Szett mászóközpont Multiactivity Climbing Tower Smoby mászófallal és csúszdával és vízi pálya AquaPlay'n Go daruval, hajókkal és vízpumpával 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Multiactivity Climbing Tower mászóka csúszdával és vízi pálya AquaPlay daruval, hajókkal és vízpumpával egy lenyűgöző szett minden kisfiú és kislány részére 2 éves kortól. Kedvezményes játékszett most meglepi alacsony árával, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. Játékok csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és minden udvart és kertet még varázslatosabbá tesznek. Smoby és AquaPlay játékok hosszú éveken keresztül fogják csemetéit szórakoztatni.

Mászóközpont Multiactivity Climbing Tower Smoby 3 mászófallal és 150 cm csúszdával UV szűrővel 2 évtől

Mászóközpont Multiactivity Climbing Tower a francia Smoby vállalat műhelyéből egy sportos kalandtorony kertbe minden gyerkőc részére 2 éves kortól. Szórakoztató mászóközpont 3 mászófallal, létrával és csúszdával kisfiúk és kislányok részére egyaránt lesz a móka központja éveken keresztül. Piros, zöld, szürke színkombinációban pompázó mászóka a kert vagy udvar éke lesz éveken keresztül köszönhetően az UV védelemnek. Minőségi és tartós dupla falrendszer kitűnik tartósságával és stabilitásával.

Jellemzői

 • egyedi sportos kalandtorony
 • többfunkciós kihasználhatóság
 • csúszdával, 3 mászófallal és létrával
 • megfelelő 2 éves kortól
 • csúszda hossza 150 cm
 • dupla falrendszer a nagyobb biztonság, stabilitás érdekében
 • bársonyos lágy és tartós műanyagból
 • rengeteg lehetőséget kínál a mozgásra
 • speciális UV szűrővel a színek védelme érdekében
 • minőségi francia termék

Vízi pálya AquaPlay AquaPlay 'n Go kofferben gáttal, vízpumpával és 4 állatkával

Vízi pálya AquaPlay’ n Go megfelelő gyerekeknek 3-tól 7 éves korig. Játék csatornarendszer praktikusan bőröndbe csomagolható és a kis lurkók bárhova magukkal vihetik kedvenc játékukat. A vízi játék érdekes kiegészítői: hajó, csónak, kisautó, komp, daru és 4 állatka. Gyerekek rengeteg újdonságot elsajátítanak az AquaPlay vízi pályának köszönhetően a víz fizikai tulajdonságairól.

Jellemzői

 • fejlesztő játék
 • méretei 160*145*22 cm
 • vízi malom
 • vízpumpa
 • hajó, csónak, kisautó..
 • 4 kisállat
 • minőségi gumi tömítés
 • környezetbarát tartós műanyagból
 • kiegészítőkkel bővíthető

Konténeres daru minden vízi pályához AquaPlay 360°-os mozgó karral és konténeres kishajóval

Konténeres daru AquaPlay kompatibilis az összes AquaPlay vízi pályával és pöpec 360°-os mozgási karral lett kialakítva. A csomagba tartozik egy konténeres hajó is, melyet a kis szakemberek a daru segítségével a megfelelő helyre tudnak áthelyezni. Ez a szuper daru konténeres hajóval minden AquaPlay csatornarendszert magasabb szintre emel. Darut egyszerű módon a gyerkőcök ráhelyezik a csatornarendszerre, majd figyelemmel követhetik a konténeres hajó útját a vízi pályán. A játék rengeteg újdonságot kínál a csöppségeknek, megismerkednek a csatornarendszer működésével, a víznyomással és a kikötők kialakításával.

Játék vitorláshajók AquaPlay Nils békával és Lotta kacsával

Gyerek vitorláshajó AquaPlay egy szép szettet képező játék két vitorláshajóból, mely tökéletesen kiegészíti az AquaPlay vízi pályát. A szettbe tartozik 2 drb vitorláshajó Nils béka és Lotta kacsa vezetésével. Állatkák kényelmesen üldögélnek a saját vitorlásukon és készek az AquaPlay csatornarendszer hullámait szelni. Vitorláshajók állatkákkal még érdekesebbé teszik a játékot az AquaPlay vízi pályával, de akár medencébe vagy kádban is sok mókát szereznek a gyerekek számára. Érdekessége az AquaPlay vitorláshajóknak, hogy kompatibilis a lego Duplo kockákkal. Tehát gyerkőcei a lego Duplo játékait kombinálhatják az AquaPlay elemekkel.

Motorcsónak vízágyúval Fireboat AquaPlay 2 m vízsugárral és krokodil Nils kapitánnyal (kompatibilis a Duplo-val)

Motorcsónak vízágyúval Fireboat AquaPlay nagyszerű kiegészítő AquaPlay vízi pályák mellé, de egymagában is megállja a helyét. Játék kishajó vízágyúval felszerelve egyedi tulajdonsággal rendelkezik, melybe minden kis csöppség 3 éves kortól azonnal beleszeret. A vízágyú vízsugara akár 2 méterre is elér. A kishajóba egyszerű módon belemerjük a vizet és máris kezdődhet a vízi ütközet. Kishajó vízsugárral tökéletes kiegészítője lesz minden vízi pályának, de forró nyári napok alkalmával frissítő vízsugara a gyerekeket is elszórakoztatja. A kishajó kapitánya Nils krokodíl, mely szintén a csomag részét képezi. AquaPlay kishajó méretei 15*8*5 cm és minden AquaPlay csatornarendszerrel és LEGO Duplo-val kompatibilis. 

Vízpumpa vízi pályákhoz Aquaplay kiegészítő elem 1 drb

Vízpumpa sok mókás pillanatot szerez a gyerkőcöknek már 3 éves kortól, akik előszeretettel bővítik menő kiegészítőkkel az AquaPlay vízi pályájukat. Vízpumpa külön beszerezhető a vízi pályák mellé, mint kiegészítő elem, hogy a kicsiknek saját pumpájuk legyen így a játszadozást még izgalmasabbá téve. A vízpumpa a víz szivattyúzására szolgál a csatornarendszer alsó részéről a zsilipbe, melynek fala felhúzható és máris útnak indulhat a szállítmány a csatornarendszeren keresztül. Vízpumpa megfelelő olyan kisfiúk és kislányok részére, akik hosszú időn keresztül képesek a vízi pályával játszadozni. 

Smoby egy kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. AquaPlay egy szintén neves európai vállalat, mely érdekes vízi játékok gyártásával foglalkozik egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból. Termékeire 3 éves garanciát vállal. AquaPlay egyedi csatornarendszerek Svédországban lettek megtervezve és Németországban legyártva.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek240*173*170 cm
Termék magassága170 cm
A csomagolás méretei143*53*66 cm
Teljes hosszúság240 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg29 kg / 33,7 kg
Maximum terhelés100 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.