Szett mászóközpont Multactivity Climbing Tower Smoby mászófallal és csúszdával és markoló munkásgép bébitaxi teherautóval 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Multactivity Climbing Tower mászóka csúszdával, bébitaxi markolóval és játék teherautó egy nagyszerű szett minden virgonc kisfiú és kislány részére 2 éves kortól. Kedvezményes játékszett most meglepi akciós árával, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást menő európai márkák játékaival, de spórolni is fog. Játékok csodaszép összképet alkotnak és minden udvar ékeivé válnak. Játékokban a neves Smoby és BIG európai márkák műhelyéből egyesül a minőségi kivitelezés, tartósság és egyedi dizájn.

Mászótorony Multiactivity Climbing Tower Smoby 3 mászófallal és 150 cm csúszdával UV szűrővel 2 évtől

Mászóközpont Multiactivity Climbing Tower a francia Smoby vállalat műhelyéből egy sportos kalandtorony kertbe minden gyerkőc részére 2 éves kortól. Szórakoztató mászóközpont 3 mászófallal, létrával és csúszdával kisfiúk és kislányok részére egyaránt lesz a móka központja éveken keresztül. Piros, zöld, szürke színkombinációban pompázó mászóka a kert vagy udvar éke lesz éveken keresztül köszönhetően az UV védelemnek. Minőségi és tartós dupla falrendszer kitűnik tartósságával és stabilitásával.

Jellemzői

  • egyedi sportos kalandtorony
  • többfunkciós kihasználhatóság
  • csúszdával, 3 mászófallal és létrával
  • megfelelő 2 éves kortól
  • csúszda hossza 150 cm
  • dupla falrendszer a nagyobb biztonság, stabilitás érdekében
  • bársonyos lágy és tartós műanyagból
  • rengeteg lehetőséget kínál a mozgásra
  • speciális UV szűrővel a színek védelme érdekében
  • minőségi francia termék

Markológép gyerekeknek Maxi Power BIG üléssel 73 cm hosszú

BIG Maxi markológép egy gyӧnyӧrű és minőségi gyerek játék. A munkagép gumi kerekeken robog, ezért nem károsítja a padló felületét. Az elénk sárga színben ragyogó német gyártmányú gyerek markológép magas minőségű műanyagból készült. A robusztus gyerek autó kényelmes üléssel rendelkezik, melynek terhelhetősége maximum 50 kg. A nagy térfogatú kanállal felszerelt markológép karját a gyermek forgatókar segítségével vezérli. A gyerek munkagép nem tartalmaz kis részeket és kül- és beltéri játékhoz egyaránt alkalmas. Használata 3 éves kortól ajánlott. A mozgatható kanállal rendelkező markológép fejleszti a gyerek fantáziáját, motorikus képességeit és logikus gondolkodását.

Játék teherautó Maxi Power BIG hossza 46 cm 2 éves kortól

Csodaszép és kiváló minőségű játék gyerekeknek a BIG maxi teherautó. A gyermek teherautó gyönyörű sárga színkivitelben és minőségi műanyagból készült Németországban, kiválóan kiegészíti a BIG munkagépet. A robusztus munkagép nagyméretű platóval rendelkezik 4,2 l térfogattal és 25 kg teherbírással. Nagy mennyiségű építőanyag szállítására is megfelel – a finom homoktól kezdve egészen a méretes kavicsig. Munkajármű, amely nagyszerű játék gyerekeknek 2 éves kortól, nem tartalmaz apró alkatrészeket és benti, vagy kinti játszásra is alkalmas. A játék teherautó 46 cm hosszú.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég egészségre ártalmatlan minőségi műanyagból. Smoby és BIG játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak a menő játékokkal. Játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek240*173*170 cm
Termék magassága170 cm
A csomagolás méretei143*53*66 cm
Teljes hosszúság240 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg29 kg / 33,7 kg
Maximum terhelés100 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...