Szett mászóközpont Multiactivity Climbing Tower Smoby mászófallal és csúszdával és homlokrakodós munkagép bébitaxi teherautóval 24 hó-tól

Termék leírása

Játékszett Multiactivity Climbing Tower mászóka csúszdával és homlokrakodós munkásgép bébitaxi teherautóval egy kiváló szett minden virgonc kisfiú és kislány részére 2 éves kortól. Időfeletti játékszett most meglepi kedvezményes árával, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást menő Smoby és BIG európai márkák játékaival, de spórolni is fog. Játékok csodaszép összképet alkotnak és minden udvar ékeivé válnak.

Mászótorony Multiactivity Climbing Tower Smoby 3 mászófallal és 150 cm csúszdával UV szűrővel 2 évtől

Mászóközpont Multiactivity Climbing Tower a francia Smoby vállalat műhelyéből egy sportos kalandtorony kertbe minden gyerkőc részére 2 éves kortól. Szórakoztató mászóközpont 3 mászófallal, létrával és csúszdával kisfiúk és kislányok részére egyaránt lesz a móka központja éveken keresztül. Piros, zöld, szürke színkombinációban pompázó mászóka a kert vagy udvar éke lesz éveken keresztül köszönhetően az UV védelemnek. Minőségi és tartós dupla falrendszer kitűnik tartósságával és stabilitásával.

Jellemzői

  • egyedi sportos kalandtorony
  • többfunkciós kihasználhatóság
  • csúszdával, 3 mászófallal és létrával
  • megfelelő 2 éves kortól
  • csúszda hossza 150 cm
  • dupla falrendszer a nagyobb biztonság, stabilitás érdekében
  • bársonyos lágy és tartós műanyagból
  • rengeteg lehetőséget kínál a mozgásra
  • speciális UV szűrővel a színek védelme érdekében
  • minőségi francia termék

Homlokrakodó munkásgép Maxi BIG Power Worker ülőkével 73 cm gumi kerekekkel

BIG Maxi homlokrakodó egy modern és minőségi játék minden gyerkőc részére, de főleg kisfiúknak 3 éves kortól. Gyermek munkásgép puha gumi kerekeken gurul, így beltéren is kényelmes játékot biztosít a kicsik számára. Homlokrakodó csodaszép sárga színben pompázik és minőségi műanyagból készült egyenesen Németországból. Robosztus homlokrakodó ülésének teherbírása 50 kg, mely kényelmes játékot biztosít a gyerkőcök részére. A kézi forgatókar segítségével mozgatható a nagy köbtartalmú markolókkanál. Gyermek jármű nem tartalmaz kisebb elemeket, így kényelmes játékot biztosít udvaron, kertben, homokozóban és beltéren egyaránt. Homlokrakodón való szórakozás nagyon jó hatással van a gyerekek elképzelőerejének, motorikus képességeinek és logikus gondolkodásmódjuk fejlődésére.

Játék teherautó Maxi Power BIG hossza 46 cm 2 éves kortól sárga

Csodaszép és kiváló minőségű játék gyerekeknek a BIG maxi teherautó. A gyermek teherautó gyönyörű sárga színkivitelben és minőségi műanyagból készült Németországban, kiválóan kiegészíti a BIG munkagépet. A robusztus munkagép nagyméretű platóval rendelkezik 4,2 l térfogattal és 25 kg teherbírással. Nagy mennyiségű építőanyag szállítására is megfelel – a finom homoktól kezdve egészen a méretes kavicsig. Munkajármű, amely nagyszerű játék gyerekeknek 2 éves kortól, nem tartalmaz apró alkatrészeket és benti, vagy kinti játszásra is alkalmas. A játék teherautó 46 cm hosszú.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég egészségre ártalmatlan minőségi műanyagból. Smoby és BIG játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik biztonságosan játszhassanak a menő játékokkal. Játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek240*173*170 cm
Termék magassága170 cm
A csomagolás méretei143*53*66 cm
Teljes hosszúság240 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg29 kg / 33,7 kg
Maximum terhelés100 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...