Szett mászóka Adventure Car Smoby homokozóval és libikóka dinoszaurusz Sammy 24 hó-tól

Termék leírása

Ha minőséget, egyediséget és szórakozást keres egyben, akkor jó helyen keresgél. Kedvezményes árú szett tartalmaz 2 szuper európai terméket: Adventure Car mászókát csúszdával és homokozóval és kétoldalú libikókát Sammy dinoszaurusz kivitelezésben. A játékok a szettben tökéletesen kiegészítik egymást és rengeteg lehetőséget kínálnak a gyerkőcöknek a játékra.

Autó mászóka Adventure Car Smoby hanggal, homokozóval és 150 cm csúszdával UV védelemmel 18 hó-tól

Az Adventure Car egy fantasztikus autó alakú mászóka, amely sok-sok mókát rejt magában kisfiúk és kislányok részére egyaránt már 18 hónapos kortól. A francia Smoby vállalat műhelyéből származó mászóka dudával kiegészített kormánnyal, indítókulccsal és négy kerékkel van felszerelve, melyeknek köszönhetően igazi autóra hasonlít. A fehér, zöld, piros és szürke színkombináció minden kertet, udvart vagy teraszt érdekesebbé varázsol. Ezt a modern autót a hátsó részén egy csúszda egészíti ki. A csúszófelület hossza 150 cm.

A motorháztető alatt egy homokozó bújik meg, mely garantáltan hosszú időre leköti a csöppségek figyelmét. Az autó hátsó kerekein át lehet mászni, ami egy igen kedvelt szórakozás a gyerekek körében. A dupla falrétegű mászóka elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. A mászóka speciális UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi színkivitelezését a káros napsugarakkal szemben. Ez annyit jelent, hogy a Smoby mászóka hosszú éveken keresztül ugyanolyan szép színes marad, mint az első napon. A kerti játék súlya 18,5 kg, szilárd és stabil a kialakítása. 

A gyerek mászóka tartós és ellenálló műanyagokból készült francia tervezők kezemunkája alól. Lekerekített élek biztosítják a biztonságos szórakozást, felülete tapintásra kellemesen bársonyos. A műszerfal forgatható kormánya dudával és autókulccsal lett kiegészítve. Az autó ülése ergonomikusan formázott a gyermek maximális komfortérzete érdekében. Méretei a mászókának 233*68*91 cm, teljes magassága 91 cm és hossza 233 cm. Teherbírása a tágas mászókának 150 kg (3 gyerek 50 kg-ig).

Gyerek libikóka dinoszaurusz Sammy BIG kétoldalú 12 hónapos kortól piros

Libikóka gyerekeknek BIG dinoszaurusz egy kétoldalú hinta gyerekek részére 12 hónapos kortól. Gyerek libikóka dinoszaurusz Sammy ülése ergonomikusan alakított és minőségi műanyagból készült. A libikóka hossza 120 cm és teherbírása 50 kg.

  • kétoldalú libikóka
  • dinoszaurusz kivitelezés
  • ergonomikusan alakított ülések
  • 12 hónapos kortól
  • német minőség
  • teljes hossza 120 cm
  • teherbírása 50 kg
  • csomagolás tömege 5,3 kg

Gyerek mászóka és libikóka gyerekeknek anti UV szűrővel vannak ellátva, hogy a szép színek ne fakuljanak ki. Kerti játékok minőségi és tartós műanyagból készülnek, mely bársonyos a tapintásra. Gyerek többfunkciós mászóka a francia Smoby vállalat műhelyéből a kétoldalú libikóka Sammy pedig a német BIG vállalattól származik. 

Smoby és BIG játékok éle lekerekített, ami megelőzi a gyerek játék közben való esetleges sérülését. Kedvezményes árú játék szett garancia a hosszantartó mókára, szórakozásra kisfiúk és kislányok részére egyaránt 2 éves kortól. A játékokban tükröződik az Európai Uniós minőség.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek233*68*91 cm
Termék magassága91 cm
A csomagolás méretei120*40*74 cm
Teljes hosszúság233 cm
Csúszófelület magassága150 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,5 kg / 18,5 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.