Szett Kutyus libikóka Smoby és nagy locsolókanna katicával térfogat 3,5 liter

Termék leírása

A játékszettet egy fantasztikus Smoby Kutyus libikóka és egy katicabogár ábrájával díszített nagy locsolókanna az Écoffier gyártótól alkotja. Mindkét játék francia eredetű és a neves Smoby és Écoiffier játékgyártó cégek műhelyéből származik. A locsolókannával a kicsik órákon át eljátszanak a virág ӧntӧzésénél vagy a medencében. A szett a szülők számára is ellenálhatatlan, hiszen nagyon kedvező áron kapható. Vásárlásával egyszerre 2 játék boldog tulajdonosa lehet, ráadásul pénzt is spórol. Szerezzen hát ӧrӧmet csemetéinek ezzel az egyedi játékszettel, mellyel a gyerekek szívesen szórakoznak a szép napok során a kertben vagy az udvaron.    

Libikóka Green Dog Smoby zöld kutyusok UV védelemmel 18 hó-tól

Green Dog libikóka a neves francia Smoby vállalat műhelyéből megfelelő hinta fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Csodaszép élénk zöld színben pompázik, az UV védelemnek köszönhetően hosszú idő után is megtartja eredeti színkivitelezését, a szín nem fakul ki. A libikóka két kutyust formáz meg, melyek közt egy focilabda kapott helyet. A mérleghintát akár 3 gyerkőc is használhatja egyszerre - két ülőhely a kutyusokon található, egy pedig a libikóka középső részén. Az ülőrészek ergonomikusan lettek alakítva, hogy ha a kicsiknek hosszasan támad kedvük a libikókán hintázni, akkor kényelmesen tehessék azt és ne fáradjanak el. 

Ez egy minőségi műanyag termék tartós, ellenálló és egyben sima műanyag alapanyagból, mely tapintásra bársonyos élményt nyújt. Stabil és ellenálló szerkezete a hintának, illetve a minőségi kapaszkodók garantálják a gyerekek biztonságos mókázását. Lekerekített éleinek köszönhetően kisebb gyerkőcök is biztonságosan hintázhatnak rajta. Gyermeke egyedül is hintázhat a kutyus libikókán, elegendő csupán a libikóka középső részére ülnie. Méretei a hintának 115*50*51 cm, teljes hossza 115 cm, magassága 51 cm. Libikóka helytakarékos, könnyen és egyszerűen áthelyezhető. Teherbírása 50 kg.

Locsolókanna Picnic Écoiffier katicával térfogat 3,5 liter 18 hónapos kortól zӧld/piros

Az Écoiffier gyerek locsolókanna Picnic vízre piros vagy zӧld kivitelezésben kapható és felületét katicabogár matrica ékesíti. A locsolókanna gyerekeknek minőségi műanyagból készült és a kicsik a homokozóban, a medencében vagy a virágok ӧntӧzésénél is kihasználják. A fogantyú formája és nagysága tӧkéletesen beleillik a kis kezekbe. A Picnic gyerek locsolókanna katicával gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A gyerek ӧntӧzőkanna méretei 36*11,5*30 cm. Választhat a zӧld vagy a piros színű változatból. Választását kérjük feltüntetni a rendelésben.

Smoby és Écoiffier francia gyártók minőségi és eredeti műanyag gyerekjátékok készítésével foglalkoznak. A termékek gyártásánál használt műanyag finom, bársonyos tapintású. A játékok megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. A fokozott biztonságosság érdekében a játékok élei lekerekítettek. A legmodernebb dizájnnak és élénk színeknek kӧszӧnhetően a játékok tӧkéletesen beleillenek a kertjének vagy udvarának ӧsszképébe. Ha a legjobbat szeretné gyermekeinek, válassza a Francia eredetű játékokat.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek115*50*51 cm
Termék magassága51 cm
Ülőrész magassága31 cm
Teljes hosszúság115 cm
UV szűrőIgen
Tömeg3,0 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek