Szett mászóka Adventure Car Smoby csúszdával hossza 150 cm és házikó Nature 24 hó-tól

Termék leírása

A Smoby játékszettet egy nagyszerű Adventure Car mászóka és egy elbűvölő kisházikó Nature alkotja. A játékok a francia Smoby gyártó cégtől származnak, mely közismert játékai minőségével és eredetiségével. A szülőknek ellenállhatatlan lesz ez a szett, főleg kedvezményes ára miatt. Mindjárt 2 szórakoztató játékot kap egyszerre és még spórol is. Örvendeztesse meg csemetéit és szerezze nekik be ezt az egyedi játék készletet kintre a kertbe vagy az udvarra. A mászóka és a házacska csodálatosan illenek egymáshoz színben és funkcióban is. Együttesen egy fantasztikus szórakoztató játszóközpontot alkotnak, ahol a gyerekek hosszú órákat töltenek majd kint és elszórakoznak egész nyáron.

Autó mászóka Adventure Car Smoby hanggal, homokozóval és 150 cm csúszdával UV védelemmel 18 hó-tól

Az Adventure Car egy fantasztikus autó alakú mászóka, amely sok-sok mókát rejt magában kisfiúk és kislányok részére egyaránt már 18 hónapos kortól. A francia Smoby vállalat műhelyéből származó mászóka dudával kiegészített kormánnyal, indítókulccsal és négy kerékkel van felszerelve, melyeknek köszönhetően igazi autóra hasonlít. A fehér, zöld, piros és szürke színkombináció minden kertet, udvart vagy teraszt érdekesebbé varázsol. Ezt a modern autót a hátsó részén egy csúszda egészíti ki. A csúszófelület hossza 150 cm.

A motorháztető alatt egy homokozó bújik meg, mely garantáltan hosszú időre leköti a csöppségek figyelmét. Az autó hátsó kerekein át lehet mászni, ami egy igen kedvelt szórakozás a gyerekek körében. A dupla falrétegű mászóka elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. A mászóka speciális UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi színkivitelezését a káros napsugarakkal szemben. Ez annyit jelent, hogy a Smoby mászóka hosszú éveken keresztül ugyanolyan szép színes marad, mint az első napon. A kerti játék súlya 18,5 kg, szilárd és stabil a kialakítása. 

A gyerek mászóka tartós és ellenálló műanyagokból készült francia tervezők kezemunkája alól. Lekerekített élek biztosítják a biztonságos szórakozást, felülete tapintásra kellemesen bársonyos. A műszerfal forgatható kormánya dudával és autókulccsal lett kiegészítve. Az autó ülése ergonomikusan formázott a gyermek maximális komfortérzete érdekében. Méretei a mászókának 233*68*91 cm, teljes magassága 91 cm és hossza 233 cm. Teherbírása a tágas mászókának 150 kg (3 gyerek 50 kg-ig).

Házikó Nature Smoby pirosas-zöld, 3 ablakkal 2 árnyékolóval és 2 elhúzható zsalugáterrel UV védelemmel 2 évtől

A Smoby Nature gyerek házikó egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri minden kicsi tetszését. Szilárd és stabil dupla műanyag falakkal rendelkezik, melyek erős szélnek és időjárási viszontagságoknak is ellenállnak. A házacska felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, amely védi a házikó színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szép élénkek maradnak. A Smoby játék házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedve nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy otthon útban lesz. A Smoby Nature gyerek házikón egyedi behúzható zsalugáter van ragyogó narancssárga színben és rácsos ablak.

A házikó színe és dizájnja pompásan beleolvad  kertje vagy udvara környezetébe és azoknak csodás díszévé válik. Időfeletti egyszerűségével és tágas belterével a legkedveltebb házikók közé tartozik. A beltér alaprajzának méretei 98 x 111 cm és a házacska magassága 127 cm. A házikó ajtajának mérete 91 x 42 cm. A felezett ajtó magassága 49 cm. A gyerek házikó Nature házteteje piros színű, tetőcserép imitációval. Az egész házikót építőanyagra emlékeztető domborzat díszíti virágcserép alakú részletettel. A Smoby gyerek házikó – a faházacskáktól eltérően – csodálatosan színes, ami a gyerekek fantáziáját és játékosságát serkenti, felébreszti a gyerekekben a képzelőerőt.

A Smoby  francia gyártó cég, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok gyártásával. A Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is. A játékok élei legömbölyítettek, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak. A műanyag, amiből a Smoby játékok készültek, bársonyosan finom érintésre a gyerek kezecskéknek. Hozzon létre Ön is gyermekeinek egy játszóközpontot házikóval és mászókával autó alakban, melynek köszönhetően a gyerekek több időt töltenek a friss levegőn, többet mozognak, tovább fejlesztik fantáziájukat és barátságokat köthetnek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek233*68*91 cm
Termék magassága91 cm
A csomagolás méretei120*40*74 cm
Teljes hosszúság233 cm
Csúszófelület magassága150 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,5 kg / 18,5 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.