Szett mászóka Adventure Car Smoby csúszdával és vízi pálya AquaPlay Mountain Lake 24 hó-tól

Termék leírása

Kedvezményes árú szett a rengeteg lehetőséggel a játékra azonnal a gyerkőcök kedvencévé válik, de pénztárcájának is kedvez majd, hogy spórolni tud. A játékszett tartalmaz Adventure Car mászókát csúszdával és homokozóval és AquaPlay vízi pályát. A játékok a szettben francia eredetűek és hosszantartó szórakozást és mókát nyújtanak a csöppségeknek.

Autó mászóka Adventure Car Smoby hanggal, homokozóval és 150 cm csúszdával UV védelemmel 18 hó-tól

Az Adventure Car egy fantasztikus autó alakú mászóka, amely sok-sok mókát rejt magában kisfiúk és kislányok részére egyaránt már 18 hónapos kortól. A francia Smoby vállalat műhelyéből származó mászóka dudával kiegészített kormánnyal, indítókulccsal és négy kerékkel van felszerelve, melyeknek köszönhetően igazi autóra hasonlít. A fehér, zöld, piros és szürke színkombináció minden kertet, udvart vagy teraszt érdekesebbé varázsol. Ezt a modern autót a hátsó részén egy csúszda egészíti ki. A csúszófelület hossza 150 cm.

A motorháztető alatt egy homokozó bújik meg, mely garantáltan hosszú időre leköti a csöppségek figyelmét. Az autó hátsó kerekein át lehet mászni, ami egy igen kedvelt szórakozás a gyerekek körében. A dupla falrétegű mászóka elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. A mászóka speciális UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi színkivitelezését a káros napsugarakkal szemben. Ez annyit jelent, hogy a Smoby mászóka hosszú éveken keresztül ugyanolyan szép színes marad, mint az első napon. A kerti játék súlya 18,5 kg, szilárd és stabil a kialakítása. 

A gyerek mászóka tartós és ellenálló műanyagokból készült francia tervezők kezemunkája alól. Lekerekített élek biztosítják a biztonságos szórakozást, felülete tapintásra kellemesen bársonyos. A műszerfal forgatható kormánya dudával és autókulccsal lett kiegészítve. Az autó ülése ergonomikusan formázott a gyermek maximális komfortérzete érdekében. Méretei a mászókának 233*68*91 cm, teljes magassága 91 cm és hossza 233 cm. Teherbírása a tágas mászókának 150 kg (3 gyerek 50 kg-ig).

Vízi pálya AquaPlay Mountain Lake hegyi barlanggal, csúszdával, gáttal és 2 figurával

Vízi pálya Mountain Lake egy egyedi vízi játék 3-7 éves korosztály részére. Gyerek vízi csatornarendszerhez tartozik csúszda, hegyi tavacska, csónak, hajó, 2 állat figura. Gyerekek megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek.

  • oktató játék vízzel
  • méretei 126*8*35 cm
  • gátakkal
  • vízi malommal
  • vízpumpa
  • csónak és hajó 
  • 2 állatka
  • minőségi gumi tömítés
  • környezetbarát tartós műanyagból
  • alaktrészeknek és kiegészítőknek köszönhetően bővíthető

Gyerek mászóka anti UV szűrővel van ellátva, mely megvédi a játékokat a fakulástól. Gyerek mászóka a francia Smoby vállalat műhelyéből származik, vízi pálya pedig német gyártmány, de Svédországban lett megtervezve. Mászóka és vízi pálya minőségi és tartós műanyagból készültek, melyek bársonyosak a gyermek kezecskékhez, de legfőképp biztonságosak.

Smoby és AquaPlay játékok éle lekerekített, ami megelőzi a gyerek játék közben való esetleges sérülését. Ha minőséget, egyediséget és szórakozást keres egyben, akkor jó helyen keresgél.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek233*68*91 cm
Termék magassága91 cm
A csomagolás méretei120*40*74 cm
Teljes hosszúság233 cm
Csúszófelület magassága150 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,5 kg / 18,5 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.