Szett mászóka Adventure Car Smoby csúszdával hossza 150 cm és házikó Pretty Blue 24 hó-tól

Termék leírása

Ezt a fantasztikus Smoby játékszettet egy Adventure Car mászóka és egy házikót Pretty Blue alkotja. A játékok a francia Smoby gyártó cégtől származnak, mely közismertek játékaik minőségével és eredetiségével. A szülőknek ez a szett ellenállhatatlan, mivel nagyon kedvező áron érkezik. Mindjárt 2 játékot kap egyszerre és még spórol is. Örvendeztesse meg csemetéit és szerezze be ezt az egyedi játék szettet kertjébe vagy udvarára. A mászóka és a házikó nem csupán színben, de funkcióban is hangolódnak egymáshoz. Együttesen egy tökéletes szórakoztató játszóközpontot alkotnak, ahol majd gyermekei hosszú órákon keresztül játszanak egész nyáron kint a szabadban.

Autó mászóka Adventure Car Smoby hanggal, homokozóval és 150 cm csúszdával UV védelemmel 18 hó-tól

Az Adventure Car egy fantasztikus autó alakú mászóka, amely sok-sok mókát rejt magában kisfiúk és kislányok részére egyaránt már 18 hónapos kortól. A francia Smoby vállalat műhelyéből származó mászóka dudával kiegészített kormánnyal, indítókulccsal és négy kerékkel van felszerelve, melyeknek köszönhetően igazi autóra hasonlít. A fehér, zöld, piros és szürke színkombináció minden kertet, udvart vagy teraszt érdekesebbé varázsol. Ezt a modern autót a hátsó részén egy csúszda egészíti ki. A csúszófelület hossza 150 cm.

A motorháztető alatt egy homokozó bújik meg, mely garantáltan hosszú időre leköti a csöppségek figyelmét. Az autó hátsó kerekein át lehet mászni, ami egy igen kedvelt szórakozás a gyerekek körében. A dupla falrétegű mászóka elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. A mászóka speciális UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi színkivitelezését a káros napsugarakkal szemben. Ez annyit jelent, hogy a Smoby mászóka hosszú éveken keresztül ugyanolyan szép színes marad, mint az első napon. A kerti játék súlya 18,5 kg, szilárd és stabil a kialakítása. 

A gyerek mászóka tartós és ellenálló műanyagokból készült francia tervezők kezemunkája alól. Lekerekített élek biztosítják a biztonságos szórakozást, felülete tapintásra kellemesen bársonyos. A műszerfal forgatható kormánya dudával és autókulccsal lett kiegészítve. Az autó ülése ergonomikusan formázott a gyermek maximális komfortérzete érdekében. Méretei a mászókának 233*68*91 cm, teljes magassága 91 cm és hossza 233 cm. Teherbírása a tágas mászókának 150 kg (3 gyerek 50 kg-ig).

Házikó Pretty Blue Smoby kékes-zöld UV védelemmel 3 ablakkal, 2 árnyékolóval és 2 elhúzható zsalugáterrel 2 évtől

A francia Smoby vállalat egy újabb gyöngyszemmel lepett meg minket, a Pretty Blue házikó csodálatos kivitelezése elrabolja kisfiúk és kislányok szívét egyaránt már 2 éves kortól. Az egyedi házikó 3 ablaka két árnyékolóval és két behúzható zsalugáterrel lett kialakítva, hogy a kicsik mindig komfortosan érezzék magukat kedvenc kuckójukban töltött idő alatt. A házikó kék, zöld, szürke és fehér modern és időtlen színkombinációban pompázik, az UV védelem gondoskodik róla, hogy a kisház hosszú ideig megtartsa csodaszép külcsínét. Házikó valósághű kialakítása minden kertet és udvart még egyedibbé varázsol, szinte beleolvad a környezetbe.

A házikó minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

A Smoby francia gyártó cég, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok gyártásával. A Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is. A játékok élei legömbölyítettek, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak. A műanyag, amiből a Smoby játékok készültek, bársonyosan finom érintésre a gyerek kezecskéknek. Hozzon létre Ön is gyermekeinek egy játszóközpontot házikóval és mászókával autó alakban, melynek köszönhetően a gyerekek több időt töltenek a friss levegőn, többet mozognak, tovább fejlesztik fantáziájukat és barátságokat köthetnek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek233*68*91 cm
Termék magassága91 cm
A csomagolás méretei120*40*74 cm
Teljes hosszúság233 cm
Csúszófelület magassága150 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,5 kg / 18,5 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.