiffier gyermek fagyis szett beteljesült álma minden gyerkőcnek, akik imádják ezt az édes, hideg finomságot. Gyermek fagyi tölcsérrel minőségi műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és biztonságos is. Tölcséres fagylajtok annyira valósághűek, hogy szinte meg sem lehet őket különböztetni az eredetitől, ami biztosítja, hogy a játék még mókásabb lessz ezekkel a kiegészítőkkel. A fagyigombócok rózsaszín, zöld, piros színben tündökölnek, pontosan mint az eredeti puncsos, almás, epres ízűek. A fagyi tölcsérek is teljesen valósághűek. A fagyis szetthez sárga fagyis kanál is tartozik.  Méretei a gyermek fagyinak tölcsérrel 17*6*27 cm és megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól, hisz számukra a fagyi az egyik legfinomabb nassolás. Fagylaltok minőségi alapanyagokból készültek. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Francia Écoiffier márka minőséget kínál ésszerű áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*39*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Teljes hosszúság49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.