Szett mászóka Adventure Car Smoby csúszdával hossza 150 cm, markológép és teherautó Maxi Power 24 hó-tól

Termék leírása

Ez a játékszett áll egy szép Adventure Car mászókából csúszdával a Smobytól, egy gyerek markológépből üléssel és Maxi Power teherautóból a Bigtől. A mászókához homokozó és csúszda is tartozik, ezért ezt a játékot minden gyerek imádja. Nagyszerű kiegészítő a mászókához a markológép, amelyre rá lehet ülni és egy hozzá hangolt billenős teherautó. A játékok a neves európai Smoby és BIG gyártó cégektől származnak, melyek közismertek játékaik minőségével és eredetiségével. Ennek a szettnek a szülők nem tudnak majd ellenállni, főleg kedvezményes ára miatt, melynek köszönhetően 3 szórakoztató játékot kapnak egyszerre és még spórolnak is.

Autó mászóka Adventure Car Smoby hanggal, homokozóval és 150 cm csúszdával UV védelemmel 18 hó-tól

Az Adventure Car egy fantasztikus autó alakú mászóka, amely sok-sok mókát rejt magában kisfiúk és kislányok részére egyaránt már 18 hónapos kortól. A francia Smoby vállalat műhelyéből származó mászóka dudával kiegészített kormánnyal, indítókulccsal és négy kerékkel van felszerelve, melyeknek köszönhetően igazi autóra hasonlít. A fehér, zöld, piros és szürke színkombináció minden kertet, udvart vagy teraszt érdekesebbé varázsol. Ezt a modern autót a hátsó részén egy csúszda egészíti ki. A csúszófelület hossza 150 cm.

A motorháztető alatt egy homokozó bújik meg, mely garantáltan hosszú időre leköti a csöppségek figyelmét. Az autó hátsó kerekein át lehet mászni, ami egy igen kedvelt szórakozás a gyerekek körében. A dupla falrétegű mászóka elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. A mászóka speciális UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi színkivitelezését a káros napsugarakkal szemben. Ez annyit jelent, hogy a Smoby mászóka hosszú éveken keresztül ugyanolyan szép színes marad, mint az első napon. A kerti játék súlya 18,5 kg, szilárd és stabil a kialakítása. 

A gyerek mászóka tartós és ellenálló műanyagokból készült francia tervezők kezemunkája alól. Lekerekített élek biztosítják a biztonságos szórakozást, felülete tapintásra kellemesen bársonyos. A műszerfal forgatható kormánya dudával és autókulccsal lett kiegészítve. Az autó ülése ergonomikusan formázott a gyermek maximális komfortérzete érdekében. Méretei a mászókának 233*68*91 cm, teljes magassága 91 cm és hossza 233 cm. Teherbírása a tágas mászókának 150 kg (3 gyerek 50 kg-ig).

Markológép Maxi Power BIG üléssel sárga

A BIG maxi markológép egy pompás és minőségi játék gyerekeknek. A gyermek munkagép gumikerekekkel van felszerelve, minek köszönhetően játék közben nem sérti fel a talajburkolatot. A markológép gyerekeknek gyönyörű sárga színben készült minőségi műanyagból Németországban. A robusztus munkagépnek van ülése 50 kg teherbírással, melyen a kisgyerek kényelmesen ülhet. Forgató kar segítségével a kicsi irányíthatja a markoló nagykanalas karját. A munkagép 3 éves kortól megfelelő játék a gyerekeknek. A markoló nagykanalas mozgatható karral fejleszti a gyerekek képzelőerejét, motorikus képességeiket és logikus gondolkodásukat. Ezzel a játékkal a gyerekek elszórakoznak hosszú órákon keresztül. Nincsenek élei, tehát a kicsi nem sérülhet meg játék közben. A gyermek markoló 73 cm hosszú és ülő helyzetben a kisgyerek foroghat tetszés szerinti irányban.

Teherautó Maxi Power BIG hossza 46 cm 2 éves kortól sárga

A BIG maxi teherautó egy bájos és minőségi játék gyerekeknek. A sárga színben készült teherautó gyerekeknek tökéletesen harmonizál a BIG markolóval, ugyanolyan kiváló minőségű műanyagból készült Németországban. A robusztus munkagépnek 4,2 literes platója van és teherbírása egészen 25 kg. Nyugodtan elszállít egy rakás építőanyagot – finom homoktól egészen a nagydarab kavicsokig. A gyerek teherautó pompás játék a kicsiknek 2 éves kortól. A munkagép hossza 46cm.

A Smoby  francia gyártó cég, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok gyártásával. A BIG egy élenjáró német gyártó cég, aki játékai gyártásához a legjobb minőségű, egészségre ártalmatlan anyagokat használja. A Smoby és BIG játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is. A Smoby játékok élei legömbölyítettek, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak. A műanyag, amiből a játékok készültek, bársonyosan finom érintésre a gyerek kezecskéknek. Szerezze be Ön is ezt a nagyszerű mászóka, markológép és teherautó játék készletet és csöppségei vidám szórakoztatása hosszú órákon keresztül biztosítva lesz. Ezeknek a minőségi és egyedi játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt töltenek a friss levegőn, többet mozognak, barátságokat köthetnek és szórakozhatnak egész évben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek233*68*91 cm
Termék magassága91 cm
A csomagolás méretei120*40*74 cm
Teljes hosszúság233 cm
Csúszófelület magassága150 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,5 kg / 18,5 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.